18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

De topp 10 sexigaste pokerspelarna

Folk tar för givet att poker är en killsport, men så är inte fallet längre..Från modeller till skådespelare, från lärare till hemmafruar: det finns lika mycket talang utanför bordet som det finns på det…

För att bevisa det, här är de 10 sexigaste kvinnliga pokerspelarna just nu:

#10 Maria Ho

maria ho

Denna LA-spelare har på sistone gjort sig ett namn som framgångsrik cashgame-specialist.

Bara under förra året tjänade hon in 1,3 miljoner dollar i turneringsvinster, och hon var också den sista kvinnan kvar i både WSOPs huvudevent och WSOP Europa.

Men, den Taipei-födda spelaren är också minnesvärd av andra skäl, som hennes exotiska skönhet!

#9 Sandra Naujoks

Sandra Naujoks

Från Berlin, Tyskland, arbetade denna pokersnyggingen som lärare, grafisk designer och modell innan hon lämnade allt för att förverkliga sin dröm om att spela poker professionellt.

Vilket var tur att hon gjorde: hittills har Naujoks vunnit nära 2 miljoner dollar i turneringsvinster och hon betraktas vara en av de sexigaste pokerspelarna i världen.

#8 Vanessa Rousso

Vanessa Rousso

Rousso är en av de mest välkända kvinnliga pokerspelarna och troligtvis den mest framgångsrika från hennes generation.

Denna 30-åriga utexaminerade Duke-student, som också kallar sig Lady Maverick online, är känd för sin rättframma attityd, vilket har lett till några duster med åren.

Hon är en av flera kvinnliga pokerspelare i en umgängesgrupp med hög profil, som inkluderar  Liv Boeree, Maria Ho och Vanessa Selbst, vilka lever ett lyxliv i Vegas.

Rousso har också jobbat som modell för olika tidningar, däribland Maxim och GQ.

#7 Jennifer Tilly

Jennifer Tilly

Denna amerikanska skådespelerska har medverkat i många kända filmer genom åren, bland andra komedin Liar Liar och Woody Allens Bullets over Broadway.

Hon är den enda kvinnan som både har en Oscarsnominering och ett armband från WSOPs damturnering.

#6 Christina Lindley

Christina Lindley

Denna världskända pokerspelare, modell och nyhetskorrespondent har vunnit över 1 miljon dollar i endast liveturneringar.

Tillsammans med sin snygga utsida, har den här sexbomben också talang för att spela ut några av de största namnen inom poker.

Skönheten har också synts på tidningsomslag som Maxim, Bluff, ESPN och Poker Pro!

#5 Charlotte Van Brabander

Charlotte Van Brabander

Denna Belgien-födda snyggingen har tjänat över 100 000 dollar i olika låginstats-turneringar i Europa och USA, och gjort ett minnesvärt intryck med sitt vackra yttre.

För närvarande är hon sponsrad av PokerStars och skönheten driver också sin egen PR-firma där hon får användning av sina avancerade matematiska kunskaper och sin problemlösning.

#4 Lauren Kling

Lauren Kling

Om du ska spela online under pseudonymen SUPERMODEL är det bäst att du ser ut som Lauren Kling.

Denna Vegas-skönhet kammade hem 163 000 dollar i 2010 års UltimateBet-turnering online, samt flera olika modellkontrakt tack vare hennes vackra utseende.

#3 Melyssa Grace

Melyssa Grace

Hawaii-födda Melyssa Grace betraktas vara en av de hetaste pokerpuddingarna på planeten.

Det är lätt att förstå varför hon omnämndes som en av WPT Royal Flush Girls under 2011 och 2012, och hon har synts i flera nummer av tidningen Maxim.

#2 Liv Boeree

Liv Boeree

Liv Boeree — också kallad ‘Iron Maiden’ — var en av fem tävlande i realityshowen Ultimate Poker Showdown där hon instruerades av den store Phil Hellmuth.

Sedan dess har den före detta TV-presentatören och modellen vunnit över 3 miljoner dollar i liveturneringar.

Denna utexaminerade fysikern och astrofysikern från Manchester University är en av de mest beundrade kvinnliga pokerspelarna bland den manliga befolkningen.

#1 Tatjana Pasalic

Tatjana Pasalic

Denna kroatiska hjärtekrossare var först reporter innan hon började spela.

Som relativ nybörjare håller hon fortfarande på att lära sig, men har än så länge klarat sig igenom Dag Ett under WSOPs huvudevent tre år i rad.

2012 förlorade Tatjana en vadslagning med sin pojkvän, och var därför tvungen att spela en WSOP-turnering i en slimmad kattdräkt. Hon fick mycket uppmärksamhet från media och detta av en bra anledning!

Där är de… dessa är de tio sexigaste kvinnorna inom poker. Har du en favorit?

Om du gillade den här artikeln om poker vill du kanske veta vilka 5 bästa svenska Pokerrummen!

182 articles