18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

5 bästa svenska Pokerrummen: Bästa Pokersajterna

Att spela poker online har blivit en stor passion för många spelare. Det stora utbudet och bekvämligheten att spela hemifrån lockar många. Många spelar för nöjes skull, andra på heltid.

Idag finns ett enormt utbud av olika pokersajter, innan man registrerar sig på en sajt och börjar spela är det bra att se vad som finns och jämföra pokerklient, erbjudanden, turneringar, VIP-bonus, free rolls, och andra fördelar som du som spelare får på de olika sajterna.

Här får du en komplett guide till de 5 bästa pokersajterna för svenska spelare. Sajter med mycket trafik har dels många turneringar och borden blir snabbt fulla, men det betyder också större vinster och bättre erbjudanden.

Topp 3VälkomstbonusInfoHämta bonus
1PokerStarsLogo*$30 i gratisspelHämta PokerStars Bonuskod
2WHLogoPokerUpp till 13000kr100% välkomstbonusLäs mer om William Hill
3 Upp till 17000kr250 % välkomstbonusFå bäst bonus pa Winner

*bonusbelopp kan variera på grund av valutaförändringar *OBS. I enlighet med svensk spellagstiftning tillåts bara en bonus per kund över alla The Stars Groups (Poker Stars Casino, Full Tilt, Betstars, PokerStars) produkter.

Såhär väljer vi ut de bästa pokersajterna online

Här i vår lista hittar du endast de bästa pokersajterna som passar dig. Tänk på att läsa igenom regler och villkor innan du aktiverar en bonus, eftersom många bonusar begär att du uppfyller vissa krav och ibland även insättningskrav för kunna utnyttjas.

Att hitta de bästa betting sajterna är ingen lätt uppgift. Mellan välkomstbonusar, free spinns och bonusar utan motkrav, är det lätt att känna sig osäker som ny spelare. Men oroa dig inte! Här på Bonus-kampanjkod arbetar vi hårt för att göra det lättare för dig som spelar. Vi har kollar igenom betting världens stora utbud och väljer ut de bästa pokersajterna åt dig.

Vad innebär detta? Enkelt förklarat jobbar teamet på Bonus-kampanjkod konstant med att identifiera bra pokersajter från våra partners. Vi säkerställer att kampanjer och vilkor är transparenta och lätta att förstå på vår hemsida.

På denna sida hittar du ett utval av de absolut bästa pokersajterna på marknaden just nu. Tänk på att detta är en subjektiv lista, som vi hoppas kommer att hjälpa dig att göra ett genomtänkt och bra val bland alla pokersajterna som finns att välja på. I slutändan är det bara du som vet vad som passar dig bäst!

Så här registrerar du dig på en pokersajt

Hos pokersajterna laddar du ner den klient, programvara, som du sedan spelar i. I pokerklienten hittar du lobbyn med alla turneringar, kontoinformation och här gör du insättningar och uttag. Att använda en pokerklient i ställt för att spela online ger en betydligt bättre spelupplevelse, med bra prestanda och snygg grafik.

  1. Ladda ner pokerklienten
  2. Fyll i formuläret med dina personliga uppgifter
  3. Ange betalningsmetod och uppgifter för insättning
  4. Gör en insättning

När du registrerar dig fyller du i kampanjkod eller aktiverar den genom att klicka på länkarna ovan. När du gjort din första insättning kan du börja spela.

Pokerbonus

Pokerbonusar brukar vara väl tilltagna på pokersajter jämfört med betting och bingo. Du får ofta din insättning dubbelt upp, eller mer, till höga maxbelopp.

Var noga med att läsa villkoren som gäller för bonusen vid registreringstillfället, då bonusen kan portioneras ut på olika sätt. Generellt brukar det fungera så att när du spelar vid borden, så samlar du poäng och när du uppnått en viss nivå låses en del av bonusen upp och sätts in på ditt konto. Se i listan ovan hur bonusen ser ut på de 5 bästa pokerrummen just nu.

Kampanjkoder

vinnarumkod

För att få ta del av välkomstbonusar behöver du ofta en kampanjkod. Du hittar mer information om kampanjkoder och bonuskoder för de olika pokerrummen i länkarna ovan.

Koden fyller du i när du registrerar dig i fältet för kampanjkod, bonuskod eller marknadsföringskod. Öppnar du ett konto med kampanjkoden får du inte bara tillgång till välkomstbounsen utan även andra erbjudanden i framtiden.

Turneringar för nya spelare

De flesta pokerrum har speciella turneringar där du som ny spelare kan öva upp dina skills och få ihop en bra bankrulle. Det är ett bra sätt att lära dig poker eller förbättra ditt spel innan du börjar med större turneringar mot erfarna spelare.

  • Pokerstars : har många turneringar, men inget särskilt för nya spelare.
  • Winners : erbjuder inträden till dagliga 170 kr Welcome Freerolls och inbjudan till 1750 kronor Weekly Depositors Freeroll!
  • Ladbrokes : 18 000 kronor Beginners Race varje vecka.
  • William Hill : 8000 kronor varje månad i  New Player Cash Races.
  • Redbet : Weekly Deepstack Tournament i en Freeroll för nya spelare i  klienten BossMedia, 2 x $1 Monthly $1000 Bankroll Booster turneringsbiljett  i klienten OnGame.
182 articles