18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa betting app 2021: Allt om Välkomstbonus, Kompatibilitet etc.

I den här artikeln kommer vi utse bästa betting app på den svenska marknaden. Genom att utgå från fem välkända spelbolag och jämföra dessa utifrån en rad viktiga faktorer ska vi komma fram till vem som har den bästa betting appen 2021. Vi vill även passa på att tipsa om Svenska Spel app, som även om den inte är med i just den här rankingen ändå håller en hög kvalitét.

Bästa betting app 2021

Bästa betting appen logo unibet bettson betting app
Välkomstbonusar  Sätt in 100 kr, få 100 kr Freebet

4/5

100% upp till 100 kr

4/5

Kompatibilitet 5-estrellas
Användarvänlighet 4-estrellas 4-estrellas
Våra slutbetyg  4-estrellas 4-estrellas
Prova nu
nordicbet logo 100 % upp till 100 kr 3/5
betway logo Välkomstbonus (100 % upp till 1 000 kr) 3/5
betfair app logo freebet på 100 SEK 3/5

Hur utsåg vi de bästa apparna?

För att utse de bästa apparna utgick från en rad olika kriterier, som vi anser vara de viktigaste hos spel appar. Det är givetvis vilka funktioner de olika apparna kan erbjuda, men även detaljer hos själva spelbolagen såsom välkomstbonus, spelutbud och användarvänlighet. Du är varmt välkommen att välja dina spel appar utifrån vår ranking, men det viktigaste är ändå att du tar ditt eget beslut om vilken som är den bästa betting appen.

Kolla även in Svenska Spel app som också är en förstklassig app och definitivt tillhör de bästa apparna.

Bästa betting appen: Bet365

Vi anser att Bet365 erbjuder den bästa betting appen till nya spelare bland dessa spelbolag som är med i vår genomgång bland de bästa apparna. Kolla även mer info om Svenska Spel app, en av de bästa apparna vad det gäller välkomstbonusar.

bet365 bonuskod

Betting appen gällande funktioner: Bet365

Även i kategorin för de bästa funktioner måste vi utse Bet365 till den bästa betting appen. Detta beror på en rad faktorer. Bet365 har först och främst ett riktigt brett spelutbud, precis som alla de bästa apparna. Bet365 brukar ju trots allt benämnas som världens största spelbolag, så det kanske inte är så konstigt. Vidare är Bet365 förstklassigt vad det gäller live betting, vilket är en viktig funktion med att spela just i mobilen.

En extra krydda i livespelet är att du kan streama matcherna du spelar på direkt via Match Live- funktionen. Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream. Man har även en cash-out funktion. Det innebär att du kan plocka ut en del av din vinst i förtid om du tror att spelet är på väg att spricka. På så sätt kan man spara många onödiga förlustsummor.

Glöm inte heller bort att kolla in Svenska Spel app, en av de bästa apparna vad det gäller funktioner för betting.

Gällande användarvänlighet: Nordicbet

Vi anser att Nordicbet är den bästa betting appen när det gäller just användarvänlighet. Detta beror på en rad faktorer. I Nordicbets app kan du nämligen registrera ditt konto med ditt mobila BankID. Den funktionen är något som de flesta redan har installerat på sin mobil idag och du slipper ange och knappa in en massa personuppgifter när du ska registrera ditt konto. Det känns tryggare och hela processen går dessutom mycket snabbare. Ditt mobila BankID kan dessutom användas för att logga in i appen.

Inloggning via BankID är något som blir allt vanligare i spel appar och hos Nordicbet blir det än mer naturligt och smidigt, eftersom du kan använda samma metod för att registrera dig. Dessutom kan du använda ditt eget fingeravtryck för att logga in på ditt spelkonto, ytterligare en mycket smidig metod såklart.

Nordicbet kan dessutom erbjuda ett stort urval av olika metoder för insättningar och uttag. Bland annat Swish och Trustly som får anses vara riktigt smidiga metoder hos spel appar. Nordicbets app är dessutom mycket användarvänlig överlag och smidig och enkel att använda. Med tydliga menyer och layout hittar du enkelt det du letar efter.

En annan app som utmärker sig när det gäller användarvänlighet är Svenska Spel app. Även här tillhör man de bästa apparna på marknaden.

Apparna för betting

Bästa apparna för betting i Sverige

Här följer några av de vanligaste frågorna kring spel appar och de bästa apparna med tillhörande svar på dessa frågor.

1) Kan jag skapa ett spelkonto via mina spel appar?

Ja, det går lika bra att skapa sitt spelkonto via appen som via desktopversionen. Detta är dessutom ofta betydligt smidigare, särskilt om du kan registrera dig via till exempel mobilt BankID, som du ju redan har installerat i telefonen. Om du dessutom tänkt förlägga majoriteten av ditt spelande till din mobil, kan du ju ta del av din välkomstbonus direkt efter registeringen och sätta igång med ditt spelande omedelbart.

Även hos Svenska Spel app kan du skapa ett konto direkt via appen.

2) Hur erhåller jag välkomstbonusen via spel appar, till exempel via Svenska Spel app?

Att få ut sin välkomstbonus och börja utnyttja den fullt ut med spelande är i regel väldigt oproblematiskt. Den kan du nämligen aktivera så fort du gjort klart din registrering. Och att registrera sig kan du som sagt göra via spel appar.

Så fort registreringen är klar är det bara att göra den insättningen som krävs för att kunna utnyttja välkomstbonusen (en första insättning på ditt spelkonto är oftast nödvändig för att få ut sin välkomstbonus, läs på regler och villkor för bonusen på förhand). Sedan är det bara att utnyttja välkomstbonusen genom att spela.

Detta gäller såklart även Svenska Spel app.

3) Hur laddar jag ner mina spel appar & Svenska Spel app?

För att ladda ner den i ditt tycke bästa betting appen besöker du bara spelbolagets hemsida via din mobil. Där hittar du i regel väldigt enkelt en direktlänk för nedladdning av spelbolagets app. Följ den länken, knappa in det som efterfrågas och sedan börjar din app laddas ner. Detta gäller främst dig som har en Android. Har du en iOS-enhet kan du ladda ner appen direkt från App Store. Detta är såklart ännu smidigare. Då behöver du bara gå in där, söka upp den i ditt tycke bästa betting appen och sedan startar din nedladdning.

Svenska Spel app laddas ner via Svenska Spels hemsida.

4) Är spel appar bättre än desktopversionerna?

Det finns både fördelar och nackdelar med att spela via spel appar istället för de ordinarie desktopversionerna. Vi som gillar spel appar tycker dock såklart att det väger upp till apparnas fördel. Det är framförallt betydligt smidigare att spela via en app. Då kan du spela i farten var du än befinner dig. Kanske blir du sugen att spela när du sitter på en buss eller i ett tråkigt väntrum. Då är det perfekt att ha några spel appar nedladdade på din mobil och bara plocka upp den och spela.

Att spela i en app är dessutom betydligt smidigare än på en dator. Appen är ofta mer komprimerad, det är lättare att navigera och sidorna brukar ladda snabbare. De bästa betting apparna som figurerar i den här rankingen innehåller såklart väldigt stora spelutbud. Men detta kan ändå vara en nackdel med apparna, jämfört med att spela i datorn. Utbudet i apparna brukar helt enkelt vara lite mindre än de ordinarie versionerna av bettingsidorna.

Detsamma gäller om du laddar ner nya Svenska spel app.

5) Kan ni rekommendera någon annan app utöver dessa fem?

Ja, Svenska spel app är en annan app vi anser skulle kunna gå in på rankingen över de bästa apparna.

6) Är oddsen de samma i spel appar?

Ja, själva oddsen skiljer sig inte mellan apparna och desktopversionerna. Du förlorar därmed inga vinstmöjligheter/ vinstpengar genom att spela i mobilen. Däremot kan som sagt utbudet med antal spelobjekt vara lite mindre i app versionerna. Men det är ändå inget att oroa sig över vad det gäller dessa fem appar. Man tillhör de bästa apparna för betting och det beror bland annat på att man inte tummar på utbudet av spelobjekt och odds.

Detta gäller såklart även Svenska spel app och alla andra spel appar.

Den här artikeln utser den bästa betting appen i Sverige. Vi jämför spel appar från fem av de största bettingsajterna du kan spela hos i Sverige. Vi har tittat på dessa utifrån en rad kriterier vi tycker är viktiga hos betting appar. Det handlar om detaljer såsom spelutbud, välkomst- och andra bonusar och självklart användarvänlighet och funktioner.

Vi utser dels den bästa betting appen inom respektive kategori. Dessutom rangordnar vi samtliga spel appar utifrån ett helhetsperspektiv och kan därmed komma fram till vilka som är de bästa apparna.

Glöm inte heller bort att kolla in Svenska Spel, som är en av de bästa apparna för betting idag. Svenska Spel App är definitivt med och utmanar om titeln som den bästa betting appen.