18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa Betting Appen 2024

Det finns ett flertal kvalitativa appar tillgängliga för betting, men vilken är egentligen den bästa betting appen? Här har vi sammanställt våra favoriter som finns ute på den svenska spelmarknaden. 

Tillgängligheten och funktionaliteten är vad som utmärker bettingappar, eftersom du kan spela var som helst och när som helst, såvida du har en smartphone och en internetuppkoppling. Dessutom är de oftast klart mer användarvänliga än att spela i en mobil webbläsare. 

Men vilken betting app är absolut bäst, och vilken passar vem? Vi har svaren du söker efter – och snart har du förhoppningsvis hittat dina nästa anhalt i bettingsfvären.

SpelbolagBonusTill erbjudandet
betsson✔ Gratisspel på 100 kronor
Regler & villkor gäller. +18. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
betway✔ 100% – 1 000 kronor
Regler & villkor gäller. +18. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
comeon✔ 300% – 750 kronor
Regler & villkor gäller. +18. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
nordicbet✔ 100% – 1 000 kronor
Regler & villkor gäller. +18. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
betfair✔ 100% – 1 000 kronorHämta bonus
Regler & villkor gäller. +18. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.

Vi jämför Sveriges bästa betting appar

Vi har jämfört olika betting appar tillgängliga för svenska spelare – och presenterar de allra bästa sådan. Jämförelsen berör allt från användarvänlighet, design samt utbudet och kvaliteten av oddsen. Nedan hittar du mer information om våra absoluta favoriter på marknaden.

 1. Bet365
 2. Betsson
 3. Betway
 4. ComeOn
 5. NordicBet
 6. Betfair

Bet365 

För den som vill betta med via mobilen kan det enkelt via bet365 app för sport, som finns för både iPhone och Android. Via deras applikation hittar du de senaste oddsen från sportevenemang runtom världen – däribland fotboll och tennis. 

Du laddar ner appen från bet365 på nolltid och kan sedermera ta del av ett av världens största utbud av sportbetting. 

Unibet

Gällande betting via app är Unibet ett utmärkt val. Du hittar snabbt och enkelt de bästa oddsen i din Unibet app, som finns tillgänglig för alla med en smartphone eller läsplatta. Här kan du dessutom livebetta med bra översikt och streamade matcher direkt i applikationen. 

Unibet har en av Sveriges mest populära betting appar och vi förstår precis varför. Navigationen, layouten och sökfunktionerna gör livet enklare när du spelar hos dem via din mobila enhet. 

Betsson

Hos Betsson får du ett precis lika brett utbud av spel som framför datorn – och dessutom med funktioner som Cash out samt Bet Builder. Ladda ner Betsson app direkt för din smartphone och få tillgång till konkurrenskraftiga odds, med snabba laddningstider och stor funktionalitet. 

Med appen hos Betsson finns dessutom en uppskattad sökfunktion som underlättar det för dig att hitta sportodds på precis det sportevenemang du är intresserad av. 

bästa betting appen

Fördelar med en betting appar

Genom att erbjuda kvalitativ betting via en app blir ett spelbolag klart mer konkurrenskraftigt. Majoriteten av alla spel placeras i mobilen och att då kunna erbjuda appar för olika sportspel, samt övriga spelformer, innebär att ens produkt blir mer lättillgänglig och fullt anpassad för mobilanvändaren.

Givetvis kan olika spelsidor även optimera användning för den mobila webbläsaren, men med en applikation blir oddsen mer lättillgängliga och välfungerande med diverse spelfunktioner.

Ladda ner en betting app

Att ladda ner en app för betting är oerhört enkelt, men om man inte är bekant med fenomenet sedan innan kan det eventuellt vara svårt att hänga med i svängarna. Här förklarar vi mer precist hur du går tillväga. 

 1. Hitta ett spelbolag i topplistan & skapa ett konto via webbläsaren.
 2. Öppna mobilens tjänst för att ladda ner appar. 
 3. Sök på spelbolagets namn & ladda ner. 
 4. Logga in med på ditt spelkonto.

Bästa betting app för iPhone & Android

Olika appar för betting ser i allmänhet snudd på identiska ut för iPhone samt Android, så när du letar efter den bästa sådana spelar det mest troligt ingen roll vilken enhet du använder. Däremot finns det vissa spelbolag som bara har en app för den ena. Exempelvis erbjuder Bethard enbart en betting app för Android.

För iPhone laddar du ner dina appar i App Store medan desamma laddas ner i Google Play för Android.

Bettingappar med bonus

Givetvis har du möjligheten att erhålla en bonus när du bettar med din app, såvida spelbolaget erbjuder en odds bonus. Det är alltså helt oberoende av vilken enhet du använder dig utav. 

För enklast möjliga sätt att hämta din välkomstbonus, som du kan använda i din bettingapp, rekommenderar vi att klicka dig till någon av bettingsidorna som finns i topplistan ovanför – och därefter ladda ner appen.

 1. Bethard: 100% extra – upp till 1 000 kronor.
 2. Betsson: 100 kronor gratisspel.
 3. NordicBet: 100% extra – upp till 1 500 kr + 100 free spins.

Betalningar hos betting appar

Både insättningar och uttag kan utföras direkt i din betting app, precis lika enkelt som framför en dator och med exakt samma utbud. Här hittar du ofta betalningsmetoder för betting som banköverföring, Trustly samt Swish – vilket innebär snabba och smidiga transaktioner. 

Vissa av dessa betalningar kan dessutom verifieras med din mobil, vilket skulle kunna vara med olika metoder för tvåstegsverifiering. Även mobilt BankID kan användas på samma enhet som du bettar på. 

FAQ

Här hittar ni frågor och svar om bettingappar som tenderar att dyka upp bland spelare som jagar efter den bästa bettingappen.

✅ Vilken är den bästa bettingappen just nu?

Det är upp till var och en, vilken som faktiskt är den bästa appen för betting – men vi uppskattar inte minst Unibet och deras applikation. Där får du tillgång till några av de bästa oddsen, i en användarvänlig spelmiljö.

✅ Hur laddar man ner en betting app?

Gå till App Store eller Google Play, beroende på enhet du använder, sök på spelbolagets namn och ladda ner den officiella appen.

✅ Vilka bettingsidor har en app för betting?

Det finns ett flertal alternativ, vissa bättre än andra, om man vill betta via en app. Detta inkluderar bland andra bet365, NordicBet och Betsafe. 

✅ Är bettingappar säkra? 

Givetvis. Såvida bettingsidan har en svensk licens är det tryggt att använda deras app. Dessutom kan man med vissa logga in med sitt BankID eller privat kod, vilket innebär ännu säkrare betting.

✅ Har Svenska Spel en app?

Absolut. Svenska Spel har erbjudit betting i app sedan flera år tillbaka och den håller absolut måttet. Här hittar du utöver betting på odds även casino samt poker. 

Sammanfattning

På den här sidan har vi på Bonus-kampanjkod.se sammanställt våra favoriter bland de tillgängliga bettingapparna för svenska spelare. Vi har jämfört och rangordnat de presenterade apparna och oavsett vilken i topplistan som du väljer, är vi säkra på att din spelupplevelse kommer bli trevlig. 

182 articles