18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa oddsbonusar det finns och kort recension om var olika sajter skiner

Följande artikel ger en jämförelse mellan betting bonusar från 5 av marknadens just nu största spelbolag. De betyg vi har valt att sätta utifrån jämförelsen finns att se nedan.

Bettingsajt 1.unibet logo 2.Logo Nordicbet 3.bet365 bonuskod
Bästa oddsbonusar Sätt in 100 kr och få 100 cashspins

5/5

100 % upp till 100 kr

4/5

Stort utbud av sport och marknader

3/5

Bästa oddsbonusar för återkommande 4/5 3/5 3/5
Betalningsalternativ 5/5 5/5 3/5
Kundtjänst 4/5 3/5 5/5
Vårt slutbetyg 4.5/5 4/5 4/5
Spela här

Bet365 regler: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden betmax365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Regler och villkor gäller 18+. Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se.
 

Hur våra bästa betting bonusar har valts ut

Bonusbelopp, omsättningskrav och tidsbegränsning för användning är några av de faktorer som beaktats i vår jämförelse mellan spelbolagens diverse betting bonusar. Detta är därför en ytterst användbar och starkt rekommenderad guide till dig som spelare vid dina val om betting bonusar, även fast du självklart inte behöver följa den.

Bästa oddsbonusar för nya spelare: Unibet

För dig som är nyanländ spelare så är Unibet det bästa alternativet vad gäller betting bonusar.

Välj mellan et freebet på 100 kroner til odds eller 100 cash spin till casino. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Bonus är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan

Om du vill ha mer information om Unibets välkomstbonusar finns vår artikel att läsa om bonuskoder till Unibet, vilken du hittar här.

Bästa oddsbonusar

Bästa oddsbonusar för regelbundna spelare: ComeOn

De spelare som väljer att spendera en längre tid hos ComeOn belönas med en mängd olika bonusar och kampanjerbjudanden, och därför har vi valt ut dem som det bästa valet för regelbundna spelare. Inte minst har de ett så kallat lojalitetsprogram, där varje användare får poäng för att vara aktiv på sidan.

Detta gäller alltifrån att logga in eller göra en insättning till spelaktivitet och annat dylikt. Poängen man samlar på sig kan sedermera nyttjas som belöningar. För detta rekommenderar vi att du växlar in dem i hemsidans butik, för att således kunna välja och vraka själv bland en mängd olika former av bonusar.

Bästa oddsbonusar för spelare på mobilen: Mobilebet

Bland de spelbolag som är med i vår jämförelse erbjuder ingen några särskilda bonusar för spel i mobilen. Däremot sticker Mobilebet ut med deras mobilinriktade tjänst som erbjuder andra satsningar för specifikt mobilspel, och därför är de värda att nämna.

Bästa mobil platform: Mobilebet

 

Bäst kundservice: Nordicbet

Gällande kundservice hamnar Nordicbet på topp. Till att börja med finns på deras webbplats en omfattande FAQ-sida med svar på alla möjliga användarfrågor. Om denna sida inte skulle ge en lösning på ditt problem kan du vidare vända dig till deras kundtjänst, som med ett flertal olika kontaktmetoder att välja mellan i kombination med snabb respons är ytterst tillgänglig.

Antingen kan du använda dig av chatten på deras hemsida där du vanligtvis får svar inom endast 30 sekunder, eller ringa upp deras telefonsupport och komma fram inom 2 minuter, eller skicka iväg ett mejl och få svar mellan 30 och 60 minuter. Nordicbet finns dessutom även tillgängliga på sociala medier såsom Twitter.

Bästa kundservice finns på Nordicbet

Olika typer av betting bonusar

På de olika spelbolagen anser vi att dessa är de bästa oddsbonusar som finns att nyttja.

Insättningsbonus

Av alla former av betting bonusar är det här förmodligen den vanligaste. När du får en insättningsbonus så matchas din insättning med bonusens belopp ifråga, vilket således ger dig ett högre insättningsbelopp totalt. Denna form av bonus är framförallt vanligt förekommande som välkomstbonus.

Lojalitetsbonus

Om du är en regelbunden spelare på en spelsida kan du få ta del av denna ytterst uppskattade form av betting bonus, som ger dig en belöning för ditt trogna spelande i form av exempelvis reloadbonusar.

Ökade odds

Ibland händer det att spelbolag höjer oddsen på ett eller flera spel i deras utbud, antingen som en strategi att attrahera nya spelare eller generera intresse för en viss match. Som spelare får du med med dessa ökade odds chansen till en större vinst utan att svårighetsgraden på själva spelet höjs.

Gratisspel

Utöver höjda odds är detta ett annat sätt som spelbolag kan använda sig av för att attrahera nya spelare. Gratisspel kan antingen ingå i ett välkomsterbjudande, eller vara i form av en kampanj. Alternativt kan de även finnas tillgängliga för oregistrerade spelare, som ett sätt att få prova på sidan. Det rör sig oftast här om mindre summor.

Det finns många olika typer av bonusar

Betting bonusar: vanliga frågor

Vad gör jag om jag har problem med min betting bonus?

Kontakta spelsidans kundtjänst så hjälper de dig. För spelbolaget med bäst kundsupport, se vår ranking av kundservice.

Är störst bonus alltid bäst?

Nej, inte nödvändigtvis. Kolla alltid upp bonusvillkoren; en stor bonus kan lätt bli lite värd med exempelvis höga omsättningskrav.

Är alla betting bonusar tillgängliga via mobilen?

Ja, alla betting bonusar är även mobilvänliga. Ibland kan till och med särskilda mobilbonusar finnas tillgängliga.

Krävs alltid en insättning för att få en bonus?

Normalt ja, med undantag för fall såsom gratisspel (se ovan). Dock kan reloadbonusar komma att bli tillgängliga längre fram utan insättningskrav.