18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

De bästa streaming sidan i Sverige – läs om bästa betting sidorna

Vilka är det bästa spelbolaget på nätet? Vilka har den bästa betting appen och vilka har den bästa streaming sidan? Detta är frågor vi söker svar på och vi har valt fyra spelbolag som vi går igenom.

Deltar i testet unibet logo Betfair logo expekt logo
Välkomstbonus 5/5 4/5 4/5
Sportsbook 5/5 5/5 4/5
Bästa betting appen 4/5 4/5 3/5
Bästa Odds 4/5 5/5 3/5
Slutbetyg 5/5 3/5 4/5
Hämta bonusen nu

Hur vi valde den bästa välkomstbonusen: Unibet

Hos Unibet kan du få ett freebet på 100 kroner til odds eller 100 cash spin till casino. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Bonus är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan.

Vi anser att Unibets välkomsterbjudande för odds är det bästa av fler anledningar. Dels för att du får välja bland två riktigt bra bonusar. Dels för att bonusarna är riktigt höga och du kan få riktigt mycket att spela för. En tredje anledning är att omsättningskraven inte är så höga och det är inga större problem att spela igenom dessa.

Bästa Streaming Sidan

Bästa sportsbook: Betfair

När det gäller spelutbud i oddssektionen måste vi ändå utse Betfair till vinnaren. De har ett väldigt brett utbud med en imponerande satsning på olika sporter. Det är ett brittiskt spelbolag med väldigt stort fokus på fotboll, där du kan spela på nästan allt inom den inhemska fotbollen. Antal marknader är väldigt många kring de hetaste matcherna och du kan även betta på väldigt mycket som händer utanför själva matcherna.

Man har även ett väldigt bra utbud när det gäller till exempel tennis.

I övrigt kan du också spela på många mindre sporter och matcher långt ner i divisionerna. Du kan även betta på händelser utanför sportens värld, såsom Tv-tävlingar och politiska val. Även när det gäller livebetting ligger Betfair väldigt bra till, du kan spela live på i princip alla matcher som även erbjuds i det ordinarie bettingutbudet.

Men det som framförallt måste lyftas fram och som gör att Betfair tar hem den här utmärkelsen är den så kallade spelbörsen. Via spelbörsen kan man utmana andra spelare hos Betfair och alltså inte bara spela mot spelbolaget. Den ena spelaren spelar för att något ska hända och den andra spelar emot detta. Spelarna kommer överens om oddsen själva, vilket skapar en extra nerv.

Betfair har även en cash out funktion, som innebär att man kan plocka ut en del av vinsten i förtid om det känns som att spelet inte ska gå hem. Ibland kan även Betfair höja oddsen på vissa spelobjekt, via den så kallade Price rush-funktionen.

Bästa betting appen: Unibet

Även i kategori bästa betting appen har vi utsett Unibet till vinnare. Här var det väldigt jämnt mellan flera spelbolag, men Unibet drar det längsta strået, mycket tack vara att man kan erbjuda både en bra mobilsida och en bra app. På den mobilanpassade kan spelarna ta del av en lika bra spelupplevelse som i desktopversionen och här saknas egentligen ingenting. Sajten är väldigt lättnavigerad och du hittar enkelt allt du söker.

Sedan kan man även erbjuda ett flertal appar till sina spelare. Vissa skulle kanske hävda att det är en nackdel att man inte kan samla allt innehåll i samma app. Men samtidigt kan Unibet erbjuda så mycket mobilt att man ändå tar hem den här segern som den bästa betting appen. Unibet har till exempel en specifik app för sport betting, en live betting app där man utmanar andra spelare, och en hockeyapp med mängder av statistik och info.

En extra finess är att man kan logga in i apparna med sitt fingeravtryck. Sedan kan du såklart utför alla aktioner som du behöver när du spelar hos ett spelbolag i de olika apparna. Du kan läsa mer om Unibets app i vår artikel som behandlar den bästa betting appen. Den hittar du här.

Bästa odds

Bästa odds: Betfair

Även när det gäller odds har vi utsett Betfair till vinnaren. När det gäller ordinarie odds tycker vi det är rätt jämnt mellan spelbolagen och har svårt att hitta några större skillnader mellan sajterna. Men det som fäller avgörandet är just de härliga spelfunktionerna som finns hos Betfair. Både spelbörsen och Price rush gör att du kan gå ifrån vissa spel med betydligt högre vinstsummor än vad som skulle vara fallet om du spelade ett ”normalt” spel.

Bästa streaming sidan: Bet365

I kategorin bästa streaming sidan blir det Bet365 som tar hem titeln. Som kanske världens största spelbolag erbjuder man ett enormt utbud. Man livestreamer tusentals fotbollsmatcher varje år från de största europeiska ligorna med ett särskilt fokus på Serie A. Men även Europa League, FA-cupen och sydamerikansk fotboll.

Du kan även livestreama tennis och annan sport på den bästa streaming sidan. Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

F.A.Q.

1. Hur registrerar jag mig hos en bettingsida på nätet?

Du går bara in på hemsidan eller laddar ner appen. Sedan anger du dina uppgifter och gör en första insättning på ditt spelkonto.

2. Är det säkert att göra insättningar och uttag hos en bettingsida på nätet?

Ja, dessa sidor använder sig av krypterade betalningslösningar och du kan välja en metod som du känner dig trygg med.

3. Kan jag sätta en bettinggräns?

Ja det brukar inte vara några problem.

4. Hur vet jag vilken som är den bästa streaming sidan och den bästa betting appen?

Du kan ta del av sådana här guider på nätet, allmänt kan vi varmt rekommendera just dessa fyra spelbolags tjänster.

Få 200% upp till 1.000 kr

 OCH 50 omsättningsfria spins