18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 BankID: Logga in med BankID hos bet365

En återkommande fråga bland spelare i Sverige är om bet365 BankID och deras ställning till det. Bet365 var ganska sena på bollen med BankID och exempelvis Swish. Men nu kan faktiskt alla deras spelare logga in och registrera sig med hjälp av BankID.

Ni har väl inte missat att vi har en dedikerad sida om bet365 bonuskod? Där får du veta mer om deras starterbjudande och allt runtomkring.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Logga in med BankID hos bet365

I nuläget kan man inte logga in med BankID hos bet365, men det återstår att se om detta kommer implementeras hos det marknadsledande spelbolaget. Istället använder de sig av den klassiska metoden med användarnamn och lösenord, istället för den mer automatiserade metoden BankID.

När det kommer till registreringen så måste du själv fylla i följande:

  • Användarnamn
  • Lösenord
  • Epost
  • Telefonnummer

Men när du väl gjort detta så kan du använda BankID för att verifiera dig och samtidigt hämtas uppgifter som adress, namn och ålder automatiskt. Så själva registreringen går faktiskt riktigt snabbt och smidigt. Tydliga nackdelen här är såklart att du behöver komma ihåg ditt användarnamn och lösenord varje gång du ska logga in.

bet365 erbjudande

Bet365 använder BankID för vissa betalningar

Däremot finns BankID för vissa processer även hos bet365 och ett exempel på detta är med den omåttligt populära betalningsmetoden Trustly. Denna kräver verifiering med bankidentifikation, vilket alltså finns tillgängligt. Detta är dock enbart för insättningar, och ännu inte uttag. Längre framåt kanske vi får se bet365 använda detta även för uttagsprocessen.

Alternativa bettingsidor till bet365 för BankID

Om man är ute efter ett fullfjädrat alternativ till bet365, som saknar BankID för exempelvis inloggningar och registrering, finns det ett stort antal sidor för betting med BankID som vi listat våra favoriter bland. Det har sina fördelar och framförallt runt möjligheten till snabbare uttag och processer i övrigt, och även att man slipper komma ihåg användarnamn och lösenord samt dela med sig av irrelevanta uppgifter till spelbolaget.

X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Summering: BankID bet365

För den som värderar registrerings- och inloggningsprocesser med BankID högst, är bet365 kanske inte platsen att spela på. Lyckligtvis är dessa processer ändå simpla hos dem, och vi rekommenderar starkt bet365, för den som älskar betting i alla dess olika former. Här tar ni del av vår recension av bet365, där du får ta ett djupdyk ner i spelbolaget.

182 articles