18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Bet365 BankID: Logga in med BankID hos bet365

En återkommande fråga bland spelare i Sverige är om bet365 BankID och deras ställning till det. För närvarande kan man dessvärre inte bli en del av bet365 med sitt BankID, men oroa er inte – processen är alltjämt enkel. Vid vissa processer är bankidentifikation också möjlig.

Ni har väl inte missat att vi har en dedikerad sida om bet365 bonuskod? Där får du veta mer om deras starterbjudande och allt runtomkring.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Logga in med BankID hos bet365

I nuläget kan man inte logga in med BankID hos bet365 i nuläget, men det återstår att se om detta kommer implementeras hos det marknadsledande spelbolaget. Istället använder de sig av den klassiska metoden med användarnamn och lösenord, istället för den mer automatiserade metoden BankID.

Även för registreringsprocessen gäller just detta – du skapar ditt konto manuellt, och kan därmed inte det mer BankID:s verifiering.

Bet365 använder BankID för vissa betalningar

Däremot finns BankID för vissa processer även hos bet365 och ett exempel på detta är med den omåttligt populära betalningsmetoden Trustly. Denna kräver verifiering med bankidentifikation, vilket alltså finns tillgängligt. Detta är dock enbart för insättningar, och ännu inte uttag. Längre framåt kanske vi får se bet365 använda detta även för uttagsprocessen.

Alternativa bettingsidor till bet365 för BankID

Om man är ute efter ett fullfjädrat alternativ till bet365, som saknar BankID för exempelvis inloggningar och registrering, finns det ett stort antal sidor för betting med BankID som vi listat våra favoriter bland. Det har sina fördelar och framförallt runt möjligheten till snabbare uttag och processer i övrigt, och även att man slipper komma ihåg användarnamn och lösenord samt dela med sig av irrelevanta uppgifter till spelbolaget.

Summering: BankID bet365

För den som värderar registrerings- och inloggningsprocesser med BankID högst, är bet365 kanske inte platsen att spela på. Lyckligtvis är dessa processer ändå simpla hos dem, och vi rekommenderar starkt bet365, för den som älskar betting i alla dess olika former. Här tar ni del av vår recension av bet365, där du får ta ett djupdyk ner i spelbolaget.

155 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.