18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Bet Builder: Skapa ett spel

Hos bet365 finns en sedan ett par år sedan ny spelfunktion som blivit en av deras mest populära verktyg för bettare – Bet Buildern. Poängen med det är att spelaren får mer makt, och kan bygga ett helt eget spel med diverse kombinationer som tidigare varit omöjliga att kombinera.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Allt om Bet Builder hos bet365

Under 2018 lanserade bet365 deras “Bet Builder”, som sedermera replikerats av flera andra spelbolag, och det blev en toksuccé direkt. Istället för statiska spel, fick spelarna nu chansen att knåpa ihop samt skapa ett spel på egen hand. Det kan enbart nyttjas före avspark i en match och mångsidigheten i verktyget är slående.

Vad man kan med denna Bet365 Bet Builder är att kombinera olika former av spel – som inte finns i det ordinarie utbudet – i en och samma match, för att sedan få ett erbjudet odds från bolagets oddssättare.

Det kan exempelvis vara en kombo av över-/under ett antal mål i en match tillsammans med att båda lagen ska göra mål eller ej. Och varför inte toppa det med en målskytt? Eller ett hörnspel?

Hur man kan skapa ett spel hos bet365

Hur “Skapa ett spel”-funktionen fungerar hos bet365 är inte speciellt svårt att förstå – och lika enkelt är det att nyttja verktyget i praktiken. Detta gör man med enkelhet genom att ta sig till den match man tittat närmare på, exempelvis i fotboll, för att sedermera klicka på taben “Skapa ett spel”. Där får man upp de marknader som finns och kan enkelt hitta en mängd olika spel, som man sedermera kombinerar med någonting annat.

Man kan kombinera spel från upp till 12 olika marknader om man spelar på fotboll och Bet Buildern finns tillgänglig på de flesta större evenemang och i princip all europeisk toppfotboll, som Premier League och Serie A.

Mer från bet365

Hos bet365 samlas mängder av sport- och bettingfantaster, men också sådana med en förkärlek till casino. Här finns odds på allt från det minsta, lilla evenemanget till de största. Vi kan också dela med oss mer information om bet365 bonusen och mycket däromkring. Vi delar med oss av all vår kunskap om dem som spelbolag här på Bonus-kampanjkod.se.

182 articles