18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Insättning: Sätt in pengar på spelkontot

Du som hittat till den här artikeln har sannolikt funderingar om insättningar hos bet365. Dessa, de mest återkommande, besvarar vi på den här sidan – så att du kan komma igång snabbt och enkelt med ditt spelande.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Gör en insättning till bet365

Så, hur går en insättning till på bet365? Det kan se annorlunda ut från betalningsmetod till betalningsmetod, men processerna är allt som oftast i princip lika smidiga oavsett val från spelaren. Mer specifika detaljer för de olika går vi igenom senare på sidan och precis nedan förklarar vi processen kring insättningar.

  • Gå in på bet365:s hemsida.
  • Registrera ett konto.
  • Klicka på “Gör en insättning”
  • Välj din insättningsmetod.
  • Sätt in valfri summa, likt vilken onlinebetalning som helst.

Att komma igång med ens spelande hos bet365 tar normalt inte mer än ett par minuter totalt, med registreringen inräknad. Man kan också nyttja en bonuskod hos dem – för den som vill spela med en välkomstbonus.

Har du fler frågor om insättningarna, kan man ta kontakt med supporten hos bet365 för snabba svar.

Insättningsmetoder

Hos bet365 finns ett massivt utbud av insättningsmetoder, varav samtliga är avgiftsfria och de flesta sker med omedelbar verkan. Bland metoderna finns exempelvis kreditkort; MasterCard och VISA, men även populära Trustly samt Swish. Det senare introducerades så sent som under 2021 – ett välkommet tillskott för deras medlemmar.

Insättningstid

Nästintill alla insättningsmetoder sker omedelbart. Det är bara mer unika metoder som Bank Wire och Check som har en längre hanteringstid. Bland de som sker direkt hittar vi exempelvis Google Pay och PayPal, utöver de som nämndes i sektionen ovanför. Med andra ord kan du komma igång med ditt spelande direkt.

Minsta & största insättning

Minsta möjliga insättning hos bet365 är på 50 kronor, vilket gäller för nästan alla betalningsmetoder – utöver de med längre hanteringstid. Och största möjliga insättning varierar desto mer, men det är gränser som den stora majoriteten av spelare ändå inte kommer komma i närheten av. Lägsta är på Paysafecard med 9 000 SEK medan de flesta andra varierar mellan 50 000 och 200 000 kronor.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.