18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Bet365 Kontobegränsningar: Begränsa ditt konto

Genom ett unikt verktyg finns möjligheten till bet365 kontobegränsningar, vilket innebär att du sätter fasta gränser för ditt spelande hos dem. Det är en tacksam funktion, så att du inte riskerar att tappa kontrollen över ditt spelande. Här beskriver vi mer om hur du kan begränsa ditt konto.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Vad är kontobegränsningar hos bet365?

Ansvarsfullt spelande har blivit en allt viktigare del av den svenska spelmarknaden och bet365, som ett av de mest populära spelbolagen, har tagit ett viktigt steg i att stödja deras medlemmar – redan innan, men också efter de fått eventuella problem.

Genom att begränsa ditt konto sätter du begränsningar för följande: insättningsgränser, aktivitetsvarningar samt inloggningsgränser. Det bidrar till att hjälpa dig hålla ditt spelande i schack.

Alla svenska spelare kommer sätta sina gränser, som har en gräns uppåt utifrån spellagstiftningen som gäller.

Insättningsgräns

Med insättningsgränser menas att du sätter en gräns för hur mycket du kan sätta in på ditt konto för en period på ett dygn, 7 dygn respektive 30 dagar när du spelar hos bet365. Gränsen som satts kan inte överskridas, vilket ska minska impulsiviteten som kan slå till för den som är i riskzonen.

Man kan på egen hand höja gränsen, upp till en viss nivå, men det dröjer 72 timmar från begäran tills dess att man kan sätta in mer än den tidigare insättningsgränsen.

Inloggningsgräns

Inloggningsgränser finns även hos bet365 och det innefattar att du inte kan vara inloggad mer än den utsatta tiden under ett dygn, en vecka respektive månad. Genom detta kan man skydda spelare från att “förlora tidsuppfattningen” under dennes spelsejour.

En minskning av gränsen kan sättas när som helst och gäller med omedelbar verkan, men om man vill höja den är det – precis som ovan – 72 timmar från begäran som gäller. Vettiga inloggningsgränser hjälper dig att lägga lagom, och inte för mycket, tid på spelande.

Aktivitetsvarning

Den här punkten – aktivitetsvarningar – påminner till viss del om ovanstående punkt om inloggningsgräns. Här ställer du in en tid för att “bli varnad” när du är inloggad, vilket kommer i form av en pop-up som påminner dig om hur länge du spelat samt hur mycket du vunnit alternativt förlorat.

Lägsta gräns är på en timme, men man kan få varningar mer ofta om så önskas. Sänkningar i gränsen aktiveras direkt och höjningar får vänta 24 timmar.

Sunt spelande med kontobegränsningar

Genom de verktygen som bet365 implementerat för kontobegränsningar får du det enklare att hålla ditt spel på sunda nivåer. De finns såväl som för förebyggande arbete mot spelproblematik som för den som redan har utvecklat ett osunt spelande.

Som komplement till begränsningarna kan du också utesluta dig själv från spel hos bet365 och detta under en period mellan 6 månader till 5 år och tills vidare.

Läs mer om: Bet365 bonus samt kod – hur du får ett välkomstpaket till när du registrerar dig.

155 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant u ...