18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Limitering: Har du blivit limiterad?

Limiteringar är någonting som finns på i princip alla bettingsajter och så även bet365. Men vad innebär det och hur kan man tackla problemet om man blivit limiterad hos bet365? Vi besvarar dina frågor i den här artikeln.

Anmärk att det här är observationer från oss som arbetar på Bonus-kampanjkod och inte är att tolka som rak fakta.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Visste du att du som saknar ett konto hos bet365 kan få en startbonus och dessutom använda vår bonuskod hos dem?

Du som blivit limiterad på Bet365

När du blivit limiterad på bet365 – som vi recenserar – innebär det att du fått dina insatser för enskilda spel begränsade. Det kan handla om en specifik sport, marknad och spelform – eller all form av betting.

Detta är dessvärre någonting som inträffar för de som konsekvent samt över tid slår marknadsodds, och således är framgångsrika på betting. Det är inte alls unikt för bet365, utan tenderar att ske oavsett spelbolag – såvida det inte handlar om en spelbörs.

Dessvärre är det bara att köpa det faktum att man blivit limiterad, men vad som ska understrykas är att det brukar krävas oerhört mycket för att hamna i den här situationen. Och det brukar ta tid. Detta berör allt som oftast inte normala, men duktiga spelare – utan proffs.

Bettingsidor där limitering inte är så vanligt

De olika spelbolagen är såklart olika hårda när det kommer till limitering. Vår erfarenhet är att dessa bettingsidor inte limiterar spelare speciellt ofta:

X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Hur en bet365 limitering kan tacklas

Om man haft olyckan att råka ut för en bet365 limitering är det bara att köpa situationen. Det bästa man kan göra är att acceptera att man, överhuvudtaget eller på den specifika marknaden det kan handla om, inte kan spela för samma summor.

Lyckligtvis brukar man ändå kunna spela med rimliga summor för sina spel. De är framförallt till för att begränsa den framgångsrika highrollern, och man kan alltså alltjämt spela vidare efter en limitering hos bet365.

Du ska också vara medveten om att du kommer kunna ta ut dina vinster från tidigare även om du blivit limiterad hos bet365. Limiteringen berör enbart de insatser du får spela för framöver och kontot blir heller inte avstängt.

Våra tips: Undvik bet365-limitering

Det här är inte faktabaserade bullet points vi kommer framföra, utan observationer vi bakom hemsidan – som är aktiva spelare – gjort.

Det finns situationer där man helt enkelt inte kan undvika en bet365-limitering, men vi har sett trender som påverkar hur snabbt – eller ens om – man råkar ut för insatsbegränsningar. Detta handlar om ens spelmönster.

  • Gör färre uttag
    Brukar du slå marknadsoddsen hos bet365 och har dragit in betydande summor på ditt bet365-konto? Ta det lugnt med uttagen och avvakta med dessa tills du verkligen behöver pengarna. Fler uttag innebär att ditt konto får större uppmärksamhet.
  • Upprepa mindre insättningar
    Genom att göra fler men mindre insättningar till kontot kan man eventuellt segla under radarn enklare, än om du sätter in en stor klumpsumma som sedermera behandlas av anställda.
  • Spela på stora marknader
    På marknader där fler spelar och volymerna är större, får den enskilda spelarens konto mindre uppmärksamhet. Genom att hålla sig till exempelvis 1X2- eller över-/underspel på större ligor, som Premier League, blir du mer anonym – än om du spelat på exempelvis spelarspecialer från Superettan.
182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.