18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Live betting: Spela på live odds hos bet365

Här presenterar vi allt om bet365 live betting och förklarar mer om produkten som helhet, toppat med ett omdöme om detsamma. Är du ute efter att spela live hos bet365, är det här vad du behöver veta.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Allmänt om live betting hos bet365

Live betting är en av de mest populära spelformerna och innebär till skillnad från övrig betting att man spelar under tiden ett visst evenemang pågår, istället för innan det startat. Det kan exempelvis vara en pågående fotbollsmatch, där oddsen påverkas utifrån ställningen på tavlan, hur marknaden spelar samt hur matchbilden utvecklar sig.

Hos bet365 får man en live betting-upplevelse som på få andra ställen, anser vi. Det har ett av de bredaste utbuden på spel samt vilka marknader man kan spela på. Detta kan vara allt från en helt annan del av världen, i en lägre liga och på en match som således har noll medial uppmärksamhet – till världens största matcher.

Under en kväll kan du hitta pågående hundratals matcher man kan live betta på hos bet365 och på de större sådana, kan det finnas upp över 100 spelbara odds. Men detta påverkas förstås av intresset runt evenemanget och tillfälligheter.

Live odds på bet365

Att hitta till bet365 live odds är oerhört enkelt och är bara ett par knapptryck borta. Om du surfar in på din dator, finns “Liveodds” som en helt egen flik bredvid “Sport” och via den kan du navigera dig mellan de sporter du vill titta närmare på. Därefter är det bara att klicka på matchen och därefter ser du de tillgängliga liveoddsen.

Via appen är processen nästintill precis densamma. Där är dock fliken till liveodds längst ner på skärmen, placerade i mitten.

Läs mer: Vi har en unik bonuskod till bet365 – och du kan läsa mer om det här.

182 articles