18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Stäng spel: Cash Out

En av de mest populära spelfunktionerna för bet365 och deras produkt för betting är möjligheten att stänga ett spel – något som också kallas cash out. Funktionen infördes för några år sedan, har sedan dess blivit allt bättre med tiden och används numera flitigt av mängder av tippare.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Allt om cash out hos bet365

Bet365 har alltid varit en pionjär i utvecklingen av bettingmarknaden och det visade de verkligen i samband med att funktionen cash out släpptes. Verktyget har alltid varit populärt, men vuxit avsevärt på sista tiden och enligt oss ser vi anledningen till det att funktionaliteten blivit betydligt bättre.

Lästips:

Grundbulten i bet365 cash out är att du som spelare kan stänga ett spel redan innan det är avgjort – oavsett om du får tillbaka mer eller mindre än den ordinarie insatsen. Hur stor utbetalningen blir beror på vad oddset precis i stunden står i.

Med andra ord kan man nyttja det redan innan en match startat eller under densamma. Såvida odds erbjuds på det specifika spelet, ska man kunna casha ut. Däremot kan det förstås finnas undantag, antingen på ett specifikt evenemang eller vid tekniska problem. Vår erfarenhet är emellertid att cash out numera fungerar snudd på friktionsfritt hos bet365.

Hur cash out används bäst – enligt oss

Vi förstår att det är skönt att slippa svettas ända in i slutet av en tät match, och därför använda cash out. Om matchen håller på att väga över åt andra hållet, kan det till och med vara ett smart val rent bettingmässigt. Dessutom tenderar cash out att användas om viss truppinfo, som då talar emot ens spel, presenteras.

Däremot vill vi påtala en potentiellt negativ aspekt med cash out, som är värd att ta i beaktning.

Dina matematiska marginaler försämras med cash out. Spelbolaget får i den meningen ytterligare leverage, vilket vid alltför frenetiskt användande kan försämra dina långsiktiga resultat på spel. Välj därför dina tillfällen att casha ut noga.

Summering: Stänga ett spel hos bet365

Vi ser med glädje på hur bet365 bidrar till att utveckla sportbettingen i Sverige och världen. Möjligheten till att stänga ett spel hos dem är en av mängder av positiva delar med deras spelprodukt, där mer makt och större frihet lämnas till spelaren. På få andra ställen får du ett lika gedigen bredd gällande just sportbetting.

Andra fördelar med dem är:
– Höga odds
– Extremt stort spelutbud
– Cash out

Har du inte testat på bet365 ännu? Då rekommenderar vi det varmt.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.