18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Support: Få teknisk support dygnet runt

Som medlem hos spelbolaget bet365, som har en av världens mest massiva plattformar för onlinespel, kan du alltid veta om att du får den hjälp du behöver. Här berättar vi mer om bet365 support och hur du får kontakt med dem.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Bet365 support: kontakt

Det finns flera olika sätt att få kontakt med bet365 support samt deras personal och det när som helst. Svarstiderna kan dock variera beroende på vilken metod du väljer, likväl som tillfälligheter och tryck på supporten. På den här sidan nämner vi ett par av de kontaktmetoder som vi anser smidigast hos bet365.

Live chatt

För snabbast möjligast svar brukar bet365:s live chatt vara mest effektiv. Allt som oftast, utöver vid speciella tillfällen, bör man få svar inom loppet av en minut och ibland bara sekunder. Om sajten exempelvis har tekniska problem kan dock trycket vara större, eftersom det är många som kommer vilja komma i kontakt med bet365.

Personalen i livechatten talar svenska och är av vår erfarenhet fullt professionell i deras bemötande av medlemmarna. De är vältränade, kan produkten väl och är alltid tillmötesgående.

Email

Om ens ärende inte är lika brådskande kan man istället kontakta bet365 supporten per email. Svarstiden tenderar att vara något längre och kan variera beroende på när under dygnet ditt ärende skickas in. Våra tester har dock visat på svarstider under ett par timmar.

Öppen support dygnet runt

En av fundamenten för ett bra spelbolag är en bra support. Här har bet365 investerat tid, kraft och kapital för att deras medlemmar ska få den bästa hjälpen möjligt vid funderingar eller frågor. Bet365 support är öppen dygnet runt året om. Oavsett tid, på vardag eller helg, finns supportpersonal som är redo för ditt ärende.

Professionell kundtjänst hos bet365

Bet365 vill tillhandahålla deras spelare en fullfjädrad produkt för spel och det har därför investerats kraftigt i deras kundtjänst, som vi värderar som en av de mest professionella på marknaden.

Vår – spelare hos bet365 sedan länge – uppfattning är att bet365 kundservice alltid visar på professionalism, stor kunskap om produkten samt ett bra bemötande. Med andra ord: precis vad man vill ha av en kundtjänst.

Visste du att? Genom att bli en del av spelbolaget, kan du få din bet365 bonus, och vi tar dig dit – steg för steg.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.