18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bet365 Uttag: Ta ut pengar från spelkontot

På den här sidan lär vi dig allt du behöver veta om uttag hos bet365 – det är sannolikt just därför du kommit hit. Vi fördjupar oss i de mest återkommande frågorna kring bet365-uttag, exempelvis vilka metoder som fungerar, hanteringstiderna för dessa och hur man kan förkorta dem.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Gör ett uttag från bet365

Det är alltid enkelt och snabbt att göra ett uttag från bet365, som har en stor bredd i deras alternativ för dessa. Hela vägen till verifieringen, där det förstås ser olika ut för olika betalningsmetoder, ser processen likadan ut. Längre ner på sidan får du veta mer om de specifika sådana samt om tider för uttag.

  • Logga in på bet365.
  • Uttag är möjligt om du har minst 50 kronor på ditt spelkonto.
  • Klicka in på ditt konto.
  • Klicka på “Bank”.
  • Klicka på “Uttagbart”.
  • Gör uttaget och invänta att pengarna landat i den plånbok du velat överföra dem till.

Förresten! Visste du att bet365 har en bonus samt kod? Läs mer om det här.

Som ni ser är det en smidig process som tar dig till uttaget och när det väl är accepterat, påbörjas överföringen från ditt spelkonto till din bank. Tidshanteringen kan bero på betalningsmetod såväl som tillfälligheter, men mer om det nedan.

Bet365 Bonus 2023

Få upp till 1.500 kr i spelkrediter och 100 gratisspel för nya kunder med bet365
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas. Alla regler och villkor

Uttagsmetoder

Du hittar åtskilliga uttagsmetoder som medlem hos bet365 och givetvis är det helt utan extra avgifter. Därmed slipper du betala extra för hanteringen av överföringen och alla dina vinster blir således just – dina.

Bland metoderna som finns hittar vi exempelvis Maestro och VISA, likväl som banköverföring och Paysafecard. Bredden innebär att du troligen inte kommer ha några problem att hitta en passande metod för dina uttag.

Det som många dock väntar på är att bet365 ska införa Swish, vilken de har för insättningar, även för uttag. Vi får se om det blir till verklighet inom kort eller ej.

Bet365 Uttag – Tid

Snabba processer och uttag är alltid någonting som en stor del av spelarmarknaden uppskattar. Dessvärre är det ett av de områden där bet365 fått viss kritik – just för deras uttagstider.

För många spelar det dock mindre roll och om man orkar vänta längre än några minuter, behöver man alltså inte undvika bet365. Anledningen till den något längre tiden i jämförelse med andra spelbolag är att bet365 inte har Trustly och spela utan konto-funktionen. Ännu.

För de mest använda uttagsmetoderna är uttags tiden hos bet365 satt till mellan 1-5 arbetsdagar. Av vår erfarenhet brukar det dock inte dröja längre än max ett par dagar. Om man däremot använder sig av PayPal eller PaysafeCard är hanteringstiden på mindre än 24 timmar. Via check får man vänta 5-28 dagar.

Minsta & största uttag på bet365

Gränserna, den övre och nedre, för uttag på bet365 skiljer sig åt beroende på vilken uttagsmetod du vill använda. Totalt är det minsta möjliga uttaget på 50 kronor och man kan komma upp till totalt 600 000 SEK. Om man vunnit en riktig storvinst, kan man istället göra uttag löpande efter varandra.

Svenska spelare brukar uppskatta uttagsmetoder som Mastercard och kreditkort, vilka har ett minsta uttag på 50 kr och högsta på 200 000 kr. Om man istället använder sig av klassisk banköverföring står det mellan 400 och 300 000 kronor. Högsta är genom att använda Cheque, som är på det dubbla.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.