18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Insättningar & Uttag hos Betsson

Användarupplevelsen är i stort på topp hos den populära aktören Betsson. Vi ska gå igenom vad som gäller vid insättningar och uttag, där man erbjuder flera effektiva metoder.

Genom att bli en del av Betsson får du en välkomstbonus i samband med att du gör din första insättning. Du kan ta del av mer information om bonusen eller ta del av den direkt härifrån.

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Betalningsmetoder hos Betsson

Det finns gott om betalningsmetoder för den som vill göra insättningar men framför allt snabba och smidiga uttag hos Betsson. Du kan dessutom förvänta dig att säkerheten sätts främst oavsett vilket håll transaktionen går.

Betsson erbjuder bland annat Swish som betalningsmetod vilket är det optimala sättet att med hjälp av BankID snabba på processen ytterligare. Utöver det finns Trustly, Mastercard, VISA och diverse e-plånböcker tillgängligt att välja mellan.

Gör en insättning till Betsson

Att en insättning går snabbt är mer regel än undantag. Det är framför allt att det går smidigt och säkert att göra en insättning på spelkontot som är viktigast för spelarna.

  1. Klicka på ditt saldo uppe i högra hörnet.
  2. Välj belopp.
  3. Välj metod för insättning.
  4. Klicka på “sätt in
  5. Signera betalningen utefter instruktionerna.

Gör ett uttag från Betsson

När det kommer till uttag skiftar fokuset mer till tiden det tar för att göra ett uttag. Man vill slippa krångliga processer och gärna ha summan på sitt bankkonto omgående, vilket numera är möjligt med vissa metoder.

  1. Klicka på ditt spelsaldo och välj “uttag”.
  2. Välj belopp.
  3. Välj önskad metod för uttaget.
  4. Slutför genom att signera din utbetalning.
betsson uttag

Hur lång tid tar ett Betsson-uttag?

Beroende på metoden du väljer för ditt uttag kan du vänta dig allt mellan någon minut upp till någon dag för ditt uttag. Det finns metoder som förlitar sig på bankdagar och något mer manuella överföringar som drar ut på processen lite.

Det finns snabbare val av metoder som gör att du i regel har uttagen på ditt bankkonto inom ett par minuter. Med BankID som verktyg sköts hela identifieringsprocessen med ett par klick och det hela går per automatik därefter. Detta gäller till exempel för Trustly, där 1-15 minuter för ett uttag är standard.

Stort utbud av uttag hos Betsson

Det finns alltså flera metoder för uttag hos Betsson som man kan välja mellan. Det är såklart en smaksak men fokuset brukar ofta ligga på att det ska gå snabbt och dessutom att det flyter på utan bekymmer. För ett par år sedan kunde det dröja dagar innan uttaget nådde bankkontot men med dagens teknik och system går det att få tillgång till beloppet inom ett par minuter.

Förutom Trustly som är den snabbaste metoden för uttag finns även Mastercard och VISA bland alternativen. Dessutom är e-plånböcker likt Skrill och Neteller säkra alternativ för den som har dessa. PayPal finns även det med på listan. 

182 articles