18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bethard Cash Out

Vågar du inte vänta ända in till slutsignal och vill casha ut tidigt? Precis det kan du hos Bethard och med deras cash out-funktion! Här får du mer information om hur Bethard cash out fungerar samt vår recension av densamma.

Innovation och modernt tänkande har varit två faktorer som drivit på framgången hos Bethard och med deras hyllade cash out får du som bettare detaljstyra över ditt spelande på ett helt annat sätt.

Du som söker efter förstklassig betting med utmärkta odds, hittar det hos just Bethard. Därför är det också med glädje som vi kan presentera en Bethard Odds Bonus för våra besökare. 

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Om Bethard Cash Out

Utbudet av cash out för den som uppskattar betting växer förvisso, men är fortfarande relativt skralt med bra alternativ. Bethard cash out är utan tvekan ett av de bästa där ute och du kan använda det på en uppsjö av marknader, utan fördröjningar och med schyssta odds när du cashar ut. 

Dock ska det nämnas att alla marknader inte är kompatibla med cash out, men de flesta stora är det och då inte minst för sporter som fotboll och ishockey. 

Vad funktionen faktiskt innebär är att du kan stänga ditt spel innan det blivit avgjort, till mindre förlust eller en del av vinsten. Det beror helt på hur oddsen utvecklats från placerat spel. 

Guide: Cash Out hos Bethard

Det är helt krångelfritt att använda sig av cash out-tjänsten hos Bethard. Här visar vi precis hur du kan använda det. 

  1. Logga in på Bethard.
  2. Placera ett spel som räknas mot cash out. 
  3. Gå till din spelkupong.
  4. Vid spelet ser du erbjuden återbetalning.
  5. Klicka på “Cash Out” för att stänga spelet. 

Cash Out live på Bethard

De flesta spelen cashas ut live och så det är förstås möjligt hos även Bethard. Detta oberoende på när ditt spel placerats, innan eller under matchen, och din cash out-betalning räknas ut för det nuvarande oddset i relation till vad det står i under realtid. För livespel rekommenderas Bethard cash out varmt.

182 articles