18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bethard Fantasy Sports

Häromåret lanserades Fantasy Sports av Bethard och det är ett nytt samt modernt sätt att betta på. Här förklarar vi mer om hur Bethard Fantasy fungerar och hur du kan vara med och tävla bland tusentals andra spelare. 

Fantasy-tävlingar har funnits sedan länge och dessutom varit oerhört populärt, men i kombination med betting är det alltjämt ett nytt fenomen. Hos Bethard finns en fantasy betting-produkt som på allvar sticker ut och som bara fortsätter att växa.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Om Bethard Fantasy

Hos Bethard kan man spela fantasy mot tusentals spelare världen över och spelalternativen är flera till antalet. Dagligen hittas officiella turneringar med hisnande priser på spel, H2H-bataljer och inte minst kan man skapa kompisturneringar för att spela med vänner, familj eller kollegor. 

Här finns dessutom en uppsjö av ligor att välja mellan. Föga förvånande är Fantasy Premier League störst, men man kan även spela exempelvis Allsvenskan, NBA eller NHL. Egentligen det mesta från stora sporter och toppligor runtom i världen. Inköpspriserna varierar och man kan helt anpassa sitt spelande efter egen plånbok.

Fantasy Premier League hos Bethard

Av tradition och historia har engelska Premier League alltid varit störst inom kategorin fantasy, och så är det även hos Bethard. Här finns det en enorm mängd alternativ av spel, ta ut sitt lag eller exempelvis spela på matchens MVP. Oavsett om man vill spela med vänner eller vem som helst, bjuder Fantasy Premier League hos Bethard alltid på ett skoj spelutbud. 

När man tar ut sitt lag finns dessutom djupgående statistik om spelarna i respektive lag, så att du kan ta bästa möjliga beslut. 

Fantasy Allsvenskan hos Bethard

Under de senaste åren har Fantasy Allsvenskan vuxit explosionsartat, i takt med att Fantasy blivit mer populärt bland svenskar. 

I Fantasy Allsvenskan hos Bethard tar du ut ditt bästa möjliga lag inför de kommande omgångarna och vi kan varmt rekommendera att spela detta tillsammans med andra fotbollsintresserade vänner. 

bethard fantasy

Vårt betyg av Bethard Fantasy

För den som älskar fantasy-sport och betting, är Bethard Fantasy den perfekta kombinationen. Deras sektion för fantasy-betting är fullfjädrad och innehåller all den statistik du behöver för att ta bra beslut, utöver att utbudet är så pass stort sett till sporter, ligor och spelformer. 

Om man är riktigt vass på fantasy och lägger ner tid på sina analyser, kan det dessutom finnas ett stort värde i att spela Bethard fantasy utöver underhållningen per sig. Oavsett budget och plånbok kommer du kunna hitta spännande tillställningar att ta del av när du spelar fantasy betting hos Bethard.

182 articles