18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bethard Kundtjänst

Tillgänglighet och professionalism är ledorden för kundtjänsten hos Bethard. Här beskriver vi mer om hur du får support direkt och via vilka kanaler som detta sker via hos Bethard kundtjänst. 

När du blir medlem hos ett nytt spelbolag är en support att lita på av högsta prioritet – det är en av de främsta kvalitetsstämplarna. Bethards support support och svenska personal nås enklast via live chat eller e-mail och det finns fördelar med båda. 

Du kan alltid räkna med ett bra bemötande från Bethards kundservice och om du blir en del av dem kan du erhålla en Bethard bonus i samband med registreringen.

+18. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.se.

Om Bethard Kundtjänst

Dag på året eller tid på dygnet spelar ingen roll när du vill nå Bethard kundtjänst, med undantaget att den svenskspråkiga personalen bara är på plats mellan 08:00-01:00. För nattsuddaren nås istället engelsktalande support, alltså under sju timmar av dygnet. 

Oavsett typ av frågor, exempelvis om ditt konto eller en bonus, finns Bethards kundtjänst som ditt stöd och det dröjer sällan länge innan du har en i deras personal vid din sida för att reda ut eventuella frågetecken.

Bethard Kundtjänst
Live Chat: 08:00-01:00 på svenska
Email: [email protected]
Internationell support: Dygnet runt

Bethard Live Chat

Det snabbaste sättet att komma i kontakt med Bethard och deras personal i kundtjänsten, är via live chat. Under normala omständigheter har vi sett väntetider på mellan 30 sekunder och ett par minuter och man hittar deras livechatt enkelt längst upp till höger på hemsidan; “Kundtjänst” och sedermera klickar du på “Starta chatt”. 

Bethard Email

Det andra sättet att få kontakt med Bethard är via email och dit kan man skicka sitt meddelande när som helst under dygnet. Däremot kan det dröja ett antal timmar innan man fått ett svar och detta passar således för något mindre brådskande ärenden. Detta beror också på vilken tid, och förstås rådande omständigheter, man skickar e-posten.

bethard kundtjänst

Vår bedömning av Bethard Support 

Som en maktfaktor inom den svenska betting- och casinodjungeln har Bethard satsat stort på deras support. De har ett tillräckligt team bestående av kundtjänstpersonal för att det sällan ska uppstå längre väntetider för att komma i kontakt med dem och via chatten har vi kommit kontakt med dem på under minuten vid flera tillfällen. Vi har dessutom blivit väl bemötta av Bethard kundservice, som visat prov på stor kunskap om deras produkt – något som betytt snabbare processer.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.