18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betsson BankID

Automatisera precis alla processer när du spelar hos Betsson med ditt BankID. Som ett tekniskt modernt spelbolag har Betsson BankID för såväl registrering, inloggning som betalningar. Här förklarar vi mer.

Med BankID som fundament har Betsson både stärkt användarupplevelsen som säkerheten för deras medlemmar. Smidigare än så blir det inte, och för dig som vill fokusera på det viktiga; spelandet – är Betsson rätt plats i speldjungeln.

Hämta en Betsson välkomstbonus – på 100 kronor!

När du skapar ett spelkonto med eller utan BankID får du en Betsson bonus i samband med din första insättning, som vars villkor du kan läsa mer om hos oss. Ett perfekt sätt att starta ditt nästa speläventyr på! 

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Om Betsson BankID

Redan 2018 införde Betsson BankID-funktionalitet för deras spelare – någonting som uppskattats stort och som dessutom innebär möjligheten till snabbare uttag än någonsin förut. Verifiera dig enkelt, snabbt och säkert hos Betsson.

De processer som BankID-verifieringar gäller för är registreringen, sedermera inloggningar och även alla betalningar, in- som utbetalningar. 

Registrering med BankID hos Betsson

Glöm användarnamn, lösenord och onödiga dokument – din registrering sker på inte mer än några få minuter med BankID hos Betsson.

 1. Surfa in på Betsson.com/sv.
 2. Klicka på “Skapa Konto”.
 3. Skriv in ditt personnummer, e-postadress & telefonnummer.
 4. Verifiera med ditt BankID.
 5. Registreringen hos Betsson är nu klar!

Logga in med BankID hos Betsson

Sedermera är allt som krävs för att logga in på Betsson ditt personnummer samt att du verifierar detta med Mobilt BankID.

 1. Gå till Betsson.com/sv.
 2. Klicka på “Logga in”.
 3. Skriv in ditt personnummer och signera med BankID.

Betalningar med BankID hos Betsson

Det är inte alla betalningsmetoder som verifieras med BankID hos Betsson, men däremot de mest moderna – som Swish och Trustly – och det är även via dessa som du får får snabbare uttag.

Fördelar med Betsson BankID

Att sportbettare och casinofantaster älskar BankID är alldeles uppenbart – med BankID får de mer tid för spelandet och mindre på krångel. Och hos Betsson är tjänsten integrerad i samtliga viktiga processer. 

 • Inget behov av inskickade dokument.
 • Säkra in- och utbetalningar.
 • Snabbare uttag.
182 articles