18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betsson Sport & Betting

Betsson är många svenska sportbettares hem i speldjungeln – och här hittar du alla tänkbara format för betting på sport. Men vad hittar man hos Betsson sport mer specifikt? Här djupdyker vi ner i alla vad de har att erbjuda.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Hämta en insättningsbonus med Betsson Sport

Du som fortfarande funderar på att bli en del av Betsson och ta del av deras sportbetting har chansen att ta del av en Betsson odds bonus i samband med den första insättningen. Ett perfekt tillfälle att testa på en sportprodukt av rang. 

Betting hos Betsson 2022

Det tillhör såklart vanligheterna att du hittar spel på fotboll, tennis, ishockey med mera på vart och vartannat spelbolag. Betsson har allt det här och en hel del därtill i deras betting-utbud. 

Två uppkommande sporter de satsat helhjärtat i är padel samt esport. För betting är Betsson ett solklart val oavsett marknad. Dessutom är de bland de största på trav.

Vad som däremot är främsta nisch under kategorin betting är emellertid svensk sport. Inte minst har de ett brutalt utbud samt högre återbetalning på SHL, lägre hockeydivisioner samt Allsvenskan i fotboll. 

Utöver bara odds finns det ett flertal fantastiska spelfunktioner som höjer spelglädjen ännu en nivå. 

Livebetting

Att spela på sportodds i realtid, alltså livebetting, är extremt populärt och här uppskattas inte minst en bra översikt, snabba placeringar av spel samt stort utbud. Det är någonting som Betsson livebet täcker helt och hållet – både för spel framför datorn och mobilen.

Här hittar du liveodds på allt från de största sporterna och matcherna, till exempelvis Melodifestivalen och diverse mästerskap i mindre sporter. Till alla event så hittar du statistik och visuella effekter och funktioner som underlättar när du ska livespela.

Betsson Stream

Som ett komplement till kanske framförallt livespelandet, kan man streama sport gratis hos Betsson – och det handlar om hundratals, om inte tusentals, evenemang per vecka. 

Som pricken över i:et krävs det inte ens att du spelar på en specifik match för att kunna se densamma i Betsson live stream. Bildkvaliteten är alltid hög och utbudet stort – allt från europeisk toppfotboll till andra-, eller till och med tredjeligor i diverse märkliga sporter.

betsson betting

Spelfunktioner 

Diverse enkla sportodds är förstås det första man letar efter på en sportbettingplattform, men med vissa komplement kan man verkligen fullända spelupplevelsen. 

Betsson har exempelvis populära speltjänster som Cash Out och Bet Builder, där den första innebär att du kan stänga spel innan de överhuvudtaget avgjorts och det andra är att du kan kombinera spel för helt unika odds.

Och det kanske bästa av allt? Betsson tillhandahåller boostade odds, vilket innebär att de höjer betalningen på specifika spel eller kombinationer till utvalda matcher – vilket ger dig som spelare högre spelvärde. Detta sker på veckovis, ofta daglig, basis. 

Läs mer om:

  • Betsson Cash Out
  • Betsson Bet Builder
  • Betsson Boostade odds

Spela på olika sport hos Betsson

Som vi berört hittar du ett närmast oändligt antal sporter att spela på när du är medlem hos Betsson, och då inte minst på svensk sport med även lägre divisioner. 

Sammanfattat kan man säga att det du kan tänka dig vilja spela på, kommer finnas att hitta hos Betsson. Man har verkligen ansträngt för att skapa en så bred användarupplevelse som möjligt även i själva sport-sektionen.

Trav

Trav och galopp har varit ett av de viktigaste sporterna för Betsson under de senaste åren och de har till och med skapat en helt unik bettingsektion för det. Under Betsson trav hittas alltid de kommande loppen och starterna från exempelvis Storbritannien, Frankrike och Sverige. Och det alltid till fasta odds.

Fotboll

Precis som övriga spelbolag har Betsson förstås ett utbud av fotboll, men här sticker de ut. Eftersom bolaget har egna oddssättare och är så pass inriktat mot den svenska marknaden, har de verkligen djupdykt och kan erbjuda en unik bettingupplevelse på fotboll. Till vissa evenemang kan du hitta hundratals spelobjekt med bara ett par knapptryck.

Exempel på fotboll hos Betsson:

  • Allsvenskan
  • Superettan
  • Ligue 1
  • Premier League
  • Bundesliga

FAQ:

Specifika frågor och svar runt Betsson betting och sport hittar ni nedan. Spelbolaget har också en egen FAQ-sektion för den som inte känner att den funnit sina svar. 

✅ Är Betsson betting bra?

Utan minsta tvekan. Hos Betsson får man en helgjuten plattform för betting med utmärkta odds till allt möjligt. 

✅ Hur höga odds har Betsson?

Varierande för olika evenemang, marknader och efter tillfälligheter. Men höga odds, det har Betsson utan tvekan. På exempelvis Premier League kan man komma upp i en återbetalningsprocent runt 96-98% för 1X2-spel.

✅ Vilka sporter är Betsson bäst på?

Svårt att säga, eftersom utbudet är så pass brett. Men några sporter där Betsson sticker ut i kvalitet anser vi vara trav, ishockey samt esport. 

Betyg av Betsson Betting

Betsson var tidigare ett renodlat bettingbolag, som senare brett ut sig, men det är alltjämt deras odds på sport som lockar flest svenska spelare. Vi förstår precis varför. Hos Betsson hittar du det mesta inom sportens och bettingens värld – och här kommer du som bettar definitivt trivas.

Läs mer:
Betsson Recension

182 articles