18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betsson Kundtjänst

En av de stora fördelarna med Betsson är deras lättillgängliga och professionella kundtjänst. Där finns ett team redo att lösa dina problem, besvara dina frågor och därutöver hittas ett stort hjälpcenter där man allt som oftast finner sina svar.

Nya kunder får en bonus hos Betsson

Den som ännu inte skapat sig ett konto hos Betsson får, via oss, en bonus i samband med registreringen. Om man vill läsa på mer om den välkomstbonus Betsson erbjuder, skriver vi mer om den och dess villkor. Annars kan man hämta den direkt via knappen nedan.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Kontakt med Betsson dygnet runt

KundtjänstNormal svarstidKontakt
Live Chat30 sekunderTill Betsson
Telefon15-60 minuterTill Betsson
Email30-60 minuterTill Betsson

Oberoende av dag på året eller tid på dygnet kan man enkelt komma i kontakt med Betsson – via flera olika tillvägsgångssätt. Mest populärt och snabbast är i princip alltid deras live chat. Om det för tillfället skulle saknas lediga svenska medarbetare på plats, finns det alltid uppbackning i engelskspråkig personal som är redo att kliva in och hjälpa till.

För att komma i kontakt med kundtjänsten klickar du på frågetecknet högst upp till höger på hemsidan. Därefter slussas du till hjälpcentret, med en FAQ-avdelning samt länkar till kundtjänsten.

betsson kundtjänst

Betsson Live Chat

De flesta tenderar att föredra live chat som kontaktalternativ till kundtjänsten och det på grund av dess smidighet samt de snabba svaren. Därför är också Betssons livechatt bemannad med svensk personal, dygnet runt och med en normal svarstid på så lite som 30 sekunder.

Betsson Telefon

Man kan med enkelhet nå Betssons kundservice per telefon, genom att klicka på “Ring mig” i hjälpcentret. Normal svarstid är mellan 15 och 60 minuter, rapporterar de själva, och enligt våra testförsök stämmer det alldeles korrekt. 

Betsson Email

Om ens ärenden inte är lika brådskande, kan Betssons kundtjänst kontaktas via email och då med en normal svarstid mellan 30 och 60 minuter. Beroende på vilken tid emailet skickats, kan det dröja något mer och då inte minst under nattetid. 

Flertalet utmärkelser för kundtjänsten

Kundtjänsten hos ett spelbolag är på många sätt och vis hjärtat av detsamma. Betsson har alltid haft ett starkt fokus på att stärka användarupplevelsen för deras medlemmar, vilket de fått flertalet stora utmärkelser för. Detta från bland annat EGR Operators Awards samt EGR Nordics Awards. 

Vårt betyg av Betsson Kundservice

Med svensktalande, professionell och vältränad kundservice finns det ingenting att klaga på angående Betssons kundtjänst. Allt som oftast, vid enklare ärenden, har man fått kontakt med dem inom några sekunder och svar inom någon minut.

Dessutom har de ett utmärkt självhjälpscenter med frågor och svar på de mest återkommande ärendena – oavsett område det handlar om; betting, casino eller poker. 

Om man vill veta mer om spelbolaget, har vi en recension av Betsson upp på hemsidan. Där hittar du allt om dem som spelbolag samt deras olika produkter.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.