18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betsson Poker

Pokern har alltid haft en stor plats hos Betsson och så även idag. Pokerentusiaster internationellt liksom i Sverige har Betsson som primär spelplattform och hos dem finns i princip allt som önskas. Här får ni läsa mer om Betsson poker och allt vad de har att erbjuda.

+18 år. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.se.

Hämta en välkomstbonus till Betsson Poker

Dessvärre saknar Betsson en välkomstbonus för poker, men har däremot det för sport och casino. Omsatta bonusvinster kan såklart därefter tas till pokerborden, om man så vill och för mer information har vi en artikel om Betsson bonusar med allt vad som finns att hämta där.

Spela poker hos Betsson

Ända sedan pokerns fornstora dagar har Betsson varit en av de populäraste plattformarna för att spela poker, inte minst bland svenskar. Även om poker i dess helhet tappat viss attraktionskraft är det fortfarande en av de ledande spelformerna och Betsson har verkligen hållit klassen stadigt.

Man kan spela både via Betssons webbläsare direkt alternativt ladda ner pokerklienten för en ännu bättre spelupplevelse. Där får du tillgång till allt som händer, alla turneringar och cash games, som utspelar sig från Betsson poker. 

betsson poker

Turneringar

Givetvis kan man spela pokerturneringar hos Betsson och det i flera olika former. Stora som små, i alla tänkbara format. Det är för närvarande den mest populära spelformen och man kan förstå varför; med de astronomiska vinstchanserna även när insatsen och risken är relativt liten.

Vad som är tacksamt här är att du kan de alla kommande turneringar hos Betsson poker listade, för att enkelt planera ditt spelschema. En del av turneringarna tillåter återköp, vilket innebär att man kan åka ur och inom en viss tidsram köpa in sig på nytt, men på andra är det inte möjligt.

Twister Sit & Go

En växande form av turneringar för poker är det som kallas Twister Sit & Go, där vinstsumman slumpmässigt bestäms av ett Twisterspel – inom en ram som är beroende av totala insatsen från spelarna. Spelformen är No Limit Hold’em.

Twister Sit & Go hos Betsson är ett snabbare turneringsformat med tre spelare vid bordet och prispotten kan variera mellan 2x inköpet och 1000x inköpet. Med lite flyt, och senare skicklighet, kan det alltså bli på tal om riktigt stora vinstmöjligheter. 

Cash Games

För klassiska cash games finns det alltid en uppsjö av bord att ta plats på när du spelar poker hos Betsson och det i alla olika inköps- och blindsnivåer. Det finns därmed plats för såväl den som inte vill riskera mer än ett par tior, till riktiga highrollers och duktigare spelare. Här kommer du hitta action året runt, oavsett tid på dygnet.

Pokertutto

Betsson har en specialturnering som är återkommande och benämnts Pokertutto – och har kommit till efter den hyllade Betsson-podden Tutto Balutto med Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher. Formatet har varit oerhört populärt med communityn runt dem och här kan du ofta hitta lite sämre spelare, som tenderar att vara mer sport- än pokerintresserade.  

iPoker-klienten från Playtech

Den som spelar poker via Betsson kommer möta spelare från runtom i hela världen, inte bara medlemmar hos Betsson eller spelare från Sverige. Detta eftersom de är kopplade till pokerklienten iPoker, skapad av Playtech, och det innebär högkvalitativa pokerbord och turneringar med ett magiskt utbud. Det finns poker för alla typer av spelare, alltid säkert och med hög action.

Betsson Poker App

Betsson saknar en dedikerad app just för poker, men man kan med enkelhet ladda ner deras andra applikationer och därefter navigera sig till just pokern. En precis lika bra lösning och via Betsson app får du tillgång till poker i mobilen, oavsett om du använder iPhone eller Android – enkelt och smidigt. Man kommer åt exakt samma, stora utbud som via webbläsaren.

FAQ:

✅ Rekommenderar ni Betsson poker?

Definitivt! Hos Betsson får man tillgång till en av de mest populära pokerklienterna, dessutom med smidig registrering, inloggning och betalningar. Det finns en anledning till varför Betsson poker fortfarande är en av de största bland svenska spelare.

✅ Vad kan man spela för typ av poker hos Betsson?

Precis allt du kan tänka dig. Turneringar och cash games i mängder, på precis alla nivåer, samt spelformer som Texas No Limit Hold’em och Omaha Hold’em, för att nämna ett par exempel.

Betyg av Betsson Poker

För den som vill lära sig eller redan aktivt spelar poker är Betsson ett utmärkt alternativ – oavsett spelform eller insatsnivåer. De är kopplade till det populära nätverket iPoker samt har bland de smidigaste betalningsmetoderna, som exempelvis Swish. Högsta betyg!

182 articles