18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betta på CS:GO

Att betta på Esport är idag lika vanligt och populärt som spel på våra största sporter. CS:GO är Esport-världens flaggskepp både ur intresse för sporten och ur en bettingsynpunkt. Mer om vad det innebär och vad man ska ha i åtanke när det ska spelas på ska vi ta upp på denna sia.

Här kan du betta på CS:GO 2021

Topplista.

Om att Spela på CS:GO

Om du är en aktiv CS:GO-spelare känner du säker till möjligen att betta på sporten. Det har blivit en populär del av matcher och turneringar som tillåter en att dra nytta av sitt egna spelande. I regel fungerar det precis som när du bettar på andra sporter. Du satsar pengar på det lag du tror kommer vinna, alternativt med någon form av handikapp för att spetsa till oddsen lite.

Även om utbudet inte är detsamma som går att hitta när du bettar på till exempel fotboll vad gäller olika spelformer så är möjligheterna till spel likvärdiga. Numera hittar du odds för Esport och speciellt CS:GO på alla stora bettingsajter. Självklart så är utbudet av större sort när det vankas en stor turnering men även dagliga spel på ligor och turneringar runt om i världen finns att hitta.

CS:GO Betting Tips

Bettar man på nästan vilken sport som helst på marknaden är analyseringen ungefär densamma. Kvalité, form, skador, avstängningar med mera. I CS:GO är det någorlunda mer begränsat i vad man kan utläsa. Kvalitén såklart, där lagens grundförmåga är av stor vikt. Formen spelar såklart in, men då på ett mer mentalt plan. Ett lag som vunnit flera matcher i rad har såklart ett momentum. Istället för skador och avstängningar så ska man gärna ha koll på vilka spelare som ingår i lagen, ifall någon har fått lämna återbud och således blir ersatt. En ny spelare in i en sammansvetsad trupp kan rubba balansen.

Kartorna som nämnts spelar stor roll. Vissa lag har sina favoritbanor och väljer gärna dessa i en match. Har motståndarna just den banan eller kartan som akilleshäl så ska det såklart räknas in i analysen. Utöver det så är oddsrörelserna viktiga att hålla koll på. Jämför odds och leta marginaler som brukligt. Ofta spelar man flera matcher på kort tid och då gäller det att hålla koll på uppdateringar kring lagen mellan matcherna.

Betta på CS:GO Odds

Att betta på CS:GO skiljer sig inte allt för mycket när det kommer till att hitta olika typer av spel. Vanligast är att man hittar spel på en matchvinnare. En CS:GO match kan aldrig sluta oavgjort. Det kan däremot bli övertid men då ska ändå en vinnare koras i slutändan. Så ett spel på en matchvinnare är det absolut vanligaste. Oftast så är det att en match ska avgöras mellan två lag i bäst av tre kartor. Där finns även sidospel som att välja vinnare på en särskild karta, handikappspel och över/under-spel. En karta avgörs sen när ett lag vinner 16 ronder. Detta är det spelläge som du troligtvis finner på diverse spelsidor.

Val av kartor är en stor del i att som lag ge sig själva en fördel inför en match. Vanligt är att lagen har sju olika kartor att välja mellan. En stor del i spelet är sen att hitta en taktik för sitt lag för varje rond.

Betta på skins

För den som själv spelar CS:GO så finns det möjligheter att använda sina kunskaper och analyser för en annorlunda typ av vinning. Utöver att betta i ett försök att vinna riktiga pengar så kan man även betta för att vinna så kallade skins. Skins är olika typer av utrustning man kan satsa och vinna för att bygga upp ditt egna förråd som CS:GO-spelare.

Spela på CS:GO hos rätt sidor

Betting på CS:GO faller kanske inte inom ramen för alla spelintresserade där ute. Det krävs sin förkunskap och förståelse för vad som är värt att ha koll när man ska lägga ett spel. Intresset och plattformarna finns dock och den mer digitaliserade postmarknaden med CS:GO i spetsen bara växer och växer. Bettingsidor för CS:GO finns det också gott om. Ta hjälp av våra topplistor för att få en bra skjuts in i Esport-världen.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.