18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor Utan Konto & Registrering

Vilka är de Sveriges bästa bettingsidor utan konto? Fram tills för inte allt för länge sedan var det ett krav att man registrerade sig och skapade ett konto för att kunna betta på nätet. Detta krav är ett minne blott då det numera finns mängder av möjligheter till betting utan registrering.

Observera att på så kallade bettingsidor utan registrering alltjämt har ett konto, men att det skapas i bakgrunden och att det snarare blir ditt personnummer som är ditt konto.

Här förklarar vi mer om fenomenet betting utan konto, hur det fungerar och vilka som är de bästa spelbolagen på marknaden med funktionen.

Bettingsidor utan registrering

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Speedy Bet
Bonus
X3000
Bonus
Casinostugan
Bonus

Bäst bettingsidor utan registrering

 • Casumo: Spelbolag utan konto & unik profil.
 • Betway: Bettingsida med enkel registrering.
 • Unibet: Spela tryggt utan registrering.
 • Snabbare: En av de snabbaste bettingsiorna.
 • ComeOn: Spela som gäst till toppodds
 • Hajper: Blixtsnabbt & kontofritt.

Betting utan konto

Ni som hållit på med betting under en något längre tid minns kanske hur omständigt det var att registrera ett konto och senare dessutom behöva verifiera olika processer, som exempelvis uttag, förr i tiden? Det kunde exempelvis vara med manuellt tagna bilder på ett ID, körkort eller pass för att överhuvudtaget kunna verifiera sig.

Tack vare införandet av betting utan konto är det numera ett minne blott. Att syssla med betting har blivit allt smidigare, liksom säkrare och med större respekt för spelarens personliga uppgifter. Dessutom är det enormt tidsbesparande och ens uttag tar normalt inte mer än några minuter att landa på bankkontot.

Den svenska spelmarknaden sedan licensieringen kommit att domineras av bettingsidor utan konto. Dessa har blivit allt fler, och de utan funktionen allt färre. Nedanför på den här sidan förklarar vi fördjupa oss i ämnet och förklara mer om hur betting utan registrering fungerar i praktiken.

betting utan konto

Betting utan registrering – hur fungerar det?

Hur betting utan konto faktiskt fungerar är inte så märkligt eller komplicerat som det kanske låter. Snarare tvärtom, faktiskt. Det kallas även “Pay and Play”, vilket egentligen är ett ett mer talande uttryck för hur bettingsidor utan registrering faktiskt fungerar.

Istället för att manuellt verifiera sin identitet, som man då måste på bettingsidor som saknar den här funktionaliteten, registrerar man sig och loggar in med sitt Bank-ID. Därefter sätter man in pengar med Trustly, som också är fördelaktigt vid uttag. Ett spelbolag som uppfyller detta, har också vad som kallas betting utan konto.

Mängder av uppgifter och dokument som ska skickas är därför inte längre nödvändigt och fokuset kan istället läggas på själva spelupplevelsen. De flesta bettingsidor i Sverige har valt att hänga med i utvecklingen och erbjuder odds utan konto. Under 2021 är det snarare mer regel än undantag.

Betting utan konto är framtidens sätt att betta på och det finns flera fördelar utöver smidigheten som man som spelare kan dra nytta av. Mer om detta nedan, där vi även fördjupar oss i processerna samt listar fördelar och nackdelar med funktionen.

Guide för bettingsidor utan konto

Så, hur kommer man igång att spela hos bettingsidor utan konto? Det är enkelt och ditt första spel skulle kunna vara placerat inom loppet av ett par minuter från och med – nu.

Du letar upp en bettingsida utan registrering i en av de topplistor som finns på den här sidan, klickar dig till spelbolaget och registrerar dig med ditt Bank-ID – precis lika enkelt som det är att använda det för vilken annan icke-betting-relaterad betalning som helst. Gör därefter en insättning och sedan är det bara att sätta igång med spelandet.

 • Hitta en bettingsida utan konto i topplistan.
 • Klicka på “Registrera dig” eller liknande.
 • Verifiera dig med bankidentifikation – “utan registrering”.
 • Gör en insättning via Trustly.
 • Nu kan du betta utan konto – bara på ett par minuter.

Betting utan konto med BankID

Det enda “kravet” – inom stora citationstecken – är att man behöver ha ett aktivt BankID för att kunna betta utan registrering. Därmed måste också bettingsajten förstås vara ha funktionaliteten, vilket vissa fortfarande saknar.

Då inga övriga uppgifter, utöver de nödvändiga, lämnas ut fungerar betting utan konto med BankID som en säkerhet både för dig själv och för spelbolaget då det verifierar att du faktiskt är du. Systemet håller högsta säkerhetsklass och är utvecklat av de svenska storbankerna.

Således kan du vara lugn när du nyttjar detta. Eftersom de flesta svenskar har tillgång till det, blir funktionaliteten lockande för marknaden, och för spelaren är det smidigt då de flesta använder tjänsten dagligen.

Tjänsten per sig är inte på något sätt ny, vilket är betryggande för spelarna, men i bettingvärlden har den bara funnits under några korta års tid. Det är med andra ord samma system, bara på ett nytt ställe.

Betting utan registrering med Trustly

Den andra pusselbiten för att vara ett “Pay and Play”-spelbolag är alltså – Trustly. Det är en produkt för betalningar online och det är den som säkerställer att både insättningarna som uttagen kan vara så pass snabba. När man är på en sida med betting utan registrering-funktionaliteten brukar man kunna räkna med att ha fått ut pengarna inom 5 eller 15 minuter.

Även när man utför sina betalningar med Trustly, behöver även dessa verifieras med bankidentifikation – precis som för vilken betalning som helst. Någonting som inte tar mer än några sekunders tid att utföra. Om man istället någon annan metod än Trustly för sina uttag kan man därmed inte vara säker på att processen ska vara precis lika snabb samt smidig.

Fördelar med att odds utan konto

Vi har gått igenom flera av fördelarna med odds utan konto och det är lätt att slå ett extra slag för snabbheten och det smidiga i processen. Det är verkligen den mest moderna av registrerings-, inloggnings- och verifieringsformerna som blivit mäkta uppskattat av användarna.

Många spelare väljer till och med aktivt bort spelbolag utan konto, vilket vi har all förståelse för, samt söker efter de med funktionaliteten. Sannolikheten är också att du som tar del av den här informationen, hittat hit via en sökmotor.

 • Snabbheten är den stora fördelen. Allting går inom någon minut och likaså uttagen när du vinner som sker per automatik och lika snabbt.
 • Säkerheten. Då det görs med bankernas säkerhetssystem som uppbackning i form av bankidentifikation så är det absolut högsta säkerhet. Du behöver inte lämna ut några uppgifter i form av telefonnummer och personnummer direkt till spelbolaget.
 • Reklamfritt. Då ingen mejladress finns angiven så slipper du således att mejlkorgen fylls av reklam.

Snabbare uttag med odds utan konto

Att man kan få snabba uttag är en av de mest lockande sakerna med betting utan konto. Plockar man ut en vinst, oavsett om den ska användas för eget bruk eller till att betta på ett annat konto där man funnit ett bättre odds, så vill man ha den fortast möjligt. Något snabbare sätt än hos bettingsidor utan konto är svårt att hitta.

Nu finns även funktionen som innebär att om du avslutar du din spelsession eller om ett spel går med vinst så går beloppet in på ditt bankkonto. Du kan med andra ord signa ut och följa ett spel för att sen veta att allt därefter sker utan att du behöver dra i trådarna.

Innan betting utan konto slog igenom var det inte ovanligt att man man behövde verifiera uttag genom att skicka in diverse dokument och annan identifiering. Dessa kunde sen ta dagar och även veckor för spelbolag utan konto-funktionen att godkänna och uttaget därmed dröja ett bra tag förbi rimlig och önskad tid.

Slipp användarnamn & lösenord

Att inte behöva välja ett unikt användarnamn eller komma på ett lösenord gör att tiden från tanke till ett placerat spel går rekordsnabbt. Och det är exakt vad tanken med betting utan konto här; att man ska undvika tidskrävande steg och istället lägga den tiden på att spela. Ditt egna bankkonto är det enda konto du behöver och alla uppgifter nödvändiga för enkla insättningar och utbetalningar finns redan där.

Utelämna personliga uppgifter

Innan betting utan registrering såg dagens ljus var det vanligt att spelbolagen krävde diverse identitetshandlingar för att man skulle kunna använda sitt konto fullt ut. Inte nog med att det är omständigt, spelbolag var även inne och rotade en del i den personliga integriteten när bilder på körkort, räkningar och annat ombads att skickas in.

För att du ska kunna hålla koll på dina spel skapas ett spelkonto i bakgrunden, detta även för att bettingsidan ska kunna vetat vilka spelvinster som tillhör dig. Detta är inget du ägna någon tanke åt utan när du vill sätta in eller ta ut pengar, gör du det med ditt BankID och har pengarna på ditt konto inom kort. Det innebär ingen väntetid på flera arbetsdagar, kontakt med kundsupport eller väntan på godkända dokument för uttag.

Säkerheten

Då betting utan konto grundar sig i ett fungerande BankID så säkerställs det även att säkerheten är maximal. Transaktioner som sker har man alltid full kontroll kring och man riskerar inte att lämnas vind för våg om det är någon transaktion som går felaktigt till.

Utöver det så ligger säkerheten i att man inte har lösenord och användarnamn man måste hålla reda på. Växlar man mellan flera olika spelbolag kunde det förr i tiden innebära att man satt med flera olika inloggningar med olika uppgifter. Användarnamn och lösenord löper större risk att komma på avvägar dessutom.

Ingen reklam

Reklamutskicken som nämndes tidigare är en annan uppskattad punkt då man vid användning av flera spelbolag tidigare har kunnat få massvis av reklam och erbjudanden via mejl och SMS. Detta slipper man på bettingsidor utan registering då inga sådana uppgifter finns tillgängliga för bolaget.

Nackdelar med odds utan konto

Man ska självklart göra ett noggrant övervägande innan man spelar på odds utan konto, precis som med allt annat. Det finns ett fåtal saker att ha i åtanke, potentiella nackdelar för vissa typer av spelare.

 • Trustly är den enda betalmetoden som går att använda vid betting utan konto. För den som gillar valmöjligheter är det kanske inte optimalt.
 • Ont om bonusar. Då ingen registrering sker och uttagen sker direkt så är det allt som oftast inga bonusar inblandade, även om det går att hitta och blir vanligare.
 • Det finns även spelare som föredrar att ha ett faktiskt konto där man samlar sina vinster och gör uttaget när man känner att det passar.

Det finns sedan en bra tid tillbaka möjligheten att registrera ett konto med bankidentifiering, men då kan man gå miste om funktioner som blixtsnabba uttag även om uttag generellt går väldigt snabbt nuförtiden.

Betta utan konto – unikt för svenskar

Att betta utan konto är någonting som är helt unikt för svenska spelare och du hittar inte någon identisk process på övriga spelmarknader, även om det finns liknande verktyg – om än, enligt oss, inte lika smidiga och användarvänliga. Sannolikt kommer vi dock se fler marknader ta liknande steg och införa funktionen att betta utan konto.

Spela som gäst på odds

Den erfarne spelaren som jämför odds mellan olika spelbolag utan konto vill av förklaring skäl inte behöver leta upp inloggningsuppgifter och behöva göra överföringar av olika slag för att riskera att gå miste om oddsfördelen. Detta kallas också att spela som gäst på odds. När du ser det på en bettingsida, är det inloggningen för just betting utan konto.

När man bettar utan konto kan man nästan omgående placera sitt spel och vid uttag få tillbaka vinsten lika snabbt. Du vet alltså att dina vinster går direkt in på ditt bankkonto på samma sätt som du vet att dina insättningar går raka vägen in på ditt spelkonto.

Det kan vara att man inte avser att använda just den sidan igen, eller precis då, eller har hittat ett bättre odds på en annan spelsida med betting utan konto. Att då inte behöva registrera sig för att sen ligga kvar i systemet är en stor fördel, eftersom du kan vara rörlig och spela till bästa möjliga odds som gäst.

Nya bettingsidor utan registrering

Snudd på alla nya bettingsidor sedan licensieringen erbjuder funktionen att betta utan registrering. Detta då det är en av de hetaste trenderna i branschen, och även i marknadsföringen används det flitigt. Bara det faktum att man kan spela kontofritt, tillsammans med en bra bettingprodukt i övrigt, är en tillräcklig morot för många spelare.

Mer etablerade spelbolag kanske inte känner behovet av att erbjuda betting utan registrering – men för att ett mer mindre nyare operatörer ska etablera sig på marknaden krävs det att man sticker ut. Bettingsidor utan konto ger en väldigt bra start på spelandet och lockar bara det nya medlemmar som fått mersmak för möjligheten.

Bästa nya bettingsidor utan registrering

 • Expekt: Nylanserat med modern betting.
 • Speedybet: Utan krusiduller och jobbig registrering.
 • No Account Bet: Utan konto, snabbt och säkert.

Bettingsidor utan konto med bonus

Ja, man kan spela med bonusar på bettingsidor utan konto och de erbjuds relativt ofta, om än lite mer sällan än på övriga spelbolag. Det kan helt enkelt vara så att den kontofria funktionen anses vara en tillräcklig morot för att locka spelare till sig. Och så verkar det onekligen vara. Detta eftersom ens konto i praktiken är ens personnummer, varpå det mer känns som att man spelar registreringsfritt.

Genom vår sida om odds bonusar 2024 får du djupgående information om bonusämnet och hittar även fler bettingsidor utan registrering samt bonusar.

Bäst bettingsidor utan registrering & bonus

 • Lucky Sports: 100 SEK riskfritt som bonus.
 • Snabbare: Utan registrering & med supererbjudande.
 • Mr Green: Kontofritt och välkomstbonus.

Betting & Casino utan konto

Möjligheten för kontofri betting blev en grej först efter att casino utan konto hade testats och används med lyckat resultat under en tid.
Det blev där och då en stor konkurrensfördel för casinon som hoppade på tåget tidigt och alla tvivel kring att det skulle vara säkert att betta på bettingsidor utan registrering var bortblåsta redan i starten eftersom det redan beprövats på spelmarknaden.

I marknadsföringen så var det framför allt den snabba vägen från spelsug till att spela som var den stora stöttepelaren då det i takt med teknologins utveckling ställts krav på att det ska gå fort.

Bankidentifieringsverktyg hade dessutom redan funnits ett tag på andra områden i svenskars vardag och när systemet gick att använda av spelbolagen var det en väldigt bra matchning.

Nu har i princip varje nytt spelbolag utan konto för betting och casino med den registreringsfria funktionen i sin marknadsföring där man pushar både för säkerheten och det snabba spelandet. Många bolag har dessutom båda spelprodukter på deras sida och man kan enkelt skifta mellan casino samt betting utan konto.

Frågor och svar: Betting utan konto

Eftersom betting utan konto är ett så pass nytt fenomen förstår vi att det finns många olika frågor samt funderingar kring konceptet. Därför har vi samlat de mest relevanta frågorna samt svaren nedan.

✅ Vad är betting utan konto?

Betting utan konto är möjligheten att utan krångliga registreringsprocesser och identifieringsstrul snabbt kunna betta och göra det på ett säkert och smidigt sätt.

✅ Hur kan man betta utan konto?

Med hjälp av ett BankID så för man över ett belopp direkt från sitt bankkonto till ett spelkonto där man placerar sina spel. Vunna spel går direkt in på bankkontot därefter.

✅ Finns det nackdelar med betting utan konto?

Nackdelarna är få och en smaksak. Den främsta nackdelen skulle vara att bonusar ofta uteblir om man inte registrerar sig. Anledningen är främst att man inte registrerar sig och då blir det svårt att lägga till en bonus, speciellt när uttaget sker automatiskt vid vinst.

✅ Saknas några bettingsidor utan registrering?

Det finns fortfarande spelbolag som inte har möjligheten att betta utan registrering, även om det blir allt färre. Tipwin är ett sånt exempel.

✅ Är det säkert med betting utan registrering?

Då BankID är utvecklat av bankerna så finns det ingen anledning att misstro säkerheten. Tvärtom kan man räkna med att säkerheten är den högsta möjliga.

✅ Hur fungerar insättningar till utan konto?

Insättningarna är som bekant väldigt snabba och simpla, där du för att betta utan konto väljer önskat belopp och sen för över dessa från ditt bankkonto in till ditt spelkonto med hjälp av Trustly som betalmetod och tillhörande verifieringsverktyg.

Summering: Betting utan registrering & konto

Det är alltså väldigt svårt att hitta något ont att säga om betting utan konto. Nästan samtliga bettingsidor tar efter och bara det är en indikation på att metoden är här för att stanna.

Det påverkar inte heller spelupplevelsen i övrigt. Kanske kan man tro att bettingsidor utan konto lägger allt krut på att få till en så snabb och smidig sida som möjligt, men eftersom det är en så pass enkel lösning så blir inte kvaliteten kring övriga funktioner lidande.

Några av de mest populära och välbesökta spelbolagen erbjuder odds utan konto och detta samtidigt som man erbjuder gigantiska utbud och mängder av funktioner och spelformer.

Det är helt enkelt en lösning med stora framtidsutsikter och som kommer vara ett måste för nya spelsidor för att kunna slå sig in på marknaden. BankID används så pass flitigt på andra håll i samhället så att det nästan är en självklarhet för spelare att kunna göra det även när man bettar.

Uttag som tidigare har varit långdragna processer och inskickade dokument har retat gallfeber på spelare genom åren men med bettingsidor utan konto så behöver ingen energi läggas på den typen av ärenden. Uttag görs lika enkelt som insättningarna med fördelen att du vid uttag inte behöver logga in på din internetbank.

Det kan anses osäkert att inte ha något konto att falla tillbaka på men det är snarare tvärtom säkrare att använda sig av betting utan konto eftersom allting går genom din bank.

För att summera så är bettingsidor utan konto perfekt för den som söker en ultrasmidig process när det kommer till att placera spel från det att man hittar ett spelvärt odds.