18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betting utan konto & registrering

Fram tills för inte allt för länge sedan var det ett krav att man registrerade sig och skapade ett konto för att kunna använda sig av bettingsidor. Detta krav är ett minne blott då det numera finns mängder av möjligheter till betting utan registrering. Istället kan man med ett par enkla knapptryck ha pengarna på spelkontot och sätta igång.

Mängder av uppgifter och dokument som ska skickas är inte längre nödvändigt och fokuset kan istället läggas på själva spelupplevelsen. Flera svenska spelbolag har valt att hänga med i utvecklingen och erbjuder spel uten registrering och numera är det mer regel än undantag. Varianten är att man registrerar sig med hjälp av BankID men då är det fortfarande en del extra steg man måste ta hänsyn till när man ska till att spela eller vid insättningar och uttag. Betting utan konto är framtidens sätt att betta på och det finns flera fördelar utöver smidigheten som man som spelare kan dra nytta av. Mer om detta nedan där vi även går igenom processerna samt fördelar och nackdelar med funktionen.

Bettingsidor utan konto:

Topplista

Allt om betting utan konto

Betting utan registering var ingen självklart för bara ett par år sedan och då var det endast ett par aktörer som erbjöd möjligheten. När spelare sedan upptäckte hur smidigt det var så drog det till sig intresset från allt fler bettingsidor som så småningom erbjöd möjligheten till att betta utan konto. Detta fram tills idag då det går att spela på de flesta spelbolagen utan en registrering med hjälp av diverse personuppgifter.

Att erbjuda möjligheten till odds utan konto är bra för att man ska stå sig rent konkurrensmässigt. För erfarna och framgångsrika spelare som har för vana att jämföra odds mellan olika spelbolag så är det väldigt fördelaktigt med bettingsidor utan konto där man utan krångliga registreringsprocesser snabbt kan snappa upp ett spelvärt odds utan att behöva ägna tid åt registrering med personuppgifter och annat.

Slipp användarnamn & delande av identitetshandlingar

Att inte behöva välja ett unikt användarnamn eller komma på ett lösenord gör att tiden från tanke till ett placerat spel går rekordsnabbt. Och det är exakt vad tanken med betting utan konto här. Att man ska undvika tidskrävande steg och istället lägga den tiden på att spela. Ditt egna bankkonto är det enda konto du behöver och alla uppgifter nödvändiga för enkla insättningar och utbetalningar finns redan där.

Innan betting utan registrering såg dagens ljus var det vanligt att spelbolagen krävde diverse identitetshandlingar för att man skulle kunna använda sitt konto fullt ut. Inte nog med att det är omständigt, spelbolag var även inne och rotade en del i den personliga integriteten när bilder på körkort, räkningar och annat ombads att skickas in.

För att du ska kunna hålla koll på dina spel så skapas ett spelkonto i bakgrunden, detta även för att spelbolaget ska kunna vetat vilka spelvinster som tillhör dig. Detta är inget du ägna någon tanke åt utan när du vill sätta in eller ta ut pengar gör du det med ditt BankID och har pengarna på ditt konto inom kort. Det innebär ingen väntetid på 5-7 arbetsdagar, kontakt med kundsupport eller väntan på godkända dokument för uttag.

Betting utan registrering

Möjligheten för betting utan konto blev en grej först när flera casinosidor hade använt det med lyckat resultat under en tid. Det blev där och då en stor konkurrensfördel för spelbolagen som hoppade på tåget tidigt och alla tvivel kring att det skulle vara säkert att betta på spelbolag utan konto var snart som bortblåsta. I marknadsföringen så var det framför allt den snabba vägen från spelsug till att spela som var den stora stöttepelaren då det i takt med teknologins utveckling ställts krav på att det ska gå fort. BankID hade redan funnits ett tag på andra områden i landet och när systemet gick att använda av spelbolagen var det en väldigt bra matchning. Nu har i princip varje nytt spelbolag med betting utan konto i sin marknadsföring där man pushar både för säkerheten och det snabba spelandet.

Krävs BankID

Det enda “kravet” inom stora citationstecken är att man behöver ha ett aktivt BankID för att kunna spela. Då inga andra uppgifter lämnas ut så fungerar ditt BankID som en säkerhet både för dig själv och för spelbolaget då det verifierar att du är du så att säga. Det är även ett tryggt och säkert system som utvecklas av storbankerna. Således kan du vara lugn med att allting går rätt till. Numera har de flesta svenskar tillgång till BankID och använder tjänsten dagligen i diverse ärenden. Därmed är mycket vunnet för spelbolagen när man introducerar funktionen för betting utan konto då det inte är något nytt som ska introduceras, utan snarare så ska man bara få ut vetskapen om att möjligheten faktiskt finns att använda det som en metod för betting.

Stor säkerhet att betta utan konto

Då betting utan konto grundar sig i ett fungerande BankID så säkerställs det även att säkerheten är maximal. Transaktioner som sker har man alltid full kontroll kring och man riskerar inte att lämnas vind för våg om det är någon transaktion som går felaktigt till. Utöver det så ligger säkerheten i att man inte har lösenord och användarnamn man måste hålla reda på. Växlar man mellan flera olika spelbolag kunde det förr i tiden innebära att man satt med flera olika inloggningar med olika uppgifter. Användarnamn och lösenord löper större risk att komma på avvägar dessutom.

Snabba utbetalningar

Att man kan få en utbetalning inom ett par minuter är en annan väldigt uppskattad grej för spelare som använder sig av spelbolag utan konto. Plockar man ut en vinst, oavsett om den ska användas för eget bruk eller till att betta på ett annat konto där man funnit ett bättre odds, så vill man ha den fortast möjligt. Något snabbare sätt än hos bettingsidor utan konto är svårt att hitta.

Nu finns även funktionen som innebär att om du avslutar du din spelsession eller om ett spel går med vinst så går beloppet in på ditt bankkonto. Du kan med andra ord signa ut och följa ett spel för att sen veta att allt därefter sker utan att du behöver dra i trådarna. Innan betting utan registrering slog igenom så var det inte ovanligt att man man behövde verifiera uttag genom att skicka in diverse dokument och annan identifiering. Dessa kunde sen ta dagar och även veckor för spelbolagen att godkänna och uttaget därmed dröja ett bra tag förbi rimlig och önskad tid.

Hur betting utan registrering fungerar

Stegen för att komma igång med betting utan registrering är få och simpla. Det mesta känns igen från andra bankärenden och inget nytt eller oväntat riskerar att dyka upp. Sidorna som ger möjligheten att betta utan konto skyltar ofta med detta på framsidan, eller åtminstone på inloggningssidan där du allt som oftast får möjligheten att skapa konto samt att logga in för betting utan registrering. När du väljer det sistnämnda fyller du i vanlig ordning i ditt personnummer och begäran om att starta ditt BankID. Här är det ofta aktören Trustly som används för att flytta beloppet till spelbolaget.

 • Välj ut den sidan du vill lägga ditt spel på
 • Välj Betting utan registering
 • Sätt in dina pengar med hjälp av BankID
 • Placera dina spel
 • Pengar som inte ligger i spel flyttas över till ditt bankkonto när du loggar ut
 • När ett vinnande spel avslutas så förs pengarna över till ditt bankkonto

Spelbolag utan registrering med bonus

Ja – man kan spela med bonusar på bettingsidor utan registrering och de erbjuds ofta, om än lite mer sällan. Detta eftersom ens konto i praktiken är ens BankID/personnummer, varpå det mer känns som att man spelar registreringsfritt. Genom vår sida om bonusar får du djupgående information om det, tillsammans med några av de hetaste erbjudandena som finns på marknaden.

Bästa bettingsidor utan registrering med oddsbonus

Topplista

Hitta de bästa erbjudandena: Vi på Bonus-kampanjkod.se är specialister på bettingbonusar och presenterar dig de hetaste sådana just nu.

Nya bettingsidor utan konto

Snudd på alla nya bettingsidor sedan licensieringen erbjuder funktionen att spela utan konto. Detta då det är en av de hetaste trenderna i branschen Även i marknadsföringen så används detta flitigt. Mer etablerade spelbolag kanske inte känner behovet av att erbjuda odds utan konto men för att ett mer mindre nyare spelbolag ska etablera sig på marknaden krävs det att man sticker ut. Att erbjuda betting utan registering är en väldigt bra start och lockar bara det nya spelare som fått mersmak för möjligheten.

Mer om: Nya bettingsidor med topplista och djupdykande information.

Fördelar med odds utan konto

Vi har gått igenom flera av fördelarna med betting utan konto och det är lätt att slå ett extra slag för snabbheten och det smidiga i processen. Det är verkligen den mest moderna av insättningsformer som blivit mäkta uppskattat av användarna.

 • Snabbheten är den stora fördelen. Allting går inom någon minut och likaså uttagen när du vinner som sker per automatik och lika snabbt.
 • Säkerheten. Då det görs med bankernas säkerhetssystem som uppbackning i form av BankID så är det absolut högsta säkerhet. Du behöver inte lämna ut några uppgifter i form av telefonnummer och personnummer direkt till spelbolaget.
 • Reklamfritt. Då ingen mejladress finns angiven så slipper du således att mejlkorgen fylls av reklam.

Nackdelar med odds utan konto

Man ska självklart göra ett noggrant övervägande innan man spelar på odds utan konto, precis som med allt annat. Det finns ett fåtal saker att ha i åtanke.

 • Trustly är den enda betalmetoden som går att använda vid betting utan konto. För den som gillar valmöjligheter är det kanske inte optimalt
 • Ont om bonusar. Då ingen registrering sker och uttagen sker direkt så är det allt som oftast inga bonusar inblandade, även om det går att hitta.

Det finns även spelare som föredrar att ha ett faktiskt konto där man samlar sina vinster och gör uttaget när man känner att det passar. Det finns sedan en bra tid tillbaka möjligheten att registrera ett konto med BankID, men då kan man gå miste om funktioner som blixtsnabba uttag även om uttag generellt går väldigt snabbt nuförtiden.

Frågor och svar: spelbolag utan konto & registrering

✅ Vad är betting utan konto?

Betting utan konto är möjligheten att utan krångliga registreringsprocesser och identifieringsstrul snabbt kunna betta och göra det på ett säkert och smidigt sätt.

✅ Hur bettar man utan konto?

Med hjälp av ett BankID så för man över ett belopp direkt från sitt bankkonto till ett spelkonto där man placerar sina spel. Vunna spel går direkt in på bankkontot därefter.

✅ Finns det nackdelar med spelbolag utan konto?

Nackdelarna är få och en smaksak. Den främsta nackdelen skulle vara att bonusar ofta uteblir om man inte registrerar sig. Anledningen är främst att man inte registrerar sig och då blir det svårt att lägga till en bonus, speciellt när uttaget sker automatiskt vid vinst.

✅ Finns det spelbolag utan funktionen att betta utan konto?

Det finns fortfarande spelbolag som inte har möjligheten, även om det blir allt färre. Tipwin är ett sånt exempel.

✅ Är det säkert med bettingsidor utan registrering?

Då BankID är utvecklat av bankerna så finns det ingen anledning att misstro säkerheten. Tvärtom kan man räkna med att säkerheten är den högsta möjliga.

✅ Hur fungerar insättningar till spelbolag utan konto?

Insättningarna är som bekant väldigt snabba och simpla, där du för att betta utan konto väljer önskat belopp och sen för över dessa från ditt bankkonto in till ditt spelkonto med hjälp av Trustly som betalmetod och BankID som verktyg.

Summering av betting utan konto

Det är alltså väldigt svårt att hitta något ont att säga om betting utan konto. Nästan samtliga spelbolag tar efter och bara det är en indikation på att metoden är här för att stanna. Det påverkar inte heller spelupplevelsen i övrigt. Kanske kan man tro att bettingsidor utan konto lägger allt krut på att få till en så snabb och smidig sida som möjligt men eftersom det är en så pass enkel lösning så blir inte kvalitén kring övriga funktioner lidande.

Några av de mest populära och välbesökta spelbolagen ger chansen att betta utan konto och detta samtidigt som man erbjuder gigantiska utbud och mängder av funktioner och spelformer. Det är helt enkelt en lösning med stora framtidsutsikter och som kommer vara ett måste för nya spelsidor för att kunna slå sig in på marknaden. BankID används så pass flitigt på andra håll i samhället så att det nästan är en självklarhet för spelare att kunna göra det även när man bettar.

Uttag som tidigare har varit långdragna processer och inskickade dokument har retat gallfeber på spelare genom åren men med bettingsidor utan konto så behöver ingen energi läggas på den typen av ärenden. Uttag görs lika enkelt som insättningarna med fördelen att du vid uttag inte behöver logga in på din Internetbank. Det kan anses osäkert att inte ha något konto att falla tillbaka på men det är snarare tvärtom säkrare att använda sig av betting utan konto eftersom allting går genom din bank. Du vet alltså att dina vinster går direkt in på ditt bankkonto på samma sätt som du vet att dina insättningar går raka vägen in på ditt spelkonto. Tillgången till dessa konton är det bara spelaren som har genom sitt BankID och man riskerar inte att äventyra sitt spelkonto med borttappade lösenord eller för den delen att själv glömma bort inloggningsuppgifter.

Slipp reklam

Reklamutskicken som nämndes tidigare är en annan uppskattad punkt då man vid användning av flera spelbolag tidigare har kunnat få massvis av reklam och erbjudanden via mejl och SMS. Detta slipper man vid betting utan registering då inga sådana uppgifter finns att gå på för spelbolag.

För att summera så är spelbolag utan konto perfekt för den som söker en ultrasmidig process när det kommer till att placera spel från det att man hittar ett spelvärt odds. Den erfarne spelaren som jämför odds mellan olika spelbolag vill av förklaring skäl inte behöver leta upp inloggningsuppgifter och behöver göra överföringar av olika slag för att riskera att gå miste om oddsfördelen. Istället med bettingsidor utan konto kan man nästan omgående placera sitt spel och vid uttag lika snabbt få tillbaka vinsten. Det kan vara att man inte avser att använda just den sidan igen. Att då inte behöva registrera sig för att sen ligga kvar i systemet är en stor fördel. Betting utan konto är kort och gott framtiden för spelaren.