18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Bet Builder

En av de mest uppskattade bettingfunktionerna är Bet Builder, som också kallas “Skapa ett spel”, och det hittas hos ett flertal bettingsidor, med varierande kvalitet – och därför vill vi bidra till att urskilja de bästa alternativen. Vi tipsar om marknadens hetaste bettingsidor med Bet Builder.

Vad som är så innovativt med Bet Builder-funktionen är att du som spelare kan skapa ett spel på egen hand – utan att det finns med i spelbolagets ordinarie utbud av odds. Grunden i det hela är att du kan kombinera flera varianter från en och samma match, få ett erbjudet odds och därefter ta ställning till det. 

Om Bet Builder hos bettingsidor

Det var inte speciellt många år sedan som Bet Buildern introducerades på bettingmarknaden och då på ett flertal marknader, däribland den svenska och omedelbart hos flera olika bettingsidor. 

Bet Buildern fungerar på olika sätt beroende på vilken bettingsida det handlar om, vilken oddsleverantör de har eller om de har en unik plattform. Genomgående för funktionen är emellertid att man kombinerar spel från en och samma match till ett stort paket, vilket ökar makten hos spelaren istället för spelbolaget. 

exempel på bet builder

Bettingsidor med bäst Bet Builder

Det finns en radda olika spelbolag som erbjuder “Skapa ett spel” för deras spelare, men skillnaderna mellan produkterna är stora – som för vilket annat område som helst. De främsta skillnaderna är på två områden; hur hög återbetalning och bra oddsen är samt hur många spel man kan kombinera i ett bet. 

  1. Bet365
  2. Betsson
  3. William Hill

Bet365

När Bet365 lanserades deras Bet Builder blev de historiska som den första bettingsidan på marknaden. Vi anser också skapa ett spel hos Bet365 är den ledande på marknaden och för betting på fotboll, där man kan kombinera upp emot 12 olika alternativ av spel och med utmärkta odds. 

Betsson

Betsson har en mycket uppskattad variant av Bet Builder, där spelarna får chansen att skräddarsy deras odds. Man kan kombinera upp emot totalt sex spel per match och med ett minimum på två. Man kan exempelvis skapa ett spel med odds från hörnmarknaden och spelarspecialer. 

William Hill

Att William Hill satsar stort på sport är ingen hemlighet och med deras Bet Builder får man stora möjligheter. Totalt kan man kombinera fem spel hos dem och det till trevlig återbetalning. Med William Hill Bet Builder blir sportbetting ännu lite roligare…

Kallas också Skapa ett spel eller Bygg ett spel

Funktionen kan också kallas “Skapa ett spel” eller “Bygg ett spel” beroende på vilken bettingsida du spelar på – även om grundfunktionaliteten är densamma. Detta är förstås för att spelbolagen vill skapa ett unikt brand runt deras “Skapa ett spel”-funktion, samt att det också finns betydande skillnader mellan de olika operatörerna. 

Framtiden för att Skapa ett spel

Hos många olika bettingsidor kan man använda Skapa ett spel på flera olika sporter, marknader och evenemang – men det är fortfarande klart störst på fotboll. Förklaringen är uppenbar: det är den största sporten att betta på, samt den som det brukar erbjudas flest olika spelalternativ till. 

Men i framtiden hoppas vi att Bet Builder-funktionen även kommer bredda sig till fler sporter och med större utbud hos de olika bettingsidorna som tillhandahåller den. Det är en utvecklign som redan påbörjats, men som lär intensifieras i takt med konkurrensen om spelarna blir allt tuffare. 

FAQ:

Här hittar ni vanliga frågor och svar angående bettingsidor med Bet Builder och funktionen som helhet.

✅ Vad är Bet Builder?

Bet Builder är en spelfunktion där spelaren får makten i egna händer att skapa ett eget spel. Man får ett antal alternativ från massvis av olika marknader, kan kombinera dessa och därefter få ett matchat odds av spelbolaget. 

✅ Vilka bettingsidor har bäst Spelbyggare?

Svårt att sia på rak arm, eftersom det i mångt och mycket handlar om vad du som spelare har för preferenser – men sett till utbud är Bet365 åtminstone ett spelbolag vi starkt kan rekommendera med tanke på de enorma alternativen av odds du får ta del av. 

✅ Finns det nackdelar med Bet Buildern?

Definitivt och de är värda att ta i beaktning. Bettingsidorna har nämligen något större marginaler på sin sida för Bet Builder-spel, alltså spel som kombineras istället för att placeras enskilt, alltså ett singelspel. 

Summering

Det finns en uppsjö av bettingsidor med Bet Builder ute på marknaden, men där vissa av produkterna fortfarande inte håller måttet – enligt oss. Därför har vi avgränsat oss i vilka partners vi marknadsför på den här sidan. Förhoppningsvis hittar du ditt nästa Bet Builder-spelbolag via oss och blir nöjd med valet.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.