18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Esport

Som en naturlig del av ens uppväxt så fanns olika typer av Esport där. Nu i mer organiserad form och som en klart lysande stjärna på bettingmarknaden har nu esport också blivit en naturlig del av det dagliga utbudet. Från start fanns det bland ett par pionjärer i spelbranschen. Nu så är bettingsidor med Esport lika vanligt som spel på vilken sport som helst.

Bästa Bettingsidor med Odds med Esport

Odds på Esport

Det började troligtvis med att det på diverse communitys erbjöds spel på olika typer av esport. Då var insatserna inte i form av riktiga pengar och vinsterna bestod av uppgraderingar för att gynna ens egna spelande. Nu har Esport slagit igenom med dunder och brak och både intresset samt möjligheterna för betting har växt något enormt.

Esport är ett samlingsord för flera olika spel och förkortningen är för “elektronisk sport”. Där samlas alla spel som sker helt digitalt. Olika typer av TV- och datorspel. Då det går att tävla i så går det även att spela på. Det finns numera oändliga möjligheter för betting på Esport och det finns någon typ av sport inom genren som passar alla. Klassiker som till exempel FIFA och CS:GO (en uppföljare till tidigare Counter Strike-upplagor), Dota och League of Legends. Även nyare spel som Rocket League finns att spela på.

Odds på Esport går att hitta på alla stora spelsajter och det är också ett brett utbud som sedan erbjuds. Det är vanligt att kunna hitta både spel på matchvinnare och diverse sidospel som såklart skiljer sig beroende på vilken typ av elektronisk sport det gäller. Gemensamt är att intresset och spelare som söker sig till Esport inom betting bara ökar.

Vill du lära dig mer om hur man bettar på esport? Vi förklarar mer – så du enklare kan vinna!

Betting sidor med odds på Esport

Det finns både fördelar och nackdelar med att välja en tydlig inriktning för vad man fokuserar på i utbud. Det finns som nämnt massvis av sidor som erbjuder odds på Esport, där vissa håller det mer avskalat och andra fokuserar fullt ut på det. Här kan vi också hitta skillnad i vilka olika typer av Esport man väljer att satsa på mer och vilka man ger mindre utrymme.

Odds på CS:GO

CS:GO är den esport som troligtvis flest är bekant med både vad gäller eget utövande samt med betting. Både mindre ligor och turneringar varvas med större turneringar och så kallade “Majors” som hålls med jämna mellanrum. Olika spelformer såsom matchvinnare, kartvinnare, handikappspel och över/under går att finna. Vi har skapat en guide där du kan lära dig allt om att betta på CS:GO

Odds på League of Legends (LoL)

League of Legends är också en stor del av esporten där man spelar i mer av en fantasy-värld. Det är fortfarande lagvis och i likhet med CS:GO så finns det spel på allt från vardagliga ligor till större turneringar. Utbudet är stort och går att jämföra på flera spelsidor för att hitta det allra bästa oddset på önskat spel.

Odds på Overwatch

Overwatch är en kombination av ovan spel som både ett så kallat First person shooter-spel men också mer åt fantasy-hållet. Det är ett lite nyare spel och har därför gjort intåget på bettingmarknaden lite senare än klassikerna. Intresset har dock skjutit i höjden och flera stora spelbolag har tagit in spelet med fördel.

Bästa esport bettingsidor

Idag är det ovanligt att ett spelbolag inte erbjuder möjligheten att spela på Esport. Det är snarare ett krav för att hänga med i konkurrensen. Olika spelbolag satsar dock olika mycket. Det finns spelbolagen som har med det som en lite extra bonus och fortfarande har huvudfokuset på mer klassiska sporter. Sen finns det sajter som har sett intresset växa och istället valt att satsa fullt ut på sporten. Detta till den grad att man har det som främsta lockvara.

Det finns flera sätt att sticka ut även nu när flera spelsajter tagit in Esporten i sitt utbud. Erbjuder man spel även på mindre turneringar och events så har man ett daglig sortiment av spel för spelarna att ta del av. En annan kraftig konkurrensfördel som utmärker ett spelbolag som satsar på Esport är att man erbjuder livebetting och framför allt livestreaming.

Pixel.bet

Pixel.bet är en av sajterna som lagt allt krut på Esport. Man har delat upp sin sida i två sektioner, Esport och Casino. Här är det alltså fullt fokus på den digitala världen och man sticker ut med typen inriktning. Inte helt oväntat erbjuds ett unikt utbud och både livebetting och livestreaming varvas friskt på sidan.

Bet365

Bet365 är en av jättarna bland spelbolag med ett stort utbud på alla sporter där ute. Esport är inget undantag och Bet365 har hängt med i utvecklingen samtidigt som grundidén finns kvar. Ett gott exempel på en etablerad sajt som hakar på Esports-trenden. Här kan du hitta både spel på samtliga tänkbara marknader samt även livestreaming på större event.

Läs mer:

Om Esport betting sidor 2021

Det är inte bara ur bettingsynpunkt som Esporten växer och gör ett ordentligt avtryck. Även publikt så finns det tydliga tecken på ett Esporten är en av de riktigt stora sporterna i nutid. Turneringar går att följa och uppleva både på plats i stora arenor och ännu större event. En stor fördel är att upplevelsen inte blir märkbart sämre ifall man följer det hemifrån soffan eller datorstolen.

Det som sker på skärmen när man streamar från en stor turnering är exakt detsamma som man ser “på plats”. Vi tror att den gigantiska skjuts som sporten har fått grundar sig mycket i att så många kan relatera. Även om man kanske inte har spelat den specifika typen av Esport så har man troligtvis något egenvävt intresse för någon typ av spel. Detta gör att man kan relatera mer till olika typer av spel som växt fram till faktiska sporter som nu tävlas i globalt.

Därifrån är steget till att betta på Esport inte allt för stort då det kommer naturligt. En vinnare ska utses bland skickliga idrottsmän av högsta internationella klass. Med grundintresset, kunskapen och möjligheten att vinna pengar på kombinationen så är Esport-betting en naturlig inkörsport till betting överlag.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.