18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Ishockey

Ishockey konkurrerar med våra allra största sporter om att vara den största om man ser till det publikintresse och engagemang som finns. Inte helt oväntat så smittar det av sig på bettingintresset där sporten också tillhör den absoluta toppen. Det ska vi fokusera mer på i denna texten. Vi fördjupar oss i vad som erbjuds i spelväg samt länkar bettingsidor med hockey.

Vill du lära dig att betta på ishockey? Vi har alla tips samlade!

Bästa Bettingsidor för hockey 2021

Topplista.

Odds på ishockey

Att hitta odds och spela på Ishockey har länge varit möjligt både i butik och på bettingsidor. Hockey har spelats organiserat i landet sedan tidigt 1900-tal och idag finns det en bra bit över 60 000 licensierade spelare.

Idag kan du hos i princip alla spelbolag hitta ett brett utbud med ishockey-matcher och diverse sidospel. Som en nationalsport där Sverige är ett av världens mest framträdande länder i sporten så det är helt i linje med intresset.

Tidigare var odds på ishockey främst hämtat från svenska högstaligan, dåvarande Elitserien. Nu heter ligan istället SHL och har fått sällskap av flera ligor runt om i världen i utbudet. Hockey från världens största liga, NHL. Europeisk hockey i världsklass från KHL som har sitt största fäste i Ryssland men involverar klubbar runt om i världen. Relativt nystartade Champions Hockey League som samlar de främsta europeiska klubbarna i en internationell klubblagsturnering. Detta är bara några av ligorna som slagit igenom på spelmarknaden.

Klassikerna i spelutbudet är klassikern 1×2 men även Moneyline, förkortat ML, där det gäller att hitta vinnaren inklusive förlängning är en populär spelform. Därtill tillkommer ett par nya favoriter som vi kommer fördjupa oss i lite längre ner.

Bettingsidor med bäst odds på ishockey

Topplista.

Odds på NHL

NHL är ohotat världens största hockeyliga och där alla proffs runt om i världen har sitt mål att få spela. En blandning mellan lag från USA och Kanada gör upp om Stanley Cup-titeln. Då många av matcherna är igång nattetid svensk tid så vill man ha ett riktigt stort utbud inför matcherna, så att man kan välja och vraka innan nedsläpp.

Vi har jämfört och våra experter har kommit fram till.

Odds på SHL

SHL är Sveriges egna flaggskepp och en liga som får väldigt stort utrymme på både spelsidor och i media. På grund av att många har en någorlunda lokal förankring till klubbarna så är intresset att jämföra med det för NHL från svenskt håll. Här vill man hitta en spelsida som går in på djupet i utbudet och erbjuder både ett brett sådant samt fina möjligheter till livebetting.

Vi har jämfört och våra experter har kommit fram till.

Odds på CHL

Champions Hockey League är ishockeyns variant på Champions League-fotbollen. Här samlas lag från Sverige, Tyskland, Finland med mera för att göra upp om titeln. Då det ännu är en turnering under tillväxt så är det viktigt med ett spelbolag som tar hockey på allvar även vad gäller mindre ligor och turneringar.

Vi har jämfört och våra experter har kommit fram till:

Spelutbud på hockey

Antalet spelbolag som har satsat hårt på ishockey är många och det finns många som erbjudet ett riktigt bra utbud. Nämnda 1×2 och Moneyline där man väljer vilket lag som faktiskt vinner matchen är standard och väldigt populära. Man vill gärna ha möjligheter och olika former av handikappspel och över/under-spel som kan krydda till oddsen lite.

En typ av spel som vuxit fram och fångar många spelares intresse är målskytt- och poängspel. Här går man mer in på individnivå och tror på att en spelare gör ett visst antal mål eller poäng(mål+assist). Det finns förhoppningsvis spel där man sätter två spelare i motsatta lag mot varandra och ska välja vem som gör flest poäng.

Som alltid är livebetting ett måste för att vara slagkraftiga på hockeymarknaden. Uttrycket “det går fort i hockey” är inte hämtat från intet. Kombinera sporten med livebetting så har man en adrenalinfylld upplevelse framför sig. Livestreaming är inte fullt så vanligt på ishockey, men sticker såklart ut när det kommer till att välja spelbolag för sporten.

Ishockey på bettingsidor

1922 så bildades det svenska ishockeyförbundet, vilket innebär ett hundraårsjubileum 2022. Med stora svenska framgångar från 90-talet och framåt så är det heligt med både VM och OS. Även svensk hockey har en otroligt hög status både inom landets gränser och utomlands. Många stjärnor kommer gärna till SHL och svenska lag skickar ofta talanger och stjärnor till större ligor. Detta bidrar såklart till intresset för sporten samt ligorna runt om i världen vilket i sin tur bidrar till en stark bettingkultur. Spelbolagen har tagit fasta på intresset och erbjuder ett stort utbud som gör att man kan hitta spel för i princip vad som helst. Om det så är en turneringsvinnare eller en periodvinnare som man tror på så finns det att hitta överallt.

182 articles