18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med låg insättning

Vi förstår – oftast vill man riskera bekosta sig skjortan när man bettar. Vi har därför tittat närmare på de på bettingsidor med låg insättning, där vi listat spelbolag man kan göra insättningar till ett mindre värde än en dagens lunch.

Är du också trött på spelbolag som kräver insättningar på ett par hundralappar eller mer? Betting ska vara för alla och därför har vi skapat den här dedikerade sidan med bettingsidor som har vad vi anser har låga insättningskrav.

Om du är ute efter bettingsidor med minsta insättning 50 kr så har vi hela den listan här -> Bettingsidor med 50 kr insättning

Bettingsidor med minsta insättning

Här hittar ni vår topplista på bettingsidor med minsta insättning samt med vilka specifika insättningskrav som finns hos den enskilda operatören.

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

X3000
Bonus
bet365
Bonus
Speedy Bet
Bonus
Betfair
Bonus

Lägsta insättning på betting online

Betting online ska kunna njutas av oavsett storlek på plånbok eller vilja att riskera, är vår bestämda åsikt. Därför är det uppskattat att lägsta insättning på betting drastiskt har sjunkit med åren och med nya metoder för betalningar. På den här sidan hittar ni bettingsidor med minsta insättningar på inom spannet 100, 50 och 25 kronor.

50 kr insättning

Det finns flera bettingsidor med 50 kr insättning som minsta möjliga och det är en överkomlig nivå, anser vi. Dels är det positivt eftersom många faktiskt inte vill spela för mer än småsummor i allmänhet, men också att man får chansen att testa på en bettingsida med låg insättning och därför försvinnande lite i risk.

Bettingsidor med 25 kr insättning

Man kan även spela på flera bettingsidor med 25 kr insättning, vilket är den lägsta insättningen man kan hitta just nu.

Den låga insättningsgränsen har blivit möjlig på grund av nyare former av betalningsmetoder – och då tänker vi specifikt på Swish samt betting med Trustly. Nästintill alla insättningar under 100 kronor kräver att man använder någon av de metoderna, med vissa undantag. Båda ovanstående metoder för insättningar kräver att man har sitt BankID anslutet till bettingsajten.

Bonus på betting med låg insättning

Även om man inte vill sätta in särskilt mycket hos en bettingsida, kan man få en hel del av spela för – och det tack vare en odds bonus. Med detta innebär att spelbolaget matchar insättningen med en bestämd procentenhet, upp till en maxgräns.

I teorin kan exempelvis 25 kronor insatta bli till 100 kr att spela för, vilket motsvarar en insättningsbonus på 300% extra. Vanligast är dock att man får sin insättning dubblad och att minsta insättningen är på minst 100 kronor för att krediteras ett välkomsterbjudande.