18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Neteller 2024

På marknaden finns ett flertal olika bettingsidor med e-plånboken Neteller för både in- och utbetalningar. Nedan finner du alla de bästa spelbolagen som accepterar Neteller för svenska sportbettare. 

Alla spelbolag som accepterar Neteller

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Neteller såg dagsljuset 1999 och har blivit erkänd som en av de smidigaste digitala plånböckerna tillgängliga, vilka också är kompatibla med kryptovalutor, och bara ett år senare introducerades de på spelmarknaden och senare även hos svenska bettingsidor. Bakom tjänsten står företaget Paysafe Group, som har en gedigen historia av onlinebetalningar.

Betting med Neteller

Neteller har ett brett användningsområde, för massvis av olika branscher, men inte minst har de vuxit sig populära i spelbranschen och för betting både inhemskt och internationellt. Fler än 200 olika länder har numera Neteller tillgängligt och det innefattar förstås också spelfantaster.

Anledningarna till att använda Neteller för den som bettar är flera – och då inte minst för deras lika snabba som säkra transaktioner. Dessutom är det särskilt populärt för den som innehar krypto och då kan använda Neteller för att omvalda till svenska kronor och därefter sätta in eller ta ut från spelbolaget. 

Företaget bakom Neteller, Paysafe Group, har även fler produkter som fungerar för betting online. Exempelvis kan man spela hos bettingsidor med Paysafecard eller hitta alternativ för betting med Skrill.

Neteller som betalningsmetod

Som en betalningsmetod till bettingsajter är Neteller oerhört populär och de finns hos ett större antal operatör. Via tjänsten kan du såväl utföra insättningar som uttag till och från ditt Neteller-konto, som inte tar mer än några minuter att sätta upp. Ett utmärkt alternativ till att exempelvis betta med Swish, som istället är kopplat till ditt bankkonto.

Insättningar med Neteller

Att sätta in pengar med Neteller till ditt spelkonto är enkelt och insättningarna utförs på nolltid. 

 1. Välj Neteller som insättningsmetod.
 2. Ange den e-mail du använder hos Neteller. 
 3. Skriv in summan du vill sätta in.
 4. Betalningen accepterar till sist hos Neteller.

Uttag med Neteller

Processen för uttag från ditt betting-konto med Neteller är identisk för insättningarna, men anmärk att det kan krävas att du använder samma metod för in- och utbetalningar samt att eventuella avgifter kan tillkomma.

 1. Välj Neteller som uttagsmetod.
 2. Ange den e-mail som är kopplad till ditt Neteller-konto.
 3. Ange uttagsbeloppet.
 4. Verifiera uttaget hos Neteller. 
 5. Utbetalningen brukar dröja mellan 12 till 24 timmar.

Fördelar & nackdelar med Neteller

Det finns stora fördelar med spelbolag som accepterar Neteller och betalningsmetoden per sig, men också ett par nackdelar. 

Fördelar:

 • Att ha ett konto hos Neteller är kostnadsfritt.
 • Du behöver inte skriva in bank- eller kortuppgifter.
 • Du kan köpa samt sälja kryptovaluta på ditt Neteller-konto.

Nackdelar:

 • Avgifter på dina transaktioner.
 • Eventuell växlingsavgift mellan valutor. 
 • Begränsat antal bettingsidor med Neteller

FAQ

I den här sektionen betar vi av vanliga frågor och svar angående Neteller hos olika bettingsidor och som metod för betalningar till dessa.

✅ Hur många bettingsidor accepterar Neteller?

Neteller är den mest populära e-plånboken för betalningar till och från bettingsidor, men utbudet är mindre än för många andra metoder. Du hittar Neteller hos exempelvis Betsson, Betway samt Unibet. 

✅ Är betalningar med Neteller säkra?

Hela Netellers existensberättigande grundar sig i smidiga samt säkra betalningar och du behöver inte känna någon som helst oro när du använder dem hos ditt spelbolag, oavsett om det är för insättningar eller uttag.

✅ Hur snabba är utbetalningarna med Neteller?

Det finns snabbare uttagsmetoder från bettingsidor än Neteller, men de kan alltjämt kategoriseras som snabba. Normalt dröjer det mellan 12 timmar och ett dygn innan transaktionen är helt utförd. 

✅ Kan man få en bonus via insättningar med Neteller?

Det beror på spelbolaget i fråga, huruvida man kan få en odds bonus eller ej med Neteller. Allt som oftast finns det dock inga bekymmer att använda tjänsten för att aktivera ett starterbjudande, men se över villkoren hos ditt spelbolag specifikt. 

Summering

Neteller är ett av de bästa alternativen för dig som föredrar att använda en e-plånbok när du gör in- och utbetalningar från bettingsidor. Dess säkerhet och kvicka transaktioner underlättar är någonting som lockar spelarna och just nu finns det stort antal alternativ för dig som letar spelbolag som accepterar Neteller. Ni hittar de allra bästa av dessa i vår topplista.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.