18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Padel

Padelsporten växer så det knakar och så även intresset för spel på padel. Det märks inte minst i att vi får se fler och fler bettingsidor med padel i utbudet. Här ska vi gå lite djupare in på vilka sidor som erbjuder spel och vilka som sticker ut. 

Här informerar vi om spelbolag med padel, men vi har också en guide om att betta på padel – för dig som vill fördjupa dina kunskaper i området.

Bästa bettingsidor med padel

SpelbolagBonusinformationBonus
snabbare logo✔ 100% extra – upp till 2 500 kr
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.


Betsson Recension
✔ Gratisspel värt 100 kr
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.

Padel Odds

Fram tills för ett par år sen var padel en okänd sport för den stora massan. I takt med att sporten har blivit en succé har även bettingsidorna tagit fasta på populariteten. Fler och fler aktörer tar in Padel i utbudet och det finns numera rikligt med padel odds. Även om det blivit allt vanligare att hitta padel som marknad på olika sajter så finns det också spelbolag som ännu inte tagit det steget. 

Bettingsidor med odds på padel

Det finns ett par bettingsidor som verkligen slagit på den stora trumman och som skyltar med gott om padel i utbudet. Sen finns det också spelbolag som har tagit in sporten utan att för den delen ha några större valmöjligheter vid spel. 

Betsson har verkligen snappat upp padeltrenden i landet och satsar stort på att erbjuda odds. Som ett av de mer etablerade bettingsidorna så är det inte så konstigt att man utnyttjar intresset. Sen har vi även Hajper och Coolbet som chansat stort med padel och tagit in det i utbudet.

Hajper 

Speciellt det senaste året har Hajper satsat rejält på padel. Spelbolaget sponsrar en podcast där fokuset ligger på padel och ett av våra svenskproffs samt en youtubekanal med fokus padel. Man vill alltså gärna synas i samband med sporten vilket innebär att det högst troligt kommer fortsätta växa vad gäller utbud och odds. 

Hajper var en av de första aktörerna att överhuvudtaget ta in padel alldeles i början av boomen. Därefter har man bara utvecklat marknaden. Med ovan kanaler som används att få ut sitt varumärke tillsammans med padel så kommer fler spelare hitta till Hajper. Detta kommer i sin tur leda till att utbud och odds utvecklas därefter.

Coolbet

Svenska Coolbet har också tagit stora steg och banat vägen för padel på bettingsidor. Man blev det allra första spelbolaget att ta in spel och odds från den svenska padeltouren, SPT. Dessförinnan har man haft ett gott utbud på både World Padel Tour och APT Padel Tour. Även om man inte var bland de första att ta in padel så har det gått väldigt snabbt därefter. Värt att tillägga är att Coolbet sätter sina egna odds. Därför kan man erbjuda högre odds än konkurrenterna i syfte att locka spelare till att spela på sidan. 

Betsson

Som en av de äldsta i gamet så har Betsson gjort sig kända för att gå i främre ledet när det kommer till att upptäcka och utveckla marknader. Padel är inget undantag. Hela oddsutbudet är i framkant och då Betsson likt Coolbet sätter sina odds själva så kommer nya spelobjekt och odds för dessa upp snabbt om nödvändigt. 

En extra krydda är att tidigare tennisspelaren Jonas Björkman är Betssons ambassadör. Björkman är nu också tränare för svenska padellandslaget och det kommer säkerligen ha en positiv inverkan på Betssons fortsatta inriktning på padel i framtiden.

Padel på olika bettingsidor

Det finns ingen direkt indikation på att intresset och populariteten kring padel kommer att avta. Tvärtom så går det både internationellt och inhemskt en ljus framtid till mötes av allt att döma. Stora matcher på touren säljer ut hela arenor och padelvågen som startade i Sydamerika och Spanien har verkligen etablerat sig. Sverige är på god väg att bli en padelnation.

Ur en bettingsynpunkt så både har och kommer fler och fler bettingsidor ta in padel i utbudet. Det finns ett par sajter som ligger längre fram i utvecklingen än andra och det ger absolut en fördel att redan erbjuda padel betting. Intresset är dessutom så pass stort för padel så att det ligger alldeles rätt i tiden för spelbolagen. 

Redan nu finns det möjlighet att både livestreama och livebetta på olika turneringar vilket vi troligtvis också kommer få se mer av framöver. Vi har även fått se att det inte bara erbjuds spel på större tourer och mästerskap. Det går som nämnt redan nu att ta del av spel på Swedish Padel Tour. Detta kan också vara en positiv injektion på sporten i sig i landet när spelmöjligheter och streamingmöjligheter ökar.