18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Paysafecard

Även om det blivit något mindre populärt de senaste åren, finns det fortfarande en handfull bettingsidor med Paysafecard och på den här sidan listar vi de allra bästa bettingsajterna med sådana. Med ett Paysafecard får du tillgång till säkra betalningar för att spela på nätet och vi förklarar mer om hur det fungerar på den här sidan.

Är du ute efter en bettingsida med Paysafecard, eller vill du veta mer om hur du kan komma igång att börja betta med det? Då har du kommit helt rätt. Vi tipsar delvis om svenska bettingsidor som erbjuder Paysafecard betting som metod, men tittar också närmare på vilka fördelar respektive nackdelar som finns med betalningsmetoden.

Bettingsidor med Paysafecard 2024

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Bästa bettingsidor med Paysafecard

 • Unibet: Snabbt och enkelt med Paysafecard
 • Betsson: Gör dina insättning med Paysafecard
 • Mr Green: Få en bonus med Paysafecard
 • Betfair: Du som vill blanda spelbörs med Paysafecard-insättningar
 • Bethard: Vågat spelbolag som sticker ut hakan & erbjuder betalningar med Paysafecard.

Paysafecard Betting

Under flera års tid har Paysafecard varit en återkommande och populär betalningsmetod på svenska, såväl som internationella, webbsidor och däribland bettingsajter. Än idag är Paysafecard betting en transaktionsmetod som spelbolagen tillåter deras medlemmar använda sig av.

En, och kanske den främsta, av förklaringarna till varför Paysafecard för betting och andra onlinetransaktioner så pass populärt är att man slipper registrera bankuppgifter eller Bank-ID samt andra personliga detaljer i samband med insättningar. Med andra ord kan du vara mer anonym än med många andra betalningsmetoder och att dina kontanter snabbt kan nyttjas för spel.

 1. Leta upp en återförsäljare med Paysafecard
 2. Betala summan du vill ha överfört till kontot. Detta kan vara med kontanter.
 3. Hitta en bettingsida med Paysafecard i vår topplista.
 4. Använd koden för att överföra pengar till ditt spelkonto.
 5. Sätt igång att spela omedelbart!

Vilka är fördelarna på bettingsidor med Paysafecard?

 • Anonymitet när du använder Paysafecard på bettingsidor.
 • Trygga betalningar med Paysafecard.
 • Snabba transaktioner med Paysafecard.
 • Ditt Paysafecard kan införskaffas med kontant betalning.

Skaffa & köpa Paysafecard för betting

Vad som särskiljer Paysafecard betting från majoriteten av övriga onlinebetalningsmetoder är att du slipper dela med dig av diverse, för vissa eventuellt känsliga, uppgifter i samband med betalningar. Detta inkluderar exempelvis kort- och bankuppgifter.

Men hur kan man skaffa och köpa ett Paysafecard?

Det finns två sätt att införskaffa sig en Paysafecard-kupong med valfritt värde på det – via deras egen e-handel, alternativt i fysiska butiker. De senare hittas på exempelvis på 7-Eleven, Pressbyrån och Coop. Då betalar du den summa du vill ha insatt, plus eventuell avgift, och koden på ditt kort skrivs sedermera in för att göra insättningen till ditt spelkonto.

Bettingsidor med Paysafecard – Insättningar

Göra insättningar på bettingsidor med Paysafecard är enkelt. Du loggar in på spelbolaget, tar dig till sidan för insättningar och skriver in kupongkoden samt den summa du vill överföra från ditt kopplat till ditt Paysafecard.

 1. Hitta ett spelbolag med Paysafecard från vår topplista.
 2. Gå till “Insättningar”.
 3. Skriv in din kupongkod och den summa du vill sätta in.
 4. Ditt spelkonto krediteras direkt och du kan starta ditt speläventyr.

Bettingsidor med Paysafecard – Uttag

Det är dessvärre inte möjligt med uttag genom Paysafecard från bettingsidor, och heller inte få tillgång till snabba uttag. Däremot kan du först sätta in det du vill med metoden, och därefter nyttja en annan tillgänglig uttagsmetod för att få in pengarna på exempelvis ditt bankkonto eller e-plånbok.

Om du exempelvis vill kunna använda dina kontanter för att spela, och sedan kunna ta ut eventuell vinst till banken är Paysafecard betting ett utmärkt alternativ.

Alternativ till Paysafecard betting

Paysafecard för betting är en betalningsmetod som skiljer sig kraftigt från de flesta andra, men den som är ute efter fler alternativ med trygga samt snabba transaktioner kan exempelvis testa på Swish eller Trustly.

Om Paysafecard

Paysafecard är verksamt inom 50 olika länder och tillhandahåller tjänster för bland annat förskottsbetalningsmetoder. Dessutom är företaget verksamt med e-plånböckerna Neteller samt Skrill, som också finns hos flera olika bettingsidor.

Innan du tar dig till någon av våra listade bettingsidor med Paysafecard, behöver du köpa det för valfri summa och därefter kan du starta ditt nästa speläventyr. Betalningarna sker med din erhållna pinkod och kan ske i flera omgångar alternativt allt på en och samma gång.

Frågor & svar: Bettingsidor med Paysafecard

Nedan hittar ni de mest återkommande frågorna runt bettingsidor med Paysafecard, samt med tillhörande svar.

✅ Hur fungerar Paysafecard betting?

När man talar om Paysafecard betting är det betalningen som åsyftas, och den sker annorlunda till än de flesta övriga metoder. Man behöver besöka en återförsäljare av Paysafecard – exempelvis 7-Eleven, Pressbyrån och Direkten – och köpa en kupong med motsvarande värde av betalningen. Pinkoden på densamma används sedermera i samband insättning.

✅ Kan man köpa Paysafecard med kontanter?

Såvida ombudet tar emot betalningar kontant, kommer du kunna köpa ditt Paysafecard med kontanter. Det är ett perfekt alternativ för den som har kontanter liggandes hemma, och vill kunna betta för dessa.

✅ Är det möjligt att göra uttag med Paysafecard?

Du kan inte göra några uttag med Paysafecard, utan enbart insättningar på specifika bettingsidor, däribland Unibet och Betway. Vi rekommenderar att se över huruvida spelbolaget har någon uttagsmetod som passar dig, om din insättning sker med Paysafecard.

✅ Kan man få bonus på Paysafecard?

Absolut, det beror helt på vilka regler bettingsajten väljer att sätta. Hos flera av de spelbolag som återfinns i vår topplista, kan du få en odds bonus med Paysafecard som insättningsmetod. Men missa inte att ta del av deras specifika regler samt villkor.
182 articles