18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Skrill

Skrill är en e-plånbok som har vunnit blivit ett av de största samt alternativen för insättningar och uttag från spelbolag. Säkerheten, smidigheten och snabbheten är vad som karaktäriserar betalningsmetoden och här finner ni våra favoriter bland de bettingsidor som accepterar Skrill.

Under 2001 kom Skrill till marknaden och med över 20 år på nacken har de vuxit till att bli en världskänd e-plånbok, som står under företaget Paysafe Group. En av de starkaste marknaderna för Skrill är betting och här får ni mer information om tjänsten. 

Spelbolag som accepterar Skrill 2022

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Snabbare
Bonus

Skrill Betting

Betting med Skrill är någonting som funnits under många års tid och så även för svenska bettare. Utbudet av bettingsidor som har e-plånboken tillgänglig för insättningar och uttag är många och har vuxit explosionsartat när digitala plånböcker kommit att användas alltmer flitigt. 

Vad som utmärker Skrill-betting är dess stora funktionalitet; säkra och snabba betalningar – utan krav på att dela med sig av kortuppgifter eller liknande. Hos Skrill kan man använda mängder av valutor, däribland SEK.

Skrill ägs av Paysafe Group, som även har fler tillförlitliga tjänster samt plånböcker för spel. Vi har även sidor om dessa, betting med Neteller samt listor för bettingsidor med Paysafecard

Betalningar med Skrill

Skrill är en av många betalningsmetoder för betting och finns som alternativ hos många av de mest populära bettingsidorna. Vissa erbjuder enbart insättningar via Skrill medan andra även tillhandahåller uttag med samma metod. 

Insättningar med Skrill

Det är inget som helst krångel att göra insättningar med Skrill till de bettingsidor som har e-plånböcken bland deras insättningsmetoder. 

 1. Välj insättningsmetoden Skrill. 
 2. Skriv in din Skrill-email och valutan SEK och summan du vill sätta in.
 3. Därefter skickas du till Skrill, där du verifierar inbetalningen till spelbolaget.

Uttag med Skrill

Även uttagen är smidiga och har som högst låga avgifter via Skrill. Nedan förklarar vi processen för utbetalningar via tjänsten steg för steg. 

 1. Välj uttagsmetoden Skrill.
 2. Skriv in den email du använder hos Skrill.
 3. Ange belopp du vill ta ut. 
 4. Du dirigeras till Skrill och behöver signera utbetalningen.
 5. Pengarna finns på ditt Skrill-konto inom kort, från några få till 24 timmar.

Bonus med Skrill

Huruvida det är möjligt att hämta en bonus via Skrill beror helt på spelbolaget i fråga. De flesta som har betalningsmetoden tillgänglig kan man också ta del av en odds bonus hos, men missa inte att ta del av de regler och villkor som tillkommer för eventuella undantag. 

Exempelvis kan via Skrill även hämta välkomstbonusen hos 888sport och Mr Green utan minsta problem som helst.

Alternativ till Skrill hos bettingsidor

Om man vill hitta alternativ till Skrill när man gör betalningar till och från olika bettingsidor, finns det många sådana för svenska spelare. För att senare slippa eventuella avgifter kan man förslagsvis ta ut pengar från Skrill och till sin bank, för att senare spela på bettingsidor med BankID – och där får man ännu snabbare processer, utbetalningar och utbud att verifiera sig på övriga betalningar.

Fördelar & nackdelar med Skrill 

Vi anser att fördelarna med Skrill starkt överväger de få negativa aspekterna, även om vi vill vara transparenta och visa båda sidorna av myntet gällande Skrill som betalningsmetod hos olika bettingsidor. 

Fördelar

 • Gratis att skapa ett konto hos Skrill.
 • Växla från olika valutor till SEK.
 • Säkra insättningar & uttag.

Nackdelar

 • Eventuella växlingsavgifter.
 • Färre spelbolag att välja mellan.

FAQ:

Här hittar ni vanligt ställda frågor samt tillhörande svar som vi mött bland spelare som söker efter spelbolag med Skrill som betalningsmetod.


✅ Vad är Skrill?

Skrill är en e-plånbok som finns tillgänglig över stora delar av världen. Från dem kan du bland annat sätta in och ta ut pengar från olika spelbolag, men plånboken är kompatibel över betydligt fler områden än så. Man kan exempelvis växla mellan olika valutor och framförallt ha en trygg plats för dina pengar. 

✅ Vilka bettingsidor accepterar Skrill?

Över ett tvåsiffrigt antal bettingsidor i Sverige accepterar Skrill som betalningsmetod, både till och från spelkontot. Bethard, ComeOn och Campobet är tre exempel på populära operatörer med Skrill.

✅ Är Skrill med eller utan avgifter?

Skrill tar mindre avgifter för deras transaktioner, men det hör till ovanligheterna att spelbolaget adderar extra kostnader för insättningar samt uttag. Du ser vad som specifikt gäller på fliken för betalningar hos din bettingsida.

✅ Är Skrill säkert?

Absolut, Skrill är en av de säkraste och mest pålitliga e-plånböckerna och det är även anledningen till varför de fått ett så pass starkt fäste i den licensierade spelbranschen. Att du dessutom slipper dela med dig av exempelvis kortuppgifter kan även höja den upplevda säkerheten.

✅ Hur snabba är uttagen med Skrill?

Olika beroende på tillfälle och spelbolag, men ett uttag via Skrill dröjer sällan mer än ett dygn och oftast betydligt mindre än ett helt sådant. Vi har testat Skrill-utbetalningar vid upprepande tillfällen och då har pengarna kommit till plånboken på bara några timmar. 

✅ Har Skrill en kundtjänst?

Givetvis kan du få kontakt med supportpersonal på Skrill och detta via telefonsamtal eller e-post. 

Slutord

Bettingsidor med Skrill är eftertraktade bland spelare i Sverige och det är vi fullt förstående till. Det facto att det är en säker e-plånbok som fungerar hos olika många olika bettingsidor är bara det någonting som lockar spelare, men också dessa snabba transaktioner och användarvänliga plattform. På den här sidan hittar ni vår topplista för Skrill-betting och vi är alldeles övertygade om att ni kommer trivas på någon av dessa – oavsett val av operatör.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.