18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Swish

Swish tillhör idag apparna som vi använder mest frekvent i vår vardag. Detta har spelbolagen självklart tagit fasta vid och erbjuder nu betting med hjälp av Swish. En otroligt smidig och tidsenlig metod för snabba insättningar och uttag. Mer om detta och vad som kan vara bra att ha i åtanke ska vi gå igenom nedan. Självklart tipsar vi även om de bästa bettingsidorna med Swish!

Bästa spelbolag med Swish

Topplista.

Vilka är de mest populära bettingsidorna i Sverige just nu? Vi listar alla.

Allt om Betting med Swish

För att en bettingsida ska vara relevant och stå sig gentemot konkurrenter krävs det att man sticker ut ur fler aspekter. Spelutbud såklart, funktioner och finesser likaså. Snabba insättningar och uttag är också ett måste för att locka till sig och behålla spelare.

Med Swish som betalningsmetod så kombineras två betydande delar. Det är både en snabb insättningsmetod och en smidig sådan. Swish är den snabbaste betalningsmetoden på marknaden då antalet steg för att framför allt göra en insättning är färre än någonsin.

Det smidiga med Swish är att det redan används av en betydande del av befolkningen och nästintill dagligen för samtliga. Med över 6 miljoner svenskar anslutna till metoden, en siffra som bara växer, så ligger det helt rätt i tiden för spelbolagen att utnyttja det. Man kan alltså använda metoden för överföringar mellan privatpersoner, betalningar i butik och till företag sedan tidigare. Nu alltså även vid insättningar och även uttag på bettingsidor.

Enkelt i mobilen

Trots att Swish i sig lanserades för ett ganska bra tag sedan nu, 2012, så dröjde det innan vi såg det hos diverse spelbolag. Först var Svenska Spel som tog in det som första spelbolag på marknaden. Anledningen till att man var först där var för att licensen man hade var svensk redan från början. Andra spelsajter som tidigare haft sin licens i utlandet har därför rent tekniskt kunna använda sig av Swish. Därav dröjde det tills lagen om licens kom 2019 som fick in fler spelbolag på den svenska marknaden. Därifrån tog man snabbt chansen att lägga till Swish som betalningsmetod på sina sajter.

För att använda Swish vid insättning eller uttag så behöver du appen för detta, samt att du behöver ett BankID. Vanligt är att man har en app för Swish och en för mobilt BankID i sin smartphone eller platta. Dessa laddar du ner i appbutiken på din enhet och godkänner första gången användningen med hjälp av din Internetbank. Därefter är du fri att “swisha” och det var du än befinner dig. Med andra ord används det även vid fördel om man spelar på en sajt med en välutvecklad mobilsida eller app. All aktivitet från registrering, insättning, spel och uttag kan då ske via en mobil enhet.

Betalningsmetoden Swish på bettingsidor

Det tog alltså inte lång tid för Swish som betalningsmetod att ta fart när det väl blev tillgängligt för spelbolagen. Användningen är redan oerhört populär och uppskattad av svenskar i allmänhet och så även ur bettingsynpunkt. Snabbheten, säkerheten och smidigheten är allt i topp vad gäller Swish. Det går som grädde på moset att använda det både vid insättning och uttag numera. Tilläggas ska att metoden för uttag inte är riktigt lika långt fram och utspridd bland spelbolag.

Betting med Swish – Insättningar

Att sätta in pengar på sitt spelkonto med Swish är det absolut vanligaste. Det blir även vanligare att spelsajterna marknadsför den som en uppskattad metod och spelarna utnyttjar gärna det. I princip krävs det endast att man väljer Swish som betalmetod, anger belopp samt telefonnummer. Därefter öppnar man Swish-appen och slutför insättningen med BankID. Endast en identifiering alternativt aktion krävs för att genomföra en insättning med Swish.

Betting med Swish – Uttag

Att ta ut pengar från sitt spelkonto är inte riktigt lika vanligt. Första uttaget med hjälp av Swish gjordes våren 2020. Även här så växer användandet av detta från spelbolagens sida. Ett uttag vill man framför allt att det ska gå snabbt, vilket inte är svårt att anklaga Swish för. Spelbolag som erbjuder metoden för uttag bidrar till att man kan få ut önskad summa inom ett par sekunder till sitt bankkonto. Processen är så pass enkel att man väljer Swish som uttagsmetod, fyller i sitt telefonnummer och godkänner med BankID, precis som vid insättning.

Betta på odds med Swish

Med Swish så är det ingen hemlighet att man får en oerhört smidig metod för insättningar och uttag. Det går blixtsnabbt, det är säkert och man har troligtvis en vardaglig vana att använda tjänsten. Således finns det inga hemligheter utan allt är glasklart. Dessutom så kommer man som spelare snabbt igång med spelandet och slipper extra avgifter vid insättningar och uttag med Swish. Här hittar vi bara fördelar för användning!

Bettingsidor med Swish utan konto

För allra snabbast betting tillsammans med Swish så går det att kombinera med bettingsidor utan konto. Med betting utan konto så innebär det att man hoppar över krångliga registreringar. Istället spelar man genom att sätta in och ut pengar för varje spelsession, om så önskas. Eftersom det är en ny metod för betting som är tänkt att spara tid så passar det alldeles utmärkt tillsammans med Swish.

Nya bettingsidor med Swish

För att sticka ut och framför allt hänga med från start så tar nya bettingsidor gärna till Swish som betalmetod. Då användare söker sig till sidor som har möjlighet till snabba insättningar och uttag så är mycket vunnet redan där. Det ska sägas att även större aktörer på marknaden har introducerat Swish för sina användare. Detta för att inte tappa gentemot konkurrenterna. Dock finns det ett par spelbolag som ännu inte erbjuder metoden.

Betting med Swish kräver BankID

BankID är en förutsättning för att kunna betta med hjälp av Swish. All identifiering och allt godkännande sker genom BankID som du vanligtvis har på samma enhet du har Swish-appen. Givetvis har vi mer en mer dedikerad guide för bettingsidor med BankID, där du får mer kött på benen runt ämnet.

Med en sexsiffrig pinkod så kan du sköta alla ärenden och behöver inte oroa dig för säkerheten. Apparna och programmen är under ständing utveckling och under uppsyn från våra banker vilket maximerar säkerhetsrutinerna.

Frågor & svar: Bettingsidor med Swish

Här besvarar vi återkommande frågor som våra besökare brukar vilja ha svar på, gällande just bettingsidor med Swish.

✅ Är Swish säkert att använda på bettingsidor?

Swish utvecklas ständigt med hjälp av stora banker vilket innebär att säkerheten är därefter. Då man bekräftar med sitt BankID slipper man lösenord och annat som ska hanteras. Allt man har för alla ärenden är den lösenkod man själv väljer, som sen fungerar oavsett typ av överföring.

✅ Vilken är den minsta insättningen med Swish?

Det skiljer sig från spelbolag till spelbolag men du kan hitta insättningskrav nedåt på 25 kr. Se gärna över villkoren för spelbolaget du avser att göra en insättning på där informationen går att hitta.

✅ Vilken är den högsta insättningen med Swish?

I grunden är det 15 000 kr per dag som ligger som gräns för Swish-överföringar. Dock kan man via sin bank höja den gränsen för en dag och således göra större insättningar. Som högst 150 000 kr.

✅ Kan man få bonus vid insättning via Swish?

Bonusar och bonusregler hindras inte av att använda Swish som betalningsmetod. Tvärtom så går det bara otroligt mycket fortare från att du hittar en bra bonus till att det är möjligt att börja spela.

✅ Vad är Swish?

Swish är en mobilapplikation för överföring av pengar inom Sverige, mellan privatpersoner, till företag och till spelbolag, bland mycket annat. Det går alltså även att ta emot pengar även om det är vanligast att göra från andra privatpersoner. Allting du behöver är ett mobiltelefonnummer, en tillhörande Smartphone och BankID. Samtliga storbanker är anslutna till och erbjuder Swish, däribland SEB, Handelsbanken, Swedbank och Nordea.