18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa bettingsidor med trav

På den här sidan hittar du relevant information om bettingsidor med trav. Därutöver listar vi länkar samt bonusar till just dessa spelbolag, så att du så snabbt som möjligt kan komma igång med din travbetting.

Bästa spelbolag på trav

SpelbolagBonusinformationBonus
100% extra – upp till 100 kr
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
100 kr freebetHämta bonus
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.

Bettingsidor med odds på trav

Berätta lite mer om bettingsidor med spel på trav – vad som krävs för att de ska betraktas som bra på det. Nämn ex: fasta odds samt poolspel, bra odds och flertalet marknader.

Den som letar efter bettingsidor med odds på trav ska specifikt leta efter ett antal saker på den sida de tittar in. Normalt är det ett bra tecken om de har en helt unik sektion för trav, vilket understryker att det är någonting de aktivt satsar på. Vissa spelbolag kan istället bara kasta ut travodds på måfå, och hoppas att spela nappar på något.

Generellt för betting är höga odds, alltså låga marginaler för sportsbooken, alltid eftertraktat då det ökar dina möjligheter till att faktiskt vinna. Det man kan göra är att jämföra med ett par, tre andra bettingsidor och se hur oddsen ser ut på specifika spel.

Annars uppskattar vi om det finns både fasta odds samt poolspel hos bettingbolaget. Det senare är väldigt populärt för travspel. Till sist är det förstås alltid skoj att kunna se loppen live, varpå ett streamingverktyg som täcker många event alltid trevligt för den som på allvar vill sätta sig in i loppen.

Vill du veta mer om att spela på hästar?

→ Allt om att spela på hästar.

Bettingsidor med bäst odds på trav

Nedanför nämner vi tre av våra största favoriter gällande betting sidor med bäst odds på trav. Givetvis skiljer sig oddsen samt spelutbudet från tillfälle till tillfälle, men hos dessa operatörer kan du alltid räkna med en bra spelupplevelse när du vill hitta spelbolag med trav.

Unibet

Unibet är av de svenska spelarnas stora favorit, oavsett vilken form av betting det handlar om. Sedan ett par år tillbaka har de också blivit bettingsidan för många som spelar på trav, i takt med att produkten för det stärkts avsevärt. Vill man testa på deras produkt, har vi en Unibet bonuskod med mer information om deras bonus.

Faktum är att de har en helt unik sektion för just trav, där det finns en bra översikt av spel, odds och scheman. Dessutom streamas flertalet lopp!

NordicBet

Precis som ovanstående har NordicBet bättrat på samt fokuserat helhjärtat på att skapa en stark trav-sektion i deras sportbook. Du hittar spel, detaljerade scheman, streams och sist men inte minst – djupgående statistik som hjälper dig i ditt spelande. Den som vill hitta bra bettingsidor med trav, bör utan tvekan kika in NordicBet bonus.

Bet365

Som den stora speljätten bet365 har de förstås också täckt marknaden för trav oerhört väl. Ganska rimligt, med hänsyn till den stora närvaron spelbolaget har i travländer som Storbritannien och Sverige. Du kan spela på allt från långtidsspel, till minuter innan loppet och dessutom se loppen live. Bet365 är verkligen en allt-i-allo-spelsajt – med bra utbud och odds på exakt alla sporter.

Trav på bettingsidor

Sverige är ett av de stora travländerna i världen där även USA och Frankrike kan räknas in. Här sågs det först som ett nöje men när allt fler fick upp intresset för att spela om pengar på travsport så växte det snabbt och numera klassas det med all rätta som en folksport.

1974 grundades ATG och man var det första spelbolag som erbjöd svenskarna möjlighet att spela på trav och än idag är man den stora aktören på marknaden. Även för den som aldrig spelat på hästar så är både V75 och Solvalla bekant. Sedan 2019 och den nya spellagens inträde så har ATG inte längre monopolet på travsport men har fortfarande kvar sin ställning som den absolut största sidan för att betta på trav.

Det finns ett par olika spelformer som är mer populära än andra. V75 är den absolut största som endast erbjuds av ATG. Där gäller det att i sju lopp, varje lördag, pricka in vinnarna i samtliga lopp. Man har rätt att välja flera hästar i ett lopp, där den totala insatsen bestäms utefter hur många hästar man väljer att gardera sig med. ATG har även denna typen av spel under veckans övriga dagar där V64, V65 och V86 är ständigt förekommande.

Du kan hitta spel på hästar under årets alla dagar mer eller mindre. Efter spelmonopolets uttåg så kan du nu hitta travspel på flera olika bettingsidor, då i andra former än ovan nämnda. Även mindre etablerade spelbolag lanserar möjligheter och funktioner till att betta på hästar som ett steg i att konkurrera med likvärdiga spelbolag.