18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Zimpler

I en tid då betalningsmetoderna utvecklas och anpassas efter spelarnas önskemål så dyker det upp nya möjligheter för jämnan. Spelbolagen vill såklart erbjuda ett så brett utbud som möjligt, även vad gäller insättningsmetoder. Vi förklarar mer och erbjuder även en topplista erbjuds där vi har samlat alla bettingsidor med Zimpler.

Zimpler är en typ av betalningsmetod som används och som ökat i popularitet den senaste tiden. Mycket på grund av att man har flera metoder för insättning att erbjuda. Vilka dessa är och lite annat smått och gott ska vi gå lite djupare in på i denna text.

Bästa spelbolag med Zimpler

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Läs mer: Hitta dina bästa bettingsidor i Sverige just nu.

Betting med Zimpler 2024

Att använda sig av Zimpler vid betting blir mer och mer populärt. Att göra insättningar och uttag blir så mycket enklare. Spelmarknaden innehåller redan den senaste tekniken som visar sig både vid registrering, insättningar och uttag. Zimpler erbjuder helt enkelt en extra väg till att sätta igång med spelandet. Det är inte den absolut vanligaste betalmetoden men kan absolut klassas som en av de smidigaste ur flera olika aspekter.

Betting med Zimpler innehåller allt det man söker i en betalmetod, det vill säga enkelhet och att det går fort. Säkerheten har det inte tummats på och produkten har anslutit sig till nästan alla svenska banker, och samtliga stora sådana har man samarbete med. Du behöver inte skapa någon form av konto hos Zimpler för att kunna använda metoden. Det utesluter någon form av krånglig process för registrering eller verifikation.

Det är ur en användarsynpunkt väldigt fördelaktigt med Zimpler då det i produkten innehåller flera olika betalmetoder. Man kan alltså göra insättningar med Zimpler och väl där välja hur man vill sätta in pengar. Här finns alla tänkbara metoder utan några avgifter av något slag, vilket är unikt. Det är vanligare att du finner Zimpler som metod för insättning än för uttag. Däremot erbjuder spelbolagen såklart uttagsmetoder som rimmar med den du har använt när du gjorde insättningen via Zimpler. Finns möjligheten så rekommenderar vi dock att använda den för det genererar i att du snabbt har pengarna på ditt konto efter uttaget.

Hur du betalar & bettar med Zimpler

I punktform ser det ut som följer när man betalar och bettar med Zimpler:

  • Du väljer ett spelbolag från vår topplista som erbjuder Zimpler.
  • Registrera dig/logga in med hjälp av ditt Bank-ID om så krävs och klicka på att du ska göra en insättning
  • Välj i vanlig ordning det belopp du önskar sätta in på spelkontot.
  • Du anger ditt mobilnummer och får därefter en fyrsiffrig pinkod via SMS.
  • Ange pinkoden för att godkänna överföringen.
  • Sidan för insättning laddas om och du får en bekräftelse på att insättningen är genomförd.

Önskar du sen göra ett uttag med Zimpler så går detta väldigt fort om du har någon av storbankerna. Du väljer då Zimpler bland möjliga metoder och fyller i ditt telefonnummer. Därefter får du en verifikationskod via SMS.

Spela med Zimpler odds

Att spela på odds med hjälp av Zimpler är alltså inga konstigheter och går på ett par minuter. Det finns ett par spelbolag att välja mellan där man kan använda Zimpler utan krångel som metod för insättning och uttag. Användarna uppskattar enkelheten och valmöjligheterna som gör att man kan spela på odds var man än befinner sig. Insättningsmetoderna i Zimpler utgör inget hinder då man enkelt kan använda det oavsett om man är hemmavid eller på resande fot. Du behöver heller inte skapa någon form av konto på Zimpler vilket ökar på användarvänligheten.

Det skiljer sig ingenting i vad man därefter erbjuds för utbud eller odds när man väl gjort insättningen. Även bonusar erbjuds med Zimpler precis som med andra metoder och villkoren skiljer sig inte på något sätt därefter. Du får alltså precis samma upplevelse med Zimpler som om du skulle välja någon annan insättningsmetod. Inte heller uttagen kräver någon vidare ansträngning eller väntan då även det går i snabbaste laget.

Fördelar med Zimpler betting

Det är en innovativ metod som tagits fram och vi kan hitta en hel del fördelar med Zimpler. Den simpla registreringen som finns på merparten av svenska spelbolag med hjälp av Bank-ID följer med även när man använde Zimpler. När man ska sen göra en insättning så går det snabbt och det är dessutom tryggt. Samtliga stora svenska banker är anslutna vilket vittnar om säkerheten.

Betalmetoderna för Zimper är också en fördel då det finns flera att välja mellan. Samtliga är dessutom avgiftsfria om man inte blir försenad med en betalning på något sätt. Bland metoderna hittar vi kortbetalning med Mastercard och VISA, Swish och även faktura (se nedan). Väljer man kortbetalning så kan man till och med komma undan billigare än med andra insättningsmetoder, då det i vissa fall tas ut en avgift. Så sker inte om man gör insättningen via Zimpler.

En stor fördel är att man inte behöver ange eller lämna ut några uppgifter man helst behåller för sig själv. Detta tar Zimpler hand om och du gör din insättning i lugn och ro utan konstigheter. Man kan även ställa in sina spelgränser via Zimpler vilket är ytterligare ett steg i att få till ett säkrare spelande och visar på att man är mån om sina användare.

Zimpler har dessutom en helt egen kundtjänst som man kan vända sig om man har några frågor. Den finns tillgänglig från måndag till fredag och för support i vissa ärenden kan man med fördel vända sig dit.

Zimpler faktura för betting

Zimpler har en så pass ovanlig metod för insättning som faktura. Precis som en vanlig fakturering så kan man göra insättningen och betala först 14 dagar senare. Fakturan i sig har ingen avgift som adderas och summan du sätter in blir densamma som du sen inom 14 dagar betalar.

Här ska vi definitivt poängtera att det ska användas med försiktighet. Vet man med sig att man problem med att kontrollera sin impuls så ska man undvika att sätta in summor med hjälp av faktura. Det är en bra metod för insättning så länge man är varsam och vet sina egna gränser. Välj gärna någon av de andra möjligheterna för insättning om det är möjligt eller du vet att det kan vålla problem längre fram.

Använder man däremot möjligheten på rätt sätt så kan den dock vara väldigt fördelaktig. Det finns såklart situationer när man kanske inte har någon annan betallösning till hands och då istället kan nyttja Zimpler via faktura.

Allmänt om Zimpler

Zimpler är ett relativt nystartat företag som såg dagens ljus 2016. Från början hette företaget PugglePlay. Grundandet skedde i Göteborg men huvudkontoret ligger i dagens i Stockholm. Valet av namn, Zimpler, har inte helt oväntat hämtats ur engelskans simpler (enklare). Det var också tanken vid start, att erbjuda en enklare betalmetod för odds och betting. Man ville komma ifrån att behöva använda sig av kort eller appar för att kunna vara verksam på spelbolagssajter. Där ligger fokuset än idag och man lägger stor kraft på att fortsätta erbjuda smidiga transaktioner till spelbolag och online casinon.

Just med möjligheten att betala via faktura har man tagit fram en unik metod. Att den inte innehåller några extra avgifter, förutsatt att den inte blir försenad, är bara det en ovanlighet. Dessutom bjuder det in till att betala sina insättningar via Swish då den faktiska fakturan som ska betalas till Zimpler godkänner det när betalning sker.

Det svenskägda företaget har idag runt 50 anställda. Användarantalet är på drygt 400.000 runt om i Sverige och även Europa och det växer för var dag som går. Med avancerad teknik, säkerhet och svenska bankers samarbete så ser det ut att fortsätta växa än mer i framtiden.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.