18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor utan limitering

Det händer att spelbolag limiterar spelare. Detta innebär att någon form av restriktion åläggs spelaren som en följd av en längre vinnande period. Då måste spelarna börja leta alternativ, varav bettingsidor utan limitering är ett bra sådant. Vi ska förklara lite mer ingående vad en limitering innebär.

Spelbolag utan limitering 2021

Topplista.

Långsiktiga vinnare blir limiterade

Spelbolagen lägger in limiteringar när en spelare under en längre tid visar sig vara en vinnande spelare. Det visar sig främst i begränsningar kring insatser och hur höga belopp man kan satsa. Har man hittat ett spelmönster som slår marknaden ofta och konsekvent under perioden så tar spelbolagen vid den här typen av åtgärd för att insatserna ska minska.

Minskade insatser innebär i sin tur att man som spelare inte kan vinna i samma utsträckning som innan en limitering. Då kan det lätt bli att man får gå ner ganska ordentligt i summorna man satsar. Det i sin tur kan göra att ens vinnande spel inte ger det resultat man önskar i samma takt. För samma resultat krävs fler placerade spel vilket rent logiskt ökar riskerna för förluster.

Bet365

Flera av våra besökare har undrat kring bet365 limiteringar, om de finns och hur det fungerar. Vi förstår varför; det är ett av världens mäktigaste spelbolag och inte sällan är det just där man vill skapa sitt första bettingkonto. Hos dem kan du spela på sport, men också casino samt poker. Allt för spelfantasten!

Tips för att undvika bli limiterad

Det är inte alldeles enkelt att som vinnande spelare undvika att bli limiterad. Visar man upp ett mönster där man besegrar marknaden under en längre tid så kommer man förmodligen förr eller senare bli limiterad. Man kan däremot fördröja processen och med lite flyt så kan man fortsätta med sitt vinnande spel under en bra period. Sticker man inte ut allt för mycket i sin aktivitet så kan man flyga under radarn ett bra tag. Vissa knep som kan vara bra att ha i åtanke är bland annat:

  • Gör färre uttag.
  • Gör många insättningar.
  • Spela på stora marknader.
  • Spela på spelbörser. Då riskerar du inte alls bli limiterad. Vinnare är alltså välkomna.

Limiteringar händer sällan

Har man än så länge inte stött på en limitering i sitt spelande så behöver man troligtvis inte oroa sig alltför mycket. Det krävs som sagt en längre period av konsekvent vinnande spel på en viss marknad för att spelbolagen ska få upp ögonen för ens aktivitet.

En “normalspelare” drabbas inte av detta då vinstsummorna inte tenderar att sticka ut utslaget över en längre tid. Tar man dessutom hjälp av ovan knep så kan man i lugn och ro njuta av sina vinstperioder. Skulle en limitering mot förmodan ske så kan man åtminstone se det som att man gjort ett bra jobb med sin betting.