18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bettingsidor med Cash Out

Funktionen att kunna använda sig av Cash Out hos olika spelbolag har sedan det introducerades blivit ett populärt och uppskattat inslag på spelmarknaden. Här tipsar vi om Sveriges bästa bettingsidor med cash out och delar allt du behöver veta om dessa.

Genom att använda sig av cash out så får spelaren större kontroll på utgången av ett spel, istället för att makten är hos den specifika bettingsidan.

Man kan på ett flexibelt sätt styra över sina vinster och förluster. Numera erbjuder ett betydande antal spelbolag cashout på den svenska marknaden. 

Spelbolag med Cash Out

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Om Cash Out

Cash Out kom till spelmarknaden under mitten av 2010-talet och har även etablerat sig hos svenska bettingsidor. Från att man tidigare bara kunnat placera ett spel och sedermera vänta utgången av detsamma, finns nu istället möjligheten att avsluta spelet redan innan slutsignalen.

Genomslaget som cash out har fått bland spelarna är makalös och det är en funktion som med bestämdhet höjer ett spelbolags konkurrenskraft avsevärt. 

bettingsidor med cash out - betsson

Bettingsidor med bästa cash out

Även om det finns mer än en handfull olika bettingsidor som erbjuder cash out, är skillnaden mellan tjänsterna hos den ena operatören till den andra betydande. 

Det handlar inte minst om tre faktorer; utbudet av antal marknader som cash out tillhandahålls på, den procentuella återbetalningen på spelen samt hur snabbt ett spel kan stängas. Så, vilka är de bästa bettingsidorna med cash out – enligt oss?

 1. Bet365
 2. Unibet
 3. Betfair

Bet365

Först ut i världen att introducera cash out var bettingpionjären bet365 och deras cashout-tjänst är alltjämt en av de – om inte den – bästa på hela marknaden. 

För svenska spelare kallas det “Stäng ett spel” hos bet365 och nästan oavsett marknad kan du stänga ett spel i förtid. Gällande utbudet och återbetalningen är bet365, som så ofta, på en annan nivå.

Läs mer om: bet365 Cash Out.

Unibet 

Föga förvånande var även Unibet tidigt ute med att erbjuda cash out för svenska spelare. Med deras verktyg kan du ta makten över ditt eget spelande; casha ut i princip när som helst – under eller innan matchen – och det till bra återbetalning om man jämför med andra konkurrenter. 

Vi har också noterat att cash out hos Unibet sker snabbare än normalt och att det således finns mindre risk att vara för sent ute.  

Läs mer om: Unibet Cash Out.

Bethard

Moderna och innovativa Bethard har också en fantastiskt cash out-funktion för en mängd olika sporter, exempelvis fotboll, ishockey samt tennis. Hos Bethard får du en spännande spelupplevelse där du får makten att avgöra ödet för just ditt spel. Vi rekommenderar starkt cash out-funktionen hos Bethard.

Läs mer om: Bethard Cash Out.

Betfair

Unikt med Betfair cash out är att den kan användas på såväl deras spelbörs som normala oddssektion. För börsen hos Betfair kan cash out vara extremt nyttigt och funktionen används särskilt bland de som trejdar spel. 

När du använder cash out hos Betfair vet du om att du alltid kommer få bäst möjlig återbetalning – utan extra marginaler till spelbolaget eftersom man spelar mot andra spelare och inte oddssättare.

Läs mer om: Betfair cash out

Guide: Använd cashout hos bettingsidor

Fastän det finns mindre skillnader i cash out-funktionaliteten hos bettingsidor är likheterna desto större och det finns sällan några tveksamheter från det ena spelbolaget till det andra. Så, hur använder man då cash out hos en bettingsida?

För att använda cash out behöver du förstås ha placerat ett spel. Vissa spelbolag begränsar tjänsten till ett mindre antal marknader – andra ett större. Oftast brukar det dock kunna användas såvida det också finns liveodds på spelet. 

 1. Gå in på bettingsidan.
 2. Placera ett spel på valfritt evenemang. 
 3. Baserat på hur oddset rör sig kan du stänga det redan innan evenemanget är avgjort. Detta gäller både innan och under matchen.

Om sannolikheten för att ditt spel sitter har ökat kan du allt som oftast checka ut med en vinst (om än inte full) och om sannolikheten istället blivit mindre kan förlusten istället minimeras. 

Fördelar & nackdelar med Cash Out

När man använder sig av Cash Out hos olika spelbolag så kan det göras både till ens fördel samt nackdel. Man bör ha koll på förutsättningarna samt använda det som ett hjälpmedel snarare än en ständigt återkommande funktion.

Fördelar

Bland fördelarna är det främst flexibiliteten som man bör slå ett slag för. Möjligheten att styra över sitt spel och kunna läsa en matchbild och fatta ett beslut utefter detta

 • Flexibiliteten.
 • Man kan lägga ett spel åt sidan och leta efter fokusera på andra spelvärda objekt.
 • Oförutsedda händelser i en match behöver inte innebära ett förlorat spel i slutändan.

Nackdelar

Med Cash Out betting ligger nackdelarna främst i risken att man använder funktionen lite väl lättvindigt när en match skiljer sig från förhandsanalysen

 • Man förlitar sig väl mycket på att cash out ska rädda spelet.
 • Ett förhastat beslut kan leda till att man i efterhand ångrar sig.
 • Det är spelbolagen som väljer vilken summa du kan stänga spelet för. Värdet är därför lägre för dig än det för den faktiska vinstchansen.

FAQ:

Här hittar ni vanligt ställda frågor om cash out och hur det används hos olika spelbolag. 

✅ Vilka bettingsidor har bäst cash out?

Enligt oss är konkurrensen i toppen relativt hög gällande bäst cash out, men om vi får nämna tre är det utan tvekan bet365, Betfair samt Unibet som sticker ut på den svenska spelmarknaden.

✅ Vad är cash out?

Cash out är någonting som olika bettingsidor erbjuder deras spelare, så att de kan avsluta ett spel innan det är avgjort och där återbetalningen beror på det tillfälligt erbjudna oddset. 

✅ Funkar cash out för livebetting?

Definitivt. Det är också för livebetting som flest använder cash out. Om de känner att ett spel håller på att bli skakigt, eller att man vill säkra hem en vinst vid en viss minut under matchen, kan man också det. Med andra ord är det numera spelarna som avgör när spelet ska avgöras hos cash out-spelbolag.

✅ Hur ska cash out användas?

Måttligt. Cash out, hos alla bettingsidor utöver Betfair, innebär att oddsmarginalerna försämras för spelaren – men med tajming och känsla kan det ändå vara framgångsrikt att nyttja funktionen från tid till tid. Dessutom kan det vara skönt om det handlar om en större vinst på gång. 

Sammanfattning 

Cash out är här för att stanna och olika bettingsidor marknadsför det hårt – just eftersom frågan är så pass stor. Vi hoppas att utvecklingen fortsätter i samma riktning och att fler allt fler spelbolag erbjuder cashout under de närmaste åren. Men oroa dig inte; redan nu är utbudet av dessa stort och ni hittar de bästa bettingsidorna med cash out i vår topplista.