18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Insättningar & Uttag hos ComeOn

Hos ComeOn finns alla tänkbara betalningsmetoder på marknaden och här tittar vi närmare på utbudet av de tillgängliga insättningsmetoder samt uttag från ComeOn. Dessutom – vilka är snabbast och effektivast? 

Gör en insättning & få bonus hos ComeOn

Den som fortfarande saknar ett spelkonto kan, via oss, få en ComeOn insättningsbonus i samband med den första insättningen.

Sätt in 250 kr – Spela för 1000 kr + 20 spins på Gold Blitz
+18. Just nu erbjuder vi en casinobonus upp till 750 kr + 20 spins på Gold Blitz. Omsättningskravet 60 dagar stodlinjen.se, spelpaus.se, Spelinspektionen Regler och villkor gäller. Alla regler och villkor

+18. Spela ansvarsfullt.Stödlinjen.se.

Betalningsmetoder hos ComeOn

Insättningar & UttagBeräknad Tid
Swish:1 minut
Trustly:15 minuter
Skrill:12-24 timmar
Neteller:12-24 timmar
Paysafecard:12-24 timmar
Kreditkort:1-3 arbetsdagar

ComeOn är ett av marknadens mest moderna spelbolag och det märks inte minst på deras tillgängliga betalningsmetoder, vilka fungerar såväl som insättningsmetoder som uttag. Detta är allt från Swish, som är den i särklass snabbaste metoden, men också e-plånböcker för den som vill växla mellan valutor eller från krypto. 

Man kan alltid lita på att insättnings- och uttagsmetoderna hos ComeOn är säkra, inte minst de som verifieras med BankID. 

Gör en insättning till ComeOn:

Insättningar till ComeOn, oavsett val, sker på nolltid och du behöver inte vänta mer än några sekunder innan insättningsbeloppet nått ditt spelkonto. 

  1. Klicka på kontosaldot på startsidan.
  2. Välj belopp.
  3. Välj insättningsmetod.
  4. Klicka på “Sätt in”. 
  5. Signera betalningen.

Gör ett uttag från ComeOn

För uttag är valet av metod desto viktigare – om uttagstiden är någonting som spelar en större roll för dig. 

  1. Klicka på “Konto” & sedan “Uttag”.
  2. Skriv in uttagsbeloppet.
  3. Bläddra till din uttagsmetod.
  4. Klicka på “Gör uttag”.
  5. Signera utbetalningen. 

ComeOn Uttag – Hur lång Tid?

Uttag är betydligt mer känsliga när det kommer till tiden för att faktiskt komma åt sina vinster än för insättningar som alla sker med omedelbar verkan. Men hur lång tid tar ett uttag från ComeOn? Det beror helt på metod, men kan också påverkas av tillfälligt tekniska problem hos tredjehandsparten.

Snabbast uttags tid bland ComeOn:s betalningsmetoder är Swish, vars transaktioner normalt sker med omedelbar verkan, och därefter Trustly där det kan handla om allt mellan 5 och 15 minuter. Långsammast är kreditkort på upp till tre arbetsdagar, men oftast en. 

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.