18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Spela på odds hos ComeOn

Söker du efter en rafflande sportbetting-upplevelse? Då är ComeOn definitivt spelbolaget för dig, sett till bredd på spel, odds och spelfunktioner. Här tittar vi närmare på ComeOn odds och allt som erbjuds där. 

Sätt in 500 kr – Betta för 1000 kr!
18+ Välkomstbonus gäller nya spelare. 100% bonus. Min. Insättning 100 kr, max bonus 500 kr. 6x omsättning på betting, minsta odds 1.8. Giltigt i 60 dagar. Se fullständiga regler & villkor på comeon.com Spela ansvarsfullt. spelpaus.se I www.stodlinjen.se Alla regler och villkor

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Hitta bonus på ComeOn Odds

Registrerar du dig, via oss, hos ComeOn kan du få en startbonus för en kickstart på speläventyret på en hyllad bettingsida med det mesta att önska. Vi har en mer dedikerad sida om ComeOn odds bonus för den som vill ta reda på mer om välkomstbonusen och dess villkor.

Betting hos ComeOn 2023

Från att ha varit ett renodlat casino till att lansera en fantastisk betting-produkt med höga odds på alla tänkbara sporthändelser i världen. ComeOn har verkligen även blivit en av de hetaste bettingsidorna i landet – med all rätta. Under de senaste åren har utveckligen varit fenomenal.

Du kan betta på allt tänkbart hos ComeOn – från sport till politik. Oddsleverantören är SBtech, vilken har en omtyckt plattform för just betting – och den säkerställer ett alltid stort utbud och högre återbetalning. 

Bland annat, utöver bettingen, finns även liveodds, livestreaming och förhöjda odds att ta del av hos ComeOn. Någonting som verkligen sätter pricken över i:et. 

ComeOn OddsDetaljer
Brand:ComeOn Odds
Lanserades:2010
Hemsida:www.comeon.com/sv/sportsbook
Odds Bonus:Hämta bonusen!

Livebetting 

Givetvis kan man livebetta hos ComeOn och det på allt från de största sportevenemangen till matcher i Champions League. Till stora evenemang är utbudet stort, men till vissa livebetting-objekt kan vi i viss mån sakna ett mäktigare utbud.

En funktion vi däremot uppskattar är lättillgänglig statistik från matcherna och de merverkande lagen. Vill du veta mer om ComeOn Livebetting – då har vi allt för dig här.

Live Stream 

Ett fantastiskt komplement till livebetting är att du kan hitta en uppsjö av matcher som live streamas hos ComeOn. Detta inkluderar bland annat fotbollens Europa League, La Liga och Bundesliga samt basketens NBA. Det bästa allt? Som aktiv kund, eller med ett plussaldo på spelkontot, är det helt kostnadsfritt. 

Retrobet

En av de senaste nyheterna hos ComeOn är att de introducerat vad de kallar “ComeOn Retrobet”. Det är i praktiken betting på virtuell sport som kombineras med äkta matcher, mål samt händelser i dessa. Var femte minut avverkas tio matcher, så hos ComeOn kan man känna av pulsen även när den riktiga sportvärlden är på is. 

ComeOn Sport

Du hittar odds på alla former av sporter hos ComeOn – från fotboll och basket till bordtennis. En normal dag kan du hitta tusentals sportevenemang att spela på – de största sådana, liksom närmast helt okända marknader. 

Exempel på sporter hos ComeOn:

 • Fotboll
 • E-sport
 • Ishockey
 • Tennis
 • NBA
 • Handboll

Fotboll

Givetvis kan du betta på fotboll hos ComeOn, liksom streama tusentals av dessa. Utbudet är lika brett som oddsen konkurrenskraftiga och då tänker det spelar ingen roll om det är Champions League eller Allsvenskan du vill spela på. 

Exempel på fotboll du hittar odds på hos ComeOn:

 • Champions League
 • Europa League
 • Premier League
 • La Liga
 • Allsvenskan
 • Superettan

E-sport

Där ComeOn sticker ut som allra mest för deras sportbetting är definitivt e-sport. De har till och med skapat en helt egen underkategori för esports och där kan man spela på exempelvis CS:GO, Dota 2 eller League of Legends – inför matcherna som live. 

FAQ:

Här hittar ni frågor samt svar som berör oddsen hos ComeOn och deras betting i allmänhet. 

✅ Rekommenderar ni ComeOn Betting?

Vi rekommenderar absolut betting hos ComeOn. Här hittar du ett fantastiskt utbud tillsammans med trevliga specialfunktioner du hittar på få andra ställen liksom snabba uttag. 

✅ Har ComeOn bra odds?

Hos ComeOn hittar du riktigt bra odds från leverantören SBtech. Återbetalningen brukar vara högre än på många andra ställen, vilket innebär bättre marginaler för dig kontra oddssättarna.

Har ComeOn betting utan konto?

Du slipper skapa ett traditionellt konto när du spelar hos ComeOn och de är således ett så kallat betting utan registrering-spelbolag. Det innebär att ditt BankID är ditt spelkonto, vilket höjer säkerheten och snabbar på insättningar liksom uttag. 

Betyg av ComeOn Odds

Även om ComeOn tidigare haft ett större fokus på andra spelformer, finns det fantastiska odds att ta del av hos dem. Detta inkluderar både utbud, återbetalningen samt övriga spelfunktioner som boostade odds, streaming och virtuell betting. Om du vill veta mer har vi en ComeOn recension av dem som spelbolag i helhet.

182 articles