18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Följ och lär av pokerproffset Sam Trickett

På Everest Poker bloggar den pokerspelaren Sam Trickett. Att följa bloggen är ett lysande tillfälle att få insikt i pokervärlden kryddat med lite speltips och tricks. Från Sam kan du lära ett och annat. Han är en av de fem i världen som tjänat mest på turneringar genom historien. Han kan alltså ett och annat om spelet.

Ta del av proffsets tankar

Trickett är från England och bloggar därför på engelska. För oss svenska spelare kan det vara en liten nackdel, men många pokerspel online är ju på engelska, så man hänger med i terminologin ändå om man är en van spelare. Annars lär du dig garanterat och blir mer hemtam i internationella turneringar vilket såklart är ett plus.

Trickett har varit aktiv inom poker sedan 2005 och har nästan ett decennium av kunskap som han delar med sig av. Han delar också med sig av personliga upplevelser och betraktelser och berättar öppet om uppbrottet från sin före detta fästmö Natasha. De var tillsammans i tio år och pokern påverkade deras förhållande på gott och ont. Det är modigt att dela med sig av så privata händelser i en offentlig blogg.

Han skriver inte särskilt ofta, någon eller några gånger i månaden men inlägg är i gengäld långa och välskrivna med mycket tänkvärda formuleringar. Du får följa med Sam på turneringar och ta del av vad som händer bakom kulisserna och vad som pågår i huvudet på en av världens bästa pokerspelare.

Tricketts framgångar

I juli 2012 kom Trickett tvåa in den turnering som har haft högst insats genom historien, WSOP Big One for Big Drop. Trots att han inte vann, gjorde andraplaceringen honom till den mest framgångsrika pokerspelaren i Storbritannien. Därefter har han kammat hem stora vinster och placerade sig i år som den femte bäst betalda pokerspelaren genom tiderna. Före honom kommer Antonio Esfandiari, Phil Ivey, Daniel Negreanu och Erik Seidel, så han har hamnat i ett legendariskt sällskap. Everest Poker kan vara stolta att de lyckats knipa åt sig honom som bloggare på sajten och du som medlem kan verkligen ta chansen att följa en mästares tankar.

Varför Everest?

Everest Casino och Poker har slutat all aktivitet på Svenska marknaden. Men checka vår artikel om bet365 istället.

Det var i mars 2014 som Trickett startade sin blogg på Everest Poker och det var helt enkelt för att tajmingen var den rätta. Everest Poker och Trickett har samma mål och visioner. Samsäger själv så här om samarbetet – Det bästa med Everest Poker är att de sponsrade proffs inte är överrepresenterade. Det ger möjligheten till en nära relation som jag alltid eftersträvat med ett varumärke. De har också visat sig vara väldigt flexibla och enkla att arbeta med.

Att Trickett valde Everest Poker beror dels på bristen av bra erbjudanden från andra toppsajter och att han just nu känner sig taggad och hungrig på att spela och dela med sig.

Även om innehållet är intressant och kan vara både lärorikt och inspirerande, så är utseendet på bloggen inte särskilt inspirerande. Layouten och typsnittet gör det jobbigt att läsa. Bloggen skulle vinna på kortare inlägg men mer frekvent uppdatering, både utseendemässigt och för att hålla kvar läsarnas intresse.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.