18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Hur gör man uttag med Swish?

För den som sysslar med betting har Swish länge funnits som en av de tillgängliga metoderna för betalningar – och nu även för uttag. Men hur fungerar det och gör man ett uttag med Swish?

När Swish lanserades hos olika spelbolag fanns det enbart tillgängligt för insättningar – till att senare även införas som metod för uttag. Numera hittas en handfull bettingsidor med Swish uttag. Processen är likadan oavsett spelform. 

På den här sidan förklarar vi hur du enklast kan göra ett uttag med Swish för snabbast möjliga utbetalningar. 

Så fungerar ett uttag med Swish:

Så, hur fungerar egentligen ett uttag med Swish? Det är faktiskt precis lika enkelt som en insättning och skillnaderna närmast helt obetydande. 

  1. Hitta ett spelbolag som erbjuder uttag med Swish ovanför. 
  2. Gå till “Uttag”.
  3. Klicka på Swish & bestäm belopp du vill ta ut.
  4. Verifiera utbetalningen med Bank-ID.
  5. Pengarna är på ditt bankkonto omedelbart.

Krav för utbetalningar med Swish

Att få tillgång till uttag med Swish är enkelt och med det får du de smidigaste utbetalningarna som finns tillgängliga. Snabbt, enkelt och alltid avgiftsfritt – om inte spelbolaget skulle få för sig att ta en avgift. Det finns dock inget sådant just idag och vi räknar inte heller mer att det skulle komma. 

  1. Att du har Bank-ID.
  2. Att du har Swish.
  3. Att spelbolaget erbjuder Swish-uttag.

Om uttag med Swish

Genom att göra uttag med Swish får du tillgång till en säker och den i särklass snabbaste utbetalningsmetoden som finns ute bland olika bettingsidor på nätet. Oftast dröjer det inte mer än några sekunder för att få pengarna på kontot och extremt sällan över minuten. Precis som för övriga överföringar med Swish. 

Man kan också hitta ett antal olika casino uttag med Swish och det är precis lika enkelt som för bettingsidor med detsamma.

Däremot kan förstås tillfälliga tekniska problem ställa till det, men då finns alltid möjligheten att leta efter andra betalningar eller vänta ut dessa.

182 articles