18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Nya bettingsidor 2021

Det är onekligen en växande marknad som spelbolag befinner sig på. Nya bettingsidor ser dagens ljus dagligen och det är väldigt lätt att missa nya bettingsidor som man kanske kan dra väldigt stor nytta av. Det är en vanlig missbedömning att nya spelsidor är sämre och inte kan erbjuda allt det man söker i ett spelbolag.

Faktum är att en ny bettingsida slår på extra stort för att slå sig in bland jättarna och därför kan man räkna med att funktioner och spelupplevelse är högt prioriterat vid lansering. Det finns flera nya bettingsidor som snabbt har blivit mer etablerade spelares favoriter, det gäller bara att prova på och bilda sig en egen uppfattning, såklart. Som en bra start och en snabb inblick passar det därför alldeles utmärkt med en liten uppdatering kring vad som är nytt på marknaden samt vilka nya bettingsidor 2021 som är våra favoriter.

Bästa nya bettingsidor 2021

Här hittar ni Sveriges bästa nya bettingsidor under 2021. Här hittar du våra favoriter, information samt erbjudanden till dessa.

Topplista.

Du som söker efter fler Sveriges bästa bettingsidor, äldre såväl som nyare, att spela hos hittar all information samt listor med våra favoriter.

Allt om nya spelbolag

Mer etablerade bettingsajter som funnits på marknaden under en längre tid har sin stabila kundkrets. För nya bettingsidor så gäller det att hitta sin nisch som gör att man står ut och lockar nya spelare till sig. Antalet nya svenska bettingsidor som kommer fram är färre än förut, men trots det så är det en stabil tillväxt och nya spelbolag har oftast en väldigt bra grund både vad gäller marknadsföring och spelupplevelsen. Kvalité framför kvantitet med andra ord. En ny bettingsida ska kunna konkurrera med befintliga sidor från start

Fördelar med nya bettingsidor

För att nya bettingsidor ska kunna konkurrera med jättarna så krävs det inte bara att man lägger sig på samma nivå utan det måste vara en väl utvecklad bettingsida som ger kunder en anledning att om inte gå över till deras spelbolag, åtminstone att ge sidan en chans.

Viktiga delar att ha med som man med fördel kan finna på nya bettingsidor 2021 är ny teknologi, smidiga betalmetoder samt välkomstbonusar. Samtliga tre delar är något som definitivt står högt i kurs när gemene spelare ska välja en ny bettingsida. Här finns det heller ingen risk att man är kvar i gamla plattformar och dylikt då detta är av bästa sort från början.

Snabb betting hos nya bettingsidor utan konto

Allt vanligare blir det att bettingsidor och framför allt nya bettingsidor pushar för snabb betting och fördelen med att man inte behöver ha ett spelkonto. Det innebär att du som spelare inte behöver bemöda dig med att registrera dig, dela personuppgifter och i ett senare skede skicka diverse dokument för att höja gränser och be om uttag.

Betting utan registrering innebär att du med hjälp av ditt BankID kan logga in och direkt överföra önskat belopp för att spela med. Lika snabbt kan du ta ut summan direkt till ditt bankkonto när du är klar. Det är vad som kallas snabb betting.

Nya bettingsajter har flera olika teknologiska fördelar som man kanske inte hittar överallt. Då det ofta är grundare med lång erfarenhet av bettingsidor så vet man från start vad som behövs och vad som lockar kunderna till att fortsätta spela. En stor fördel när det kommer till att slå sig fram på marknaden.

Nya oddsbonusar på bettingsidor

Det finns numera regler kring bonusar och dylikt vilket gör att bettingsidor endast får erbjuda oddsbonusar vid registrering. Med en ny bettingsida på marknaden så innebär det möjligheter att plocka ut en bonus för att krydda kassan inför spel. Vi rekommenderar att man jämför och undersöka vilka nya bettingsidor som erbjuder vad för typ av bonus, för att hitta det som är lukrativt först just dig. Det är också en konkurrensfördel som gör att ett nytt spelbolag sticker ut, att man har en smidig och lockande oddsbonus vid start.

Etik och moral

Som en säkerhet för spelarna så finns det för nya bettingsajter ett hårdare regelverk att följa vid lansering av sidan. Det är allt från begränsningar av bonusar, mindre reklamutskick och mer ansvarsfullt spelande som går att hitta och som gör att spelmarknaden känns betydligt mer sund. Här tar spelbolagen och framför allt nya bettingsidor ett väldigt stort ansvar och ser till att du som konsument är skyddad och kan njuta av upplevelsen till fullo.

Detta är inte på något sätt ett hinder för nya bettingsidor att komma fram och ta ton på marknaden utan säkerställer snarare att användarna får en trygg upplevelse.

Framtiden för nya bettingsajter

Med ovan regelverk och nytänkandet hos nya aktörer på marknaden så kommer det komma fler lockande bettingsidor för en lång tid framöver. Regelverket kring svensk licens kommer förhoppningsvis bli än tydligare framöver och fler bettingsidor kan då lockas till att ansöka om svensk licens och utländska spelbolag kan bidra till utbudet. Teknologin har inga gränser och konkurrensen gör att nya bettingsidor måste hitta ytterligare finesser som sticker ut och det kommer pusha spelbolagen till att bli bättre och bättre på både odds och casino.

Appar och mobilsidor utvecklas också och nu är det nästan ett krav att en respekterad bettingsida gör sig bra i mobilformat då det innebär utökade möjligheter för spelarna. Mycket av ens tid spenderas på resande fot och att slippa koppla upp sig på en dator för att kunna spela, och dessutom göra det med en bra upplevelse som följd, är väldigt uppskattat.

För marknaden och för spelarna är det bara positivt att licenskriterirna tydliggörs och släpper in fler spelbolag på marknaden då det kommer innebära ett lukrativt utbud när man ska välja bettingsida, samtidigt som det för alla inblandade sker på ett fair sätt.

Summering

Nya bettingsidor kryddar just nu marknaden på ett härligt sätt och det bidrar även till att äldre och mer välkända spelsajter utvecklas då man såklart vill behålla sina kunder. Nya finesser och funktioner sprids och utvecklas med en väldig fart och det finns egentligen inga gränser för vad spelbolagen kan erbjuda både i form av utbud och spelkänsla.

Lägg därtill att allt från registrering till insättning och uttag har förenklats och gjorts smidigare så är det snart väldigt lätt att hitta en bettingsida som passar just dig och som ger en fulländad spelupplevelse.