18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Spelbolag med Kambi

När det kommer till leverans av programvaror för spelbolag är det oddsleverantörerna som drar det tunga lasset. Deras uppgift är att leverera oddsen åt spelbolagen och hålla maskineriet flytande. En sådan aktör är oddsleverantören Kambi som erbjuder odds till flertalet stora spelbolag runt om i världen.

Det numera börsnoterade bolaget såg dagens ljus 2010 och har blivit världsledande branschen och har över 800 anställda på sju kontor runt om i världen. Bara på den svenska spelmarknaden går det att se Kambi och deras popularitet när det kommer till att leverera odds och sidotjänster. Som om det inte vore nog så vann Kambi två stora priser på Globam Gaming Awards 2021.

Bästa bettingsidorna med Kambi

Topplista.

Det finns spelbolag med helt andra oddsleverantörer eller eget satta odds, och vi har listar de bästa bettingsidorna under 2022. Läs mer om det och hitta din nästa bettingsajt.

Om Kambi

Kambi är i grunden ett svenskt bolag som till en början endast levererade sina tjänster till Kindred (Unibet) till vilka man nu agerar dotterbolag. Efter börsnoteringen 2014 har man nu spridit sig och är mäkta populära bland både spelare och spelbolag. Det en oddsleverantör gör är att man levererar mjukvaran för oddsen, en vital del för bettingsidorna. Det är vanligt att en oddsleverantör likt Kambi har flera aktörer man levererar odds till och därmed tillhandahåller odds på flera olika sidor för onlinebetting. Det är då samma odds och utbud som finns på samtliga sidor anslutna till Kambi.

Efter att ha gjort sig ett namn i Europa har nu Kambi även fått fäste i USA. Unibet är fortfarande den största kunden och som en av de stora spelbolagen med svensk licens är det en tjänst som är etablerade, välkänd och uppskattad av spelarna.

När det kommer till själva tjänsten så är anledningen till framgången att odds går att finna på nästan alla evenemang och då med ett fint utbud på respektive objekt. Designen är enkel och samtidigt väldigt tidsenlig, och användningen går likt ett klockverk. Det är efter att ha använt ett spelbolag med Kambi man förstår varför det blivit en sån succé.

Spelbolag med Kambi som oddsleverantör

Kambi har som nämnt många tunga aktörer man levererar plattformer för både odds och livebetting till. Det är förmodligen inget som gemene spelare tänker på men har man varit verksam på någon av nedan sidor lite längre ner så har man alltså spelat på odds levererade av Kambi. Mycket ser likadant ut på sidorna även om designen skiljer sig. Axplocket innehåller flera stora spelbolag samtidigt som många nya spelbolag ansluter sig till Kambi för att få en bra grund att stå på när det kommer till att etablera sig. Med Kambi får man mer tid att fokusera på andra delar och funktioner som ger ytterligare konkurrensfördel.

  • Unibet
  • Casumo
  • Mr Green
  • LeoVegas
  • Unibet
  • William Hill

William Hill

William är ett av de största spelbolagen för betting och med William Hill odds får du de senaste och bästa oddsen levererade av leverantören Kambi. För sportbetting i toppklass är det ett solklart val – sett till utbud, återbetalning och en trevlig användarupplevelse.

Kambi betting

Oddsen som Kambi levererar erbjuds från 60 olika sporter och i runda slängar 250 000 sportevenemang om året. Det är en blandad kompott med spel på de allra största evenemangen ner till mer okända sporter och event kring dessa. Kambi har sin nisch i det stora utbudet.

När man spelar på odds levererade av Kambi erbjuds både en sedvanlig cash out men också delvis cash out, vilket innebär att du kan sälja av en del av ditt spel medan det pågår och låta resterande belopp ligga kvar. Det kan vara värt att ha i åtanke att spelbolagen sen kan finna sina egna vägar med diverse funktioner och finesser. Därför är det alltid bra att jämföra för att hitta sin favorit. Man kan däremot försäkra sig om att odds och livebetting erbjuds i bästa möjliga form. Vad gäller oddsbonusar ger Kambi möjligheten för spelbolagen att erbjuda det även om det sen är spelbolagen själva som sköter den biten.

Ett ess i rockärmen som Kambi har är att man erbjuder en så kallade spelbyggare av avancerad typ, där flera olika marknader och upp till 12 val kan kombineras i ett spel.

Kambi live betting

För live betting har Kambi odds som även där marknadsledande vad gäller utbudet. Till detta erbjuder man livestreaming på upp mot 60 000 events varje år där framförallt tennis sticker ut i mängd och odds. Även här fungerar cash out i båda formerna alldeles utmärkt. Unibet var ett av de första spelbolagen som erbjöd live stream och cash out, med Kambi som leverantör av detta. Precis som för odds så har spelbolagen lite olika funktioner som skiljer sig bolagen emellan.

Kindred & Kambi aktie

Som vi nämnde så är Kambi tillsammans med utvecklarna Kindred Group börsnoterade och det finns alltså möjlighet att investera i aktier kopplade till plattformen. Aktierna finns tillgängliga på Stockholmsbörsen vad gäller Kindred Group med kortnamn KIND SDB medan Kambi går att hitta på Firsth North.

Frågor & svar om Kambi

Vad gör Kambi Group?

Kambi Group levererar odds till flertalet spelbolag och det innefattar bland annat Unibet samt LeoVegas. Hos dem får man ta del av ett frodigt utbud, fina odds och mångsidighet för sportsbooken.

Finns cash out på Kambi?

Den oddsplattform som Kambi har är kompatibel med cash out och fungerar utmärkt hos flertalet spelbolag. Ett av dem är Unibet, vars ställning på den svenska spelmarknaden är oerhört stark.

Har Kambi live streams?

Precis som med ovanstående har ett bra gäng spelbolag med Kambi också live streams tillgängliga för deras medlemmar. Det innebär att du kan se matcherna samtidigt som du bettar på dem, utan att betala extra.

Kan man få bonus på Kambi?

Bonusar är vanliga på spelbolag som använder sig av Kambi. Det är helt upp till spelbolaget, oavsett leverantör av odds, att erbjuda bonusar. Med andra ord är det ingenting som Kambi per sig kan bestämma.

Hur bra är Kambis odds?

Kambis odds är väldigt bra, menar vi. Inte minst har de fantastiska odds på fotboll, där utbudet är något av det bästa möjliga på hela marknaden.