18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Spelbolag med SBTech

Det finns gott om recensioner kring diverse spelbolag och tjänster, men bakom dessa finns de ack så viktiga oddsleverantörerna. En sådan är SBTech som vi ska presentera djupare och förklara dess funktion och syfte. SBTech levererar en helhetslösning för spelbolagen och erbjuder en mjukvaruplattform där man hanterar allt från odds, livebetting och annat väsentligt som krävs för spel och betting på nätet.

Bettingsidor med SBTech

Topplista.

Hos oss på Bonus-kampanjkod.se hittar du allt om betting samt de bästa bettingsajterna på nätet. Vi tipsar delvis om de bästa operatörerna, men ger dig också fullt med kött på benen med relevant information. 

Om SBTech

SBTech är en många gånger prisbelönt oddsleverantör som varit verksam i spelbranschen i över 10 år. Med huvudkontor i Sofia, Bulgarien så har man numera över 1000 anställda runt om i världen. Grundat 2007 och med etablering på över 15 reglerade marknader så är deras mjukvara för spelbolag en etablerad tjänst. Tjänsten innebär alltså att man levererar oddsen till spelbolag och gör det med en hel del fina funktioner inblandat. Det krävs stora resurser för att analysera och uppdatera odds vilket innebär att spelbolagen allt som oftast använder externa aktörer för detta. För aktören, det vill säga SBTech så kan man erbjuda samm lösning till flera spelbolag och således spara tid på flera olika håll. Dock tummas det inget på kvalitén, varav SBTech är oerhört uppskattat i branschen.

Mer erfarna spelare känner säkerligen igen när SBTech är med i leken då deras funktioner enkelt känns igen. Deras plattform ger en komplett lösning med sportsbetting och livebetting som främsta marknader. Om du spelar på ett spelbolag med SBTech så innebär det att man levererar oddsen och marginaler, medan en vanlig uppfattning är att det är spelbolagen själva som styr detta. De flesta europeiska spelbolag använder sig av SBTech, och i synnerhet spelbolag som innehar svensk licens.

Spelbolag med SBTech som oddsleverantör

SBTech används bland mängder av bettingsajter för att optimera odds och utbud. För spelbolag med svensk licens är mjukvaran vanligt förekommande och flera av våra mer populära aktörer stoltserar med SBTech som leverantör. En av de stora aktörerna som har SBTech som leverantör är Svenska Spel, där alla spel du hittar både på odds och det alltjämt populära Stryktipset är lanserade och satta av SBTech. Därtill erbjuder man även sin tjänst för casinon och diverse kampanjer. Flera stora namn finns i deras stall och även många nya aktörer letar sig till SBTech när det ska väljas mjukvara för deras sportsbook.

SBTech betting

Amerikanska sporter har ett stort fokus för SBTech och deras plattform för odds. Stora ligor i de mest populära sporterna överlag erbjuder mängder av spelmöjligheter. Man lägger mindre fokus på mindre sporter och oddsen kring dessa, vilket om något skulle vara en nackdel. Det finns dock allt som oftast det mest väsentliga. På menyn står runt 50 olika sporter och till det drygt 2000 marknader. Oddsen för dessa är ofta av högre sort och uppdateras väldigt fort när så behövs. Det innebär att spel på spelbolag som använder sig av SBTech innebär att man kan räkna med marknadsriktiga odds.

SBTech live betting

Livebetting-plattformen är nog den som smäller högst hos SBTech. Tydlig navigation, stort utbud och snabba och smidiga funktioner. Är det en stormatch kan du räkna med ett gigantiskt utbud då krutet även här ligger på större ligor. Du kan även hitta live streams som är ett ack så fördelaktigt verktyg vid livebetting. Deras live streams sträcker sig även till mindre ligor och turneringar och flera större events går att hitta under ett år. Antalet livespel under en månad ligger i snitt kring 25 000. SBTech levererar även en cash out-funktion och en väldigt uppskattad sådan. En bra cash out-funktion har blivit allt mer väsentligt i takt med att det vuxit på spelmarknaden.

Fördelar på bettingsidor med SBtech

Absoluta fördelarna när man spelar på en SBTech sportsbook är först och främst funktionaliteten. Mjukvaran som man erbjuder är väldigt enkel men modern, något som den etablerade spelaren uppskattar. En snabb livebetting-del med i regel höga odds erbjuds samtidigt som det erbjuds ett väldigt stort utbud, speciellt på de större ligorna.

Den smidiga lösningen visar sig även när man ska spela innan matchstart i den tydliga navigeringen och det faktum att SBTech har stenkoll och uppdaterar oddsen blixtsnabbt när så behövs. En överlag väldigt smidig produkt som erbjuder allt det man söker i en spelupplevelse på nätet.

För spelbolagen innebär användning av SBTech fördelar i att man kan lägga fokuset på kundsupporten och marknadsföringen och räkna med att allting kring odds och livebetting sköts med bravur.

Frågor & svar: SBtech

Vad gör SBtech?

SBtech är en oddsleverantör som levererar en helgjuten bettingplattform till flera olika spelbolag i Sverige samt världen. Hos spelsajter med deras odds får du bra betalning på dina spel, liksom ett brett utbud. 

Finns cash out på SBtech?

Många spelbolag som nyttjar SBtech har även cash out. Detta inkluderar bland annat Unibet, Hajper samt LeoVegas. 

Har SBtech live streams?

Du hittar live streams för många samarbetspartners till SBtech, och utbudet är brett. Däremot innebär det inte att ett spelbolag har streaming bara för att de använder SBtech. 

Kan man få bonus på SBtech?

Du kan få bonusar på många bettingsidor med SBtech, vilket inkluderar bland annat Bethard och ComeOn. 

Är SBtech odds bra?

Vi anser att SBtech:s odds är bra! Det innebär såväl en stor bredd i antalet spel som hög återbetalning på många marknader. Att så många spelbolag väljer att köpa in oddstjänster från SBtech är inte utan anledning. 

Vilka spelbolag har SBtech?

Flera spelbolag har SBtech, däribland Speedybet och Snabbare. Vi räknar med att det kommer bli fler som köper in deras tjänster även framöver.