18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Sveriges bästa bettingsajter – Topp Tio

Vilka är Sveriges bästa bettingsajter? Vi har listat topp tio när det kommer till förmånliga odds, saftiga välkomsterbjudanden och livestreaming av matcher.

Spelbolag Bonus Hämta bonuskod
1 bet365 bonuskod Stort utbud av sport och marknader
Bonuskod: BETMAX365
2 Sätt in 100 kr, få 100 kr Freebet
3 100% upp till 100 kr
4 freebet på 100 SEK
6 100% upp till 100 kronor
7 100 % upp till 100 kr

Bet365 regler: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden betmax365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Spela ansvarsfullt. Stodlinjen.seRegler och villkor gäller 18+
 

Hur vi väljer de bästa bettingsajterna i Sverige

Oavsett vad du vill spela på finns det mesta hos någon av de bettingsajter som listats.

Här nedan finner du de tio främsta sajterna för svenska spelare när det kommer till faktorer som bonusar, odds, livestreaming och allmän kvalité.

I vår lista nedan hittar du de bästa bettingsajter i Sverige. Alla bonusar begränsas av omsättningskrav och ibland gränser för hur mycket du får satsa. Läs därför igenom regler och villkor noggrant innan du bestämmer dig för att aktivera en bonus.

Att avgöra vilka som är bästa bettingsajter i Sverige är ingen enkel syssla. Det kräver en avvägning mellan välkomstbonusar, free spins, insättningsfria bonusar och mycket mer, och det är inte utan det är lätt att tappa bort sig.

Men frukta icke! Vårt uppdrag här på Bonus-kampanjkod är att göra det enklare för dig genom att regelbundet, bland hundratals bettingsajter, välja ut de erbjudanden vi tycker är bäst och presentera dem för dig på ett överskådligt vis.

Vi på Bonus-kampanjkod håller helt enkelt alltid ögonen öppna efter fina välkomsterbjudanden från våra partners. Dem redovisar vi sen i lättlästa tabeller på vår hemsida. På den här sidan hittar du ett urval av sidor som vi just nu tycker hör till Sverige bästa bettingsajter.

Ha i åtanke att det är en subjektiv lista, men en som vi hoppas ska vägleda dig att fatta ett välgrundat beslut. I slutändan är det du som vet bäst vad som fungerar för just dig!

Topp tio bettingsajter för svenska spelare

Spelsajterna håller samtliga en hög nivå och har ett stort utbud av sporter att betta på. Snygg och lättnavigerad design och generösa bonusar har vägts in i beslutet att lista dem som Sveriges bästa bettingsajter.

Naturligtvis är de alla godkända enligt spelkommissionen i de land de verkar i och har säkra och pålitliga överföringsmetoder för att både ta ut och sätta in pengar.

Bet365 är en av de största aktörerna på marknaden med ett stort utbud. Här finns det mesta att spela på och de erbjuder live-streaming på många matcher och evenemang. Händelser som är tillgängliga för streaming är dock beroende av ditt hemland. Du måste också ha ett finansierat konto eller ha satsat de senaste 24 timmarna för att se bet365 live stream.

Unibet är ett svenskt spelbolag med säte på Malta. Stort utbud av odds och möjlighet till Cash Out-funktion vid live-betting.

Betsson är även det ett svenskt spelbolag som erbjuder ett stort utbud av sporter. En nyhet ar deras sektion ETTKRYSSTVÅ.

Betfair är en oddsbörs där du både kan spela och boka odds. Vid live-betting är det ett bra alternativ så du kan trada odds under matchens gång. Tyvärr inte så förmånligt välkomsterbjudande för odds.

Expekt är en svensk aktör med bra utbud, snygg sida och mycket tips. Första spelet riskfritt och pengar tillbaks vid förlust.

ComeOn! har bland de bästa bonusarna online där du just nu kan välja mellan tre olika super-bonusar!

NordicBet är den aktör som inriktar sig främst på sporter inom Skandinavien. Erbjuder odds på matcher så långt ner som Division 4 i fotboll.

William Hill är en klassisk aktör med bra odds och 100 % välkomstbonus.

Topp tio bettingsajter foer svenska spelare

Bästa funktioner

Förutom startbonusar finns det andra funktioner som är viktiga att ha i åtanke för att förgylla ditt bettande. Vi har plockat ut några toppfunktioner hos Sveriges bästa spelsajter.

Bet365 är den största av spelbolagen och deras främsta fördel gentemot konkurrenterna är livestreaming till över 60 000 sportevents årligen.

Betfair står ut som den enda av de listade spelsajterna som har en oddsbörs, vilket betyder att du kan både spela och boka odds. Du kan sätta dina egna odds och sedan kan andra tippa på dessa eller så tippar du odds som andra bettare satt.

Unibet har på hemsidan en spelblogg där du kan läsa på kring matcher och få tips på bra bet. Dessutom högklassig kundtjänst med svensktalande telefonsupport.

NordicBet fokuserar på att leverera de bästa spelmöjligheterna inom Skandinavisk sport och har både livebetting, livestreaming och bettingblogg.

ComeOn! har den mest tydliga layouten som resulterar i en lättnavigerad och enkel sida.

Användargränssnitt omdöme

Användargränssnittet är en viktig faktor när man väljer ut Sveriges bästa bettingsajter.

Vi beslutade att granska hur enkel navigering är och hur snygg och användarvänlig designen är på både webbplatsen och i appen. Detta mynnar ut i betygsättningan av den övergripande användarvänligheten.

Spelbolag Navigation Webbplatsdesign Mobilappdesign Övergripande användarvänlighet
WilliamHillLogo  6/10 7/10  8/10 7/10
Betsson  7/10  6/10 8/10  7/10
Bet365  8/10 7/10 9/10 8/10
ComeOn logo 9/10 10/10 9/10  9.3/10
Nordicbet Logga  7/10 8/10  8/10  7.6/10

Tips för att välja rätt bettingsajt

Här är några kriterier du bör tänka på när du väljer vilket spelbolag du vill bli kund hos.

  • Välkomstbonus. Ett bra välkomsterbjudande ger extra pengar att spela för.
  • Betalningsmetoder. Vill du använda något annat än kreditkort eller banköverföring, tex Skrill eller Neteller, se om den möjligheten finns.
  • Utbud. Kika så att alla matcher i ett mästerskap eller liga finns att spela på, eller att den sporten du gillar finns tillgänglig.
  • Oddstyper. Kolla vilka alternativ som finns utöver 1X2 och hur enkelt det är att lägga ditt bet. Har de handikapp-spel osv?
  • Live-streaming. De flesta erbjuder live-streaming och live-odds, men kan vara smart att kolla hur brett utbudet faktiskt är.

Vår åsikt

Bet365 är den största spelaktören och har föga förvånande också ett av de bredaste utbuden. Bet365 står nog främst ut för deras prickfria livestreaming tjänst där du kan följa vilket sportevent du än är intresserad av. Deras starterbjudande är rätt så normalt men omsättningskravet är väldigt lågt, vilket gör det bättre.

ComeOn! är en yngre konkurrent som känns som ett fräscht alternativ till rutinerade Bet365. ComeOn! har större fokus på gränssnittet både på webbplatsen och i mobilen som underlättar navigationen och gör det enkelt att hitta vad du söker. De har även ett fantastiskt om inte det bästa starterbjudande.