18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Unibet BankID: Spela & logga in med Mobilt BankID

Hos Unibet får du en smidig upplevelse för registrering, inloggning och verifiering via BankID med högsta säkerhetsklass. Vi förklarar mer om hur Unibet BankID fungerar och hur du kommer igång och spelar med det. 

Faktum är att Unibet var först ut på den svenska spelmarknaden, 2016, med BankID och mobilt BankID som funktion för deras spelare. För många andra spelbolag dröjde det ända till spelregleringen för att skaffa detsamma och för vissa har det ännu inte hänt. 

100 kronor gratisspel på sport för nya spelare
Kunder som gör en första insättning på minst 100 kr. Välkomstbonusens värde är max 100 kronor. Bonusen kommer att finnas tillgänglig i 60 dagar från den dag du öppnat kontot och accepterat bonusvillkor. Åldersgräns 18 år | Regler och villkor gäller. | stodlinjen.se | spelpaus.se Alla regler och villkor

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Hos Unibet får du en av de bästa upplevelserna när du spelar med BankID och dessutom en Unibet insättningsbonus i samband att du skapar ett konto.

Allmänt om Unibet BankID

Betting utan dokument, krångel och verifiering är säkert uttryck ni hört flera gånger förut – och allt detta härleder till BankID, som Unibet alltså skrev historia med att införa. 

Istället för att behöva skicka in manuella dokument och skriva in oändligt många uppgifter, kan allt istället verifieras via Unibet BankID när du vill betta på ett av Sveriges ledande spelbolag.

Utöver snabba processer under ens registrering, inloggning och uttag håller BankID som tjänst hög säkerhetsklass. Precis som när du använder tjänsten i övriga livet.

Fler Spelbolag med snabb registrering med BankID

Snabbare
Bonus
X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus

Registrering med BankID hos Unibet

När du registrerar dig med BankID hos Unibet tar det inte mer än en eller max ett par minuter att komma från startskott till mål. Nedanför förklarar vi mer exakt hur processen ser ut för BankID-registrering på Unibet. 

unibet bankid registrering
 1. Gå in på Unibet.se.
 2. Klicka på “Skapa konto”.
 3. Skriv in ditt personnummer och klicka på “Öppna konto med BankID.
 4. Verifiera dig. Sedan är du redo för att spela.

Inloggning med BankID hos Unibet

Tack vare Unibet BankID slipper du dessutom komma ihåg ett användarnamn och lösenord för att komma in på ditt spelkonto. Istället loggar du in med personnummer och Mobilt BankID – en tjänst du sannolikt redan använder på daglig basis.

unibet bankid logga in
 1. Klicka på din kontoprofil hos Unibet.
 2. Välj “Transaktioner”.
 3. Klicka på “Kassa” & “Uttag”. 
 4. Välj uttagsmetod och verifiera med BankID. 

Gör uttag med BankID hos Unibet

Det är även BankID:s förtjänst att man kan verifiera snabbast uttag hos Unibet. Förvisso finns det uttagsmetoder utan BankID, men de flesta – och moderna – är det. Exempelvis Trustly och Swish.

 1. Klicka på din kontoprofil hos Unibet.
 2. Välj “Transaktioner”.
 3. Klicka på “Kassa” & “Uttag”. 
 4. Välj uttagsmetod och verifiera med BankID. 

Unibet Mobilt BankID

Mobilt BankID är den mest använda formen av bankidentifiering på grund av dess enkelhet och användning med mobilen. Givetvis har Unibet Mobilt BankID som möjlighet och du slipper således dosa, lösenord och liknanade. Att använda detta är precis lika enkelt som att verifiera en onlinebetalning! 

Summering: Unibet BankID

Som först ut på hela marknaden med BankID har Unibet infört detta för alla deras huvudsakliga processer när man ska starta ett betting- eller casinoäventyr. Detta inkluderar registrering, inloggning samt verifieringar av insättningar och uttag med BankID.

Fördelen med BankID är inte bara dess fantastiska smidighet eller snabba processer, utan säkerheten. Risken att någon kommer över ett användarnamn och lösenord, eller bankkort, är betydligt större än ett BankID. 

Vi ser bara positiva delar med Unibet BankID och hoppas att fler spelbolag kommer följa dem i spåren.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.