18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Unibet Cash Out

Ta makten i egna händer när du bettar hos Unibet med deras cash out-funktion – så att du kan bestämma när ditt spel ska stängas. På den här sidan fördjupar vi oss i Unibet Cash Out med allt om funktionen.

Sedan ett flertal år tillbaka har Unibet erbjudit möjligheter till att casha ut ett spel redan innan det avgjorts – någonting som de kallar cash out. Här kan du såväl säkra en vinst som att minimera en förlust. Det är helt upp till dig!

Unibet är ett av landets största spelbolag med betting på såväl svensk som internationell sport. Läs mer om hur nya kunder nu kan få en Unibet bonus via oss på Bonus-kampanjkod. 

100 kronor gratisspel på sport för nya spelare
Kunder som gör en första insättning på minst 100 kr. Välkomstbonusens värde är max 100 kronor. Bonusen kommer att finnas tillgänglig i 60 dagar från den dag du öppnat kontot och accepterat bonusvillkor. Åldersgräns 18 år | Regler och villkor gäller. | stodlinjen.se | spelpaus.se Alla regler och villkor

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Om Unibet Cash Out

Med Unibets Cash Out får du större makt över ditt spelande och i praktiken innebär det att du bestämmer när ett spel ska betalas ut – oavsett om matchen eller evenemanget har avgjorts. 

Unibet har haft cash out under flera års tid och funktionen har bara blivit bättre och bättre. Numera tar det exempelvis allt som oftast inte mer än en sekund från att ha klickat på “cash out” till att spelet också stängts. Den är också tillgänglig på fler evenemang, de allra flesta, samt även mindre marknader till dem.

Guide: Cash out hos Unibet

Det är oerhört enkelt att använda cash out hos Unibet och nedan förklarar vi i detalj precis hur processen går till.

  1. Logga in på Unibet.
  2. Placera ett spel på en match med cash out
  3. Ta dig till dina spel.
  4. Se vad din återbetalning blir om du cashar out. 
  5. Klicka “Cash Out” och få din omedelbart vinst. 

Fungerar Unibet Cash Out live?

Du kan givetvis utnyttja cash out på deras live betting, liksom innan en match överhuvudtaget startat. Återbetalningen beror helt och hållet på vad oddset står i precis vid det specifika tillfället. Men eftersom oddsen tenderar att röra sig snabbt live, kan man behöva acceptera små rörelser under den sekund eller sekunder som man cashar ut spelet under.

182 articles
Profilen Bonus-kampanjkod.se drivs av redaktionen som helhet och här publiceras bland annat flera av sidans officiella texter, nyheter samt sådant utan koppling till någon specifik person som arbetar på hemsidan.