18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Unibet Hemmaklubben 2024 – Så stöttar du din klubb

Hemmaklubben är ett initiativ från Unibet, också Allsvenskans huvudsponsor, och du som bettare har nu möjligheten att stötta din favoritklubb ekonomiskt utan att överhuvudtaget riskera någonting personligen. Här får du reda på hur, via Unibet Hemmaklubben.

VI MATCHAR DITT FÖRSTA SPEL UPP TILL 1000KR
Erbjudandet gäller nya kunder | 18+ | Minsta insättning 200 kr och minimum odds 1.80 | Spela ansvarsfullt Regler och villkor gäller. | stodlinjen.se | spelpaus.se Alla regler och villkor

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Genom att registrera sig via oss får man 100 kronor i ett free bet i Unibet välkomstbonus, som ni också kan läsa på mer detaljerat om. Det berör allt från omsättningskrav, olika bonusar och mer därtill.

Om Unibet Hemmaklubben 

Under 2020 startade Unibet upp Hemmaklubben – ett projekt som ska stötta föreningarna som spelar i Allsvenskan samt Superettan. 

Detta är ett resultat från deras sponsorskap av svensk fotboll och totalt delas 30 miljoner kronor ut. 20 av dessa är i era, supportrarnas, händer. Resterande beror på rent sportsliga resultat. 

Hur fungerar Hemmaklubben hos Unibet?

Den svensk som registrerar samt har ett konto hos Unibet har numera möjligheten att välja sitt favoritlag – och därefter rangordnas klubbarna. Topp 32 får någon form av ekonomiskt stöd och ettan tilldelas 2 000 000 SEK. 

Med andra ord innebär det här att du, som supporter (och eventuellt bettare) kan stötta din klubb enbart genom att bli en del av Unibet. Något krav på aktivt spelande eller insättningar krävs inte, så här har du – spelintresserad eller ej – chansen att på riktigt forma framtiden för ditt favoritlag. 

Steg för steg: hur stöttar jag mitt lag i Hemmaklubben? 

  • Gå till Unibet.
  • Skapa ett spelkonto.
  • Klicka på Odds och sedermera Hemmaklubben.
  • Här får du välja ditt favoritlag. 
unibet hemmaklubben

Hemmaklubben 2022 hos Unibet

Snart väntar upplagan av Unibet Hemmaklubben 2022 och miljontals kronor ska återigen delas ut och intresset fortsätter växa i takt med att fler och fler blir medvetna om initiativet och hur enkelt det faktiskt är att vara med och stötta sin klubb ekonomiskt. Pengar som faktiskt kan göra skillnad. 

Under de tidigare åren har framförallt storstadsklubbarna och de från Stockholm varit mest framgångsrika i initiativet – under förra året var det AIK med 17,30% av rösterna som fick ett tillskott på 2 miljoner kronor. 

Så, se till att vara med från start och ta din klubb till nya höjder. 

Hemmaklubben 2021 hos Unibet

Den absoluta toppen i Hemmaklubben 2021 hos Unibet var det få större överraskningar rent resultatmässigt. Topp fem bestod av AIK, IFK Göteborg, Djurgårdens IF, Hammarby IF samt Malmö FF. 

Där bakom hittades dock en stor uppstickare i form av Degerfors IF, som med 3,83% av rösterna hamnade på en sjätteplats och tilldelades 900 000 kronor. Inte illa! 

Slutligen fick 32 olika klubbar ett tillskott från 200 000 kronor och uppåt, varav flera små sådana och således extra viktiga i den fortsatta utvecklingen. 

De klubbar från plats 22 och uppåt fick alla mer än 1% av rösterna, men ingen fick över 18%.

hemmaklubben unibet

Summering av Unibet Hemmaklubben

Att vanliga supportrar kan vara med och stötta sina föreningar helt utan kostnad och risk är någonting som är starkt uppskattat med Unibet hemmaklubben. 

Det är en möjlighet för oss alla att föra svensk elitfotboll framåt och inte minst för klubbar med en något ansträngd ekonomisk ställning.

För Unibet är det förstås en kostnad, men också någonting som stärker deras varumärke – vilket är förtjänt. Spelbolaget har utan tvekan bland det bästa utbudet av odds på svensk fotboll. 

Hemmaklubben har varit så pass uppskattat och framgångsrikt att vi lär se initiativet levande – och kanske till och med utvecklat? – under en lång tid framöver.

182 articles