18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

William Hill Sport & Betting

William Hill är ett av världens mest klassiska spelbolag för betting på sport – med en historia som sträcker sig tillbaka till den första halvan av 1900-talet. Och det är just precis odds som varit deras fokus och som alltjämt är det. Ta del av vårt djupdyk i William Hill sport här.

OBS WILLIAM HILL HAR INGEN DEAL FÖR DEN SVENSKA MARKNADEN JUST NU

+18 år. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se.

Ta del av din bonus för William Hill Betting

Om du känner för att testa på en unik spelsida med sportbetting med en startbonus, är William Hill platsen för dig. Du kan hämta din William Hill odds bonus omedelbart eller ta del av mer information om den på vår dedikerade bonussida för spelbolaget. Perfekt för en smakstart på ditt spelande!

Betting hos William Hill 2022

Det finns få andra bettingsidor med en så nära på lika gedigen historia som William Hill. Länge har de, på flera marknader, varit ledande och även i Sverige har de vunnit stor mark – vilket har sina förklarliga anledningar. Som drivande i utvecklingen hittar man betting utan konto-funktionalitet, stort utbud av odds och dessutom riktigt bra sådana.

Hos William Hill bettar du på exempelvis fotboll, trav och esport i toppklass. Oddsleverantören är populära Kambi, vilket innebär ett lika stort som kvalitativt urval för den som föredrar spel på sport.

William Hill BettingDetaljer
Brand:William Hill Odds
Lanserades: 2010
Hemsida:www.williamhill.se/sv/sports/home
Sportbonus:Hämta bonusen!

Live Betting

När du klickar in dig på fliken “Live Betting” i toppmenyn hos William Hill kommer du till en fullspäckad värld av liveodds från de största sporterna, ligorna och marknaderna – liksom mindre evenemang och matcher du knappt visste om överhuvudtaget fanns. 

Direkt under William Hill live betting-sidan får du de nuvarande höjdpunkterna i sportvärlden listade, med upp emot flera hundra liveodds per match eller event. Det kan exempelvis handla om vinnare, mål, poäng och spelarspecialer – i realtid. 

william hill betting

Speltjänster för William Hill Odds

Diverse tjänster för att höja spelupplevelsen för sina spelare har William Hill onekligen satsat på och de mest framstående funktionerna menar vi vara deras Cash Out samt Bet Builder. Två nästan helt nya sätt att spela på – där du som spelare tar över en stor del av makten för dina spel.

Cash Out

Med William Hill Cash Out kan du, när som helst, innan eller under matchen, avsluta ett placerat spel i förtid. Hurdan din återbetalning blir – huruvida det handlar om en säkrad vinst eller minimerad förlust – beror på vad oddset står i precis när du cashar ut ditt spel. Håll dock koll: vissa specifika evenemang kan vara exkluderade från cash out från William Hill.

Bet Builder

Det senaste tillskottet för William Hill sport är deras Bet Builder, som också kallas “Skapa ditt eget spel”. Där kan du placera spel som överhuvudtaget inte finns bland deras ordinarie alternativ – helt egna “samma-match-kombispel”. Det innebär att du kan kombinera massa olika marknader från samma match och få ett erbjudet odds från William Hill. Det funkar till bland annat Premier League och Allsvenskan. 

William Hill Sport

Genom att betta hos William Hill hittar du alla tänkbara sporter tillgängliga i deras breda portfölj. Det spelar egentligen inte någon roll vilken sport du är ute efter odds på – när du spelar på William Hill hittar du det. Något utmärkande anser vi dem vara på bland annat fotboll, trav och esport. 

Exempel på sporter hos William Hill:

 • Trav
 • Fotboll
 • Esport
 • MMA
 • Ishockey
 • Tennis

Fotboll

Du kan förstås betta på fotboll hos William Hill, som dessutom är ett UK-baserat spelbolag och således haft ett djupt fokus på just fotbollen. Om du vill spela på förslagsvis Premier League eller The Championship finns det ett brutalt utbud av odds.

Exempel på fotboll du hittar odds på hos William Hill: 

 • Premier League
 • The Championship
 • La Liga
 • Serie A
 • Bundesliga

MMA & UFC

MMA, Mixed Martial Arts, växer så det knakar och då inte minst inom organisationen UFC – som du hittar rejält med konkurrenskraftiga odds på – i antalet samt hur bra de är. Oddsen dyker ofta upp långt före spelstopp, åtminstone till de större eventen, och man kan även livespela på UFC hos William Hill.

Esport

Med en stark drivkraft att fortsätta plocka marknadsdelar på den svenska oddsmarknaden, har William Hill förstås också spel på esport – och det från alla möjliga inriktningar, som CS:GO, Dota 2, League of Legends eller Rainbow 6. Till skillnad från många konkurrenter hittas dessutom mer än bara vinnarspel, utan exempelvis handikappspel och kartspel. 

Fördelar & nackdelar med William Hill Betting

Som en av de bettingsidor i världen med mest erfarenhet har William Hill en produkt för betting som heter duga. Med ett brett utval, trevlig sajt och bra lösningar för den mobila användaren ska William Hill definitivt övervägas som ett alternativ för den som letar en ny anhalt i deras bettingkarriär. 

Fördelar

 • Mer än bara odds på de största sporterna.
 • Betting utan konto hos William Hill
 • Mängder av liveodds. 
 • Spelfunktioner som Cash Out & Bet Builder.

Nackdelar

 • Något stökiga menyer. 
 • Bara live chatt för kundtjänsten.

FAQ:

Här hittar ni vanligt ställda frågor om William Hill, deras odds och betting, med våra tillkommande svar. 

✅ Är William Hill betting bra?

Vi uppskattar verkligen William Hill och deras produkt för betting. Här finns en av de bättre spelplattformarna för svenska spelare och du som letar efter en ny spelsida bör utan tvekan överväga William Hill.

✅ Hur är oddsen hos William Hill?

Många till antalet samt höga. Precis som odds ska vara. Med leverantören Kambi säkerställs alltid hög kvalitet på oddsen hos William Hill.

✅ Har William Hill betting utan konto?

Faktum är att William Hill har en av de bästa betting utan konto-produkterna. Via deras “Expressinloggning” kan du skapa ditt konto, logga in och få dina utbetalningar till bankkontot på nolltid. Precis som modern betting ska vara!

Betyg av William Hill Sport & Betting

Summa summarum är det bara att höja på hatten för den bettingprodukt som William Hill mäktar med. De har odds på allt mellan himmel och jord, sporter från alla världens hörn och dessutom trevliga oddsfunktioner som gör spelandet roligare än någonsin förut. 

Fastän William Hill är ett av de äldsta spelbolagen, är de ständigt pådrivande i utvecklingen och oddsfantaster kommer absolut trivas väl hos dem. Läs även vår William Hill recension för mer information om deras övriga produkter, design och plattform.

182 articles