18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Bästa Bettingsidor i Sverige

Vi har jämfört de bästa bettingsidorna på marknaden tillgängliga för dig som är svensk. Nedanför listar vi dessa!

Bästa bettingsidorna 2024

X3000
Bonus
Speedy Bet
Bonus

+18. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.

Dessutom får ni ta del av allmän information om de spelbolag som tas en närmare titt på, likväl som marknaden i helhet. För oss är det av största betydelse att våra besökare hittar bettingsidor som de är nöjda med och stannar kvar hos.

Till detta presenterar vi vilka erbjudanden som finns att hitta hos de bästa bettingsidorna på marknaden, för en härlig kickstart till spelandet.

Om bettingsidor

Med ett intresse för spelande som bara fortsätter växa, blir utbudet av bettingsidor såväl större som produkterna bättre. Numera kan man hitta mer eller mindre vad som helst att spela för, oändligt med spelfunktioner samt användarupplevelser man knappt kunde drömma om för ett antal år sedan.

Men med ett växande och rentav svårsmält utbud av bettingsidor blir det desto tuffare att ta hitta rätt i den vildvuxna bettingdjungeln. Precis därför finns vi här – din jämförelseguide av bettingsidor i Sverige. Vårt mål är att vägleda dig rätt, så att du kan hitta ett spelbolag du faktiskt är nöjd med över tid. 

Oavsett spelprofil – vanespelare till nybörjare, sportfantast till spelare på underhållningsprogram – kommer du hitta ett spelbolag som passar dig som handen i handsken.

Vi jämför bettingsidor

När vi jämför bettingsidor använder ser vi på dessa ur olika ljus och vinklar, för att senare sammanställa vilka som förtjänar högst positioner – att tituleras som en bland de bästa bettingsidorna på marknaden. 

Vår topplista högst på sidan presenterar de bettingsidor vi anser bäst över flest antal områden – och som passar flest former av bettare. Däremot kan ni fortsätta nedåt för fler tips om bettingsidor för mer specifika former av spelbolag. 

Alla spelare är unika, väger vissa saker högre än andra och uppskattar olika saker. Man kan testa flera av de operatörer som vi listar, och då får man därutöver fler starterbjudanden att sätta tänderna i.

Vi bakom Bonus-kampanjkod.se har mångårig erfarenhet från spelbranschen, bra relationer med de bettingsidor som verkar i landet och är inte kopplade till någon enskild operatör. 

Bäst spelbolag – enligt oss:

 • Unibet: Allsvenskans stora huvudsponsor
 • Bet365: Bredaste bettingsidan 
 • Betsson: Spelbolag med koll på svensk sport
 • Bethard: Användarvänligt & tryggt
 • Mr Green: Betting utan krångel
 • ComeOn: Fartfylld spelupplevelse
 • Casumo: Snabb & unik bettingupplevelse
 • William Hill: Bäst funktionalitet & expressinloggning.
bästa bettingsidorna

Bästa Svenska Bettingsidor 

Det kan vara svårt att hitta rätt bettingsidor att spela på som svensk, vilket vi har full respekt för. Vilka svenska bettingsidor har egentligen bäst helhetspaket? Även med de tips som presenteras på den här sidan, kommer det krävas egen research – vi kan bara leda in er på rätt spår.

Spelmarknaden är alltjämt en djungel och det finns en uppsjö av bettingsidor att spela på i Sverige. Att hitta rätt omedelbart kan vara svårt, och dessutom finns det stora fördelar med att ha konto på flera bettingsidor, varpå vi uppmuntrar till att testa flera och känna av dem. 

Dessutom kan man klicka sig till bettingsidan för att läsa på mer om dem direkt vid källan, kika runt och se över vad som erbjuds i deras oddsprodukter. 

Bet365

Det finns en anledning till den dominans bet365 har både internationellt samt bland svenskar. Gällande odds, oavsett sporter eller marknader, är de en av de bästa bettingsidorna – om inte den bästa, om ni frågar oss. Hos bet365 hittar du allt och lite till.

Unibet

Unibet är en av de svenska spelarnas favoriter av bettingsidor. Dels har de en fantastisk spelprodukt med betting på allt mellan himmel och jord samt en användarvänlig plattform – men också ett särskilt stort fokus på de mest populära sporterna och ligorna i Sverige.

Bästa bettingsidorna för den oerfarne

Vad för typ av bettingsida man söka sig till som oerfaren spelare och vilka är de bästa på marknaden? Det är frågor vi ställts inför förut och även om behoven även inom gruppen kan se annorlunda ut, finns det ofta gemensamma nämnare. 

Behovet för en enkel och lättförståelig produkt är det centrala för den som inte spelat förut, eller har väldigt marginell erfarenhet. Allt från hur spelbolaget presenterar menyerna, sökfunktionerna och funktionalitet i mobilen. 

 • En lättnavigerad och välstrukturerad sida.
 • Odds på de sporter du föredrar.
 • En bra och tillgänglig kundtjänst.
 • En startbonus utan krångliga villkor.
 • Många betalningsmetoder.

Betsson

Betsson är ett folkkärt spelbolag och passar den som har mindre erfarenhet, liksom andra spelare, som handen i handsken. Här hittar du bra odds på de största sporterna och evenemangen, i en lättsmält miljö och alltid med svensk support. Den bästa bettingsidan för dig som vill komma igång?

William Hill

Hos William Hill är det mindre krångel för den som bettar. De tillhandahåller en spelprodukt för betting med snabba processer, expressregistrering samt många tusentals odds vecka in och ut. Ett perfekt alternativ för nybörjaren och den som inte är överdrivet bekant med spel.

Bästa bettingsidorna för vanespelaren

Du som är bekant med spel och olika bettingsidor sedan innan och således kan kategoriseras som vanespelare är en desto bredare grupp. Här blir mer specifika preferenser av allt större betydelse – som sport eller marknader man föredrar.

Vanespelaren kan också vara mer rörlig och testa på fler spelbolag. Men vilka anser vi vara de allra bästa bettingsidorna för denna breda massa, och vad är typiska egenskaper hos dessa? 

 • Höga odds och bättre återbetalning.
 • Större bonusar och mindre betydelse av omsättningskrav.
 • Snabb betting – registrering, inloggning & uttag.
 • Spelfunktioner som Cash Out och Bet Builder.
 • Välfungerande livebetting.

Bethard

Bethard är ett spelbolag som egentligen passar vem som helst, men kanske allra bäst den erfarne och som har stora krav på stora krav på sina bettingsidor. Hos bethard hittar du fantastiska odds, mängder av spelfunktioner och snabba uttagsmetoder. 

Betfair

Betfair är alldeles unika på marknaden och det tack vare deras spelbörs. På den spelar man mot andra spelare istället för oddssättare och får således de bästa oddsen bland alla bettingsidor i Sverige. Dessutom limiterar de inga spelare, så även vinnare är välkomna i det långa loppet.

Betting på nätet

Har du känt ett intresse för betting på nätet, men inte kunnat komma igång riktigt? Vi förstår – speldjungeln kan ibland vara krånglig att få grepp om, såvida man inte tidigare varit bekant med den. När man väl kommit igång är det hur smidigt som helst, samt underhållande, med betting.

Från att ha varit mer avskalat för ett antal år sedan, har bettingsidor på nätet utvecklats i oerhört rask takt och numera kan man spela på i princip vad som helst; fotboll, tennis, e-sport, ishockey och även underhållningsprogram på TV samt politik. Till ett större sportevenemang kan det finnas hundratals spelbara odds. Bara på en

På den här sidan kommer vi fördjupa oss i flertalet delar av allt vad betting online är för någonting, tipsa om vad som kan höja din spelglädje och de hetaste ställena att betta på. 

Vad hittar man på betting online?

Vad hittar men egentligen hos de bettingsidor som finns online? Givetvis är det fundamentala odds – att man kan spela på olika saker. Men betting online har blivit till mer än bara det – och under de senaste åren har de olika bettingsidorna utvecklats enormt. Och vad utmärker bra bettingsidor från de lite tunnare sådana? 

 • Utbud av odds. Den största och kanske viktigaste skillnaden mellan olika bettingsidor på nätet är hur stort utbudet är. Har de bara sportspel, eller kanske underhållning och politik? Antalet marknader på olika evenemang.
 • Återbetalning på deras spel. Detta berör också oddsen, men i denna mening hur höga de är – alltså återbetalningen rent procentuellt. Desto högre den är, desto större chans har du att vinna på dina spel i längden. Det handlar alltså om spelbolagets marginaler.
 • Vilka spelfunktioner som bettingsidan har. De senaste åren har det blivit mer populärt med spelfunktioner som höjer spelglädjen och ger mer variation. Detta är exempelvis möjligheten att casha ut i förtid eller bygga ett eget spel.

Sport hos bettingsidor

Majoriteten av alla som är aktiva inom betting, spelar på sport. De flesta bettingsidor är så pass mångsidiga att de erbjuder spel på alla tänkbara sporter, stora som små. Att de dessutom ofta använder sig av externa oddsleverantörer underlättar förstås arbetet.

Mest populärt bland svenskar är fotboll följt av ishockey och trav, men exempelvis e-sport är en växande marknad.

Däremot är skillnaderna stora sett till utbud och överhängande kvalitet på olika marknader. Spelbolagen specialiserar sig nämligen ofta på vissa sådana, medan de kan vara sämre på andra. 

Bäst bettingsidor för sport:

 • Bet365
 • Betsafe
 • Unibet
 • Betway
 • Betsson
bettingsidor sport

Spelbolag med svensk spellicens

När du spelar hos spelbolag med svensk licens är du alltid tryggare än utanför det licenssystemet. Inte nog med att du kan räkna med högre kvalitet på spelsidan per sig, har du också rättigheter som konsument och kan vid olika tvister tillta rättsliga åtgärder.

Dessutom måste bettingsidor med svensk licens hålla sig inom bestämda ramar och lagar, som finns för att säkerställa tryggheten på marknaden. Därutöver slipper man växlingsavgifter och risken att nekas uttag av sina vinster. 

Vi vill verkligen understryka att vi enbart rekommenderar att spela hos licensierade spelbolag – för din trygghet och spelupplevelse. 

Nya spelbolag under 2024

Det lanseras färre bettingsidor nu under 2024, om man jämför med åren innan dess – och så har det varit sedan licensiering. Anledningen? Att kraven på bettingsidorna är större. Detta har i sin tur lett till att nya bettingsidor håller högre kvalitet. 

Tidigare kunde det lanseras ett flertal nya spelbolag per vecka, men då höll en stor del av dessa rentav skamligt låg klass. Tidigare var mer eller mindre det som krävdes mer eller mindre bara en svensk översättning för att kunna etablera sig och eventuellt ta en bit av den svenska spelmarknaden.

Nu krävs det att de betalar för att söka en licens, gör det juridiska arbetet samt anpassar sig till svensk lagstiftning. Och dessutom vara konkurrenskraftig på en av de bästa bettingmarknaderna i världen.

Bästa nya bettingsidorna

 • Expekt: Ny spellicens och sportsbook.
 • Campobet: Tagit bettingmarknaden med storm.
 • Casumo: Designa din egna nya bettingsida. 

Spelbolag med bonus

Vem älskar egentligen inte en bonus? Mer spel för pengen, fler vinstchanser och inte en krona extra i kostnad. Det är en av de mest populära anledningarna att testa på fler bettingsidor.

Bland utbudet av bettingsidor hittar du en uppsjö oddsbonusar som aktiveras med den första insättningen. Det är ett knep för spelbolaget att locka in nya kunder – en risk de är villiga att ta till kostnaden.

Förhoppningsvis har du i samband med en erhållen bonus hittat din nästa favorit av bettingsidor. Därför blir det en win-win för både dig och spelbolaget.

Normalt är dessa bonusar på 100% extra på din första insättning, upp till en bestämd summa. Det betyder alltså att du får det dubbla att spela med. Men kom alltid ihåg: omsättningskrav och övriga regler tillkommer allt som oftast.

Bästa bettingsidorna med bonus

 • ComeOn: Brutal välkomstbonus för betting.
 • Snabbare: Tredubbla din första insättning direkt.
 • NordicBet: Schysst omsättningskrav på din bonus.

Spelbolag utan konto

Visst låter det märkligt, spelbolag utan konto? Man kan förstås inte betta utan konto, det skulle strida mot de lagar som finns och vore konsumentfarligt. 

Däremot kan det nästan upplevas som att det handlar om bettingsidor utan konto när du istället spelar med ditt BankID som konto, istället för med användarnamn och lösenord. 

När du gör detta verifieras dessutom ditt konto direkt, vilket innebär att du slipper skicka in onödiga dokument och dela med dig av obekväma uppgifter. Man kan starta sitt spelande nästan omedelbart. 

En av de stora fördelarna med betting utan konto är att det öppnat för möjligheten till snudd på direkta uttag, som behandlas direkt och landar på kontot inom några minuter.

Bästa bettingsidorna utan konto:

 • No Account Bet: Kontofri betting av klass.
 • Snabbare: Bland de snabbaste bettingsidorna.
 • Hajper: Betta i Hajper-fart. 

Bäst betalningsmetoder hos odds sidor

När man letar efter bettingsidor att spela på, kräver det att man hittar en som har rätt betalningsmetoder. De ska med andra ord vara kompatibla för vad för typ av transaktioner du har tillgång till, normalt nyttjar eller helt enkelt föredrar.

Detta berör både insättningar och uttag. För att räknas bland bäst bettingsidor runt betalningar ska utbudet vara stort och inte minst av snabba och moderna metoder. 

Men det som också kan vara klurigt är att vissa sidor har vissa insättningsmetoder tillgängliga, men inte för uttag eller vice versa. Våra favoriter har emellertid båda.

Exempel på bra betalningsmetoder:

 • BankID
 • Swish
 • Trustly

Bet sidor med BankID

Genom att spela på bet sidor som tillhandahåller BankID kan du komma igång på nolltid, utan krånglig registrering eller verifiering.

Det har också inneburit att man, som det kallas, kan spela utan registrering. Det finns mängder av bettingsidor med BankID att välja och vraka mellan, vilka vi förstås bevakar och listar här på hemsidan. Faktum är att det blivit till solklar standard på bland bettingsidor i Sverige.

Man kan i korthet och enkelhet sammanfatta intåget av BankID i spelsfären inneburit att processerna hos dessa bettingsidor förenklats och snabbats på i och med att behovet på manuellt inskickade dokument helt skrotats. Detta berör allt från registrering till inloggning och betalningar.

Bet sidor med Swish

När Swish implementerades bland bet sidor, var det en av de största samt mest efterlängtade nyheterna sedan flera år tillbaka i tiden.

Från start fanns det relativt få bettingsidor med Swish, men de blev snabbt fler till följd av dess starka dragningskraft.

En skillnad var att Swish till början enbart fanns för insättningar, till att flera bettingsidor nu även infört det som uttagsmetod – och det innebär att ens uttag genomförs på enbart några sekunder. Lyxigt, eller hur?

Framöver förväntar vi allt fler bettingsidor som skaffar Swish som alternativ bland deras betalningsmetoder.

Bet sidor med Trustly

Sedan betalningsmetoden Trustly blev kompatibelt med olika bet sidor i Sverige, finns nu en uppsjö av bettingsidor med Trustly tillgängliga för svenska bettare.

Metoden har snabbt blivit den mest populära av anledning till dess enkelhet och att den ger tillgång till direkta insättningar samt uttag.

Att använda Trustly för sina transaktioner är oerhört smidigt och de fungerar som en bro mellan banken och din spelplånbok, varpå betalningarna såväl som uttagen kan bli så pass snabba. Du verifierar överföringarna med ditt personnummer och bankidentifiering.

bettingsidor på nätet

Odds sidor med olika funktioner

När man kommer in på olika odds sidor kan vissa saker kännas märkligt och diverse spelverktyg krångliga. Det är fullt rimligt!

Om man inte är en regelbunden spelare, eller inte spelat aktivt de senaste åren, finns det en hel del nytt – och skoj att att lära sig; trender och diverse tjänster

Live stream

Bra odds sidor för livespel kombinerar allt som oftast det med live streaming.

Det innebär alltså att du kan se matchen du spelar live på. Faktum är att flera större odds sidor fått rättigheter till stora europeiska fotbollsligor som La Liga och Serie A, däribland Hajper och Unibet.

Men det finns också streams på alla möjliga och märkliga sporter, ligor samt turneringar. Perfekt komplement till att betta live!

Cash Out

Möjligheten att stänga ett spel innan det avgjorts, där du får betalt som motsvarar det rådande oddset, har implementerats hos en stor mängd odds sidor.

Det används inte minst live, men man kan nyttja cash out redan innan en match startat också.

Man bör dock inte överanvända detta då sidor med cash out får ytterligare positiva marginaler på sin sida när verktyget används, men finns förstås tillfällen när det är vettigt. Eller kanske framförallt; skönt och bekvämt.

Bet Builder

Vissa matcher, hos vissa odds sidor, kan ha hundratals satta odds och spel att vraka mellan, men numera finns ännu fler möjligheter – tack vare Bet Builder. Det betyder att man kan kombinera spel från flera olika marknader i en och samma match, som man sedermera får ett erbjudet odds för.

Ett oerhört underhållande sätt att spela, då det krävs lite extra fingertoppskänsla. Det finns massvis av spelbolag med Bet Builder och flera av dem återfinns i vår topplista.

Bettingsidor i framtiden

Hur ser framtiden ut för bettingsidor i Sverige? Det kommer det troligen, tror vi, också lite beroende på hur spelmarknaden utvecklas med regleringar, fortsätta lanseras relativt få nya aktörer.

Däremot anser vi att det redan på ett par år sedan licensieringen har blivit en betydligt mer sund och kvalitativ marknad.

Vi kan troligen räkna med fortsatt fokus på användarvänlighet och snabb betting över överdrivet stort fokus på bonusar, som det historiskt varit. Därutöver tror vi att fler och fler, vilket vi redan sett, betting sidor kommer skapa egna verktyg för ansvarsfullt spelande som ett komplement till de regleringar som finns.

Andra områden som vi förväntar oss kommer förbättras bland betting sidor som verkar på den svenska marknaden är fler metoder för uttag som går snabbt, finslipade detaljer för spel utan konto och ett större fokus på att kombinera sport med casino.

Frågor och svar om bettingsidor:

Nedan besvarar vi mest återkommande frågorna vi uppmärksammat runt bettingsidor, deras funktionalitet och vilka som det facto är bäst just nu.

✅ Vilken bettingsida är bäst?

Omöjligt att säga. Det är upp till var och en, samt att olika bettingsidor är bra på olika saker. Men det finns vissa spelbolag som är mer fullfjädrade och allround. Vi anser att två av de bästa bettingsidorna är Bethard och ComeOn.

✅ Hur ser man vilka bettingsidor som har svensk licens?

Dels kan man alltid vara trygg med att de bettingsidor som vi marknadsför här på sajten, också har svensk licens. Om man dock är osäker när man hittat in på en bettingsajt kan man kolla om de i deras footer har länkar till Spelinspektionen samt Stödlinjen och information om deras licens. Därefter kan man dubbelkolla direkt via Spelinspektionens hemsida.

✅ Behöver man betala skatt på sina vinster från bettingsidor?

Dels kan man alltid vara trygg med att de bettingsidor som vi marknadsför här på sajten, också har svensk licens. Om man dock är osäker när man hittat in på en bettingsajt kan man kolla om de i deras footer har länkar till Spelinspektionen samt Stödlinjen och information om deras licens. Därefter kan man dubbelkolla direkt via Spelinspektionens hemsida.

✅ Behöver man betala skatt på sina vinster från bettingsidor?

Nej. Åtminstone inte om du spelar på en svensk bettingsida – då är alla vinster, oavsett storleken på dem. Därmed behöver du inte deklarera några av dina bettingvinster.

✅ Vilken bettingsida är bäst på esport?

Det finns några riktigt bra bettingsidor för esport, men bäst skulle vi titulera Betway vara. De har en helt egen sektion för kategorin, erbjuder spel på många event samt bra odds på flertalet marknader.

✅ Vilka nya bettingsidor finns på nätet?

Flera! Även om det lanseras färre, finns det många nya bettingsidor. Mer detaljer om vilka finns här på sidan, med länkar till de bästa samt nyaste bettingsidorna.

✅ Hur jämför ni olika bettingsajter?

Genom många olika vinklar. I grund och botten handlar det dock om de viktigaste sakerna; som utbud, odds, användarvänlighet, kundtjänst, specialfunktioner och vilka betalningsmetoder som finns.

Sammanfattning: Bettingsidor

Du som hittat in på den här sidan om spelbolag har troligen antingen letat efter information om ämnet eller varit på jakt efter de bästa bettingsidorna i Sverige.

Här har vi också delat med oss av vår expertis om ämnet, ur alla möjliga synvinklar, samt listat våra favoriter till operatörer.

Förhoppningsvis har du också fått en större kunskap om ämnet och eventuellt hittat din nästa favorit i den stora bettingdjungeln.

Slutligen vill vi påminna om att alltid vara ansvarsfull i ditt spelande och vid minsta tecken på negativa spelbeteenden sluta omedelbart, innan det eventuellt spårar ur.

182 articles