18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Sveriges bästa bettingsidor

Genom att ta del av informationen på den här sidan får du veta allt om bettingsidor för svenska spelare och hittar dessutom de bästa erbjudandena till just dessa. Förhoppningsvis har du fått tillräckligt med kött på benen att komma igång, och via oss kan du alltid vara säker på att ditt val av bettingsajter tillhandahåller på en spelupplevelse av toppklass.

Bästa bettingsidorna 2021

Nedanför hittar ni våra val av de bästa bettingsidorna 2021. Senare förklarar vi också hur vi jämför alla bettingsidor och varför vissa kan vara placerade högt upp och andra lågt, medan andra överhuvudtaget inte kommer in på listan.

SpelbolagBonusinformationHämta erbjudande


ComeOn Recension
✔ 300% – 750 kronor
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.


Casumo Recension
✔ 100 kronor freebet
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
✔ 100 kronor freebet
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
✔ 100% – 100 kronor
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
✔ 100% – 1 000 kronor
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
✔ 100 kronor utan omsättningskrav
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
bethard

Bethard Recension
✔ 100% – 1 000 kronor
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.


Betsson Recension
✔ Gratisspel på 100 kronor
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
snabbare logo✔ 100% – 2 500 kronor
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
casinostugan✔ 100% – 1 000 kronor + 100 spins
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.
william hill✔ 500 kronor riskfritt spel
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.


Bet365 Recension
✔ Upp till 1 250 kr i spelkrediter
Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.

Bet365 regler: Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden betmax365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Regler och villkor gäller 18+. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se.

Bra bettingsidor på nätet

 • Betsson: En av de bästa bettingsidorna för ishockey
 • Unibet: Bästa bettingsidan för Allsvenskan
 • William Hill: Bra bettingsida utan avgifter & med smidiga uttag
 • Snabbare: En av de snabbaste bettingsidorna på nätet
 • Bethard: Bra bettingsida med höga odds
 • Casumo: Designa din egna, unika bettingsida

Vi har även en fullfjädrad guide om betting online och där kan finns det mängder av matnyttiga tips, guider samt fler bra tips om hur du kan förmår att lyckas med din sportbetting. Men innan dess; se till att ta del av bra bettingsidor på den här sidan och i våra topplistor.

Metoder för att ranka & jämföra licensierade bettingsidor

Vi bakom Bonus-kampanjkod.se har mångårig erfarenhet från spelbranschen och således också stenkoll på marknaden. När vi jämför bettingsidor använder ser vi på operatörerna ur olika ljus och synvinklar, för att senare sammanställa vilka som förtjänar högst positioner. Ni kan alltid vara säkra på att spelbolagen har svensk spellicens, men vi sållar mer noggrant än så – bara en licens räcker inte för att marknadsföras hos oss.

Observera dock att bara för att en bettingsida är placerad högst upp i vår topplista, behöver det nödvändigtvis inte betyda att den är bäst just för dig. Alla spelare är unika, väger vissa saker högre än andra och uppskattar olika saker. Man kan testa flera av de operatörer som vi listar, och då får man därutöver fler starterbjudanden att sätta tänderna i.

Exempel på viktiga funktionaliteter som vi använder för att jämföra odds sidor:

 • Erbjuder spel på många sporter, evenemang och marknader.
 • Har höga odds.
 • Hur bra bonusen är.
 • Strukturen på webbplatsen. Är den användarvänlig?
 • Övrig design.
 • Om funktioner som att spela utan konto tillhandahålls.
 • Hur snabba uttagen är.
 • Vilka betalningsmetoder som finns.

Varför du ska hitta din nästa bettingsida via oss

Vi som arbetar med Bonus-kampanjkod.se har ett gediget bagage i ryggsäcken från bettingbranschen, liksom som spelare privat. Utöver erfarenheterna per sig, vilket innebär att våra jämförelser grundar sig i stor kunskap, har vi också en bra relation med spelbolagen – och vi försöker alltid jaga unika erbjudanden till när du ska hitta din nästa bettingsida.

 • Vi samarbetar enbart med de bästa bettingsidorna.
 • Vi samarbetar enbart med svensklicensierade sajter.
 • Vi föredrar kvalitet över kvantitet i antalet bettingsajter vi marknadsför.
 • Vi gör rättvisa jämförelser.
 • Mångårig erfarenhet från marknaden.

Rätt bettingsajter att spela på

Det kan vara svårt att hitta rätt bettingsajter att spela på, vilket vi har full respekt för. Spelmarknaden är alltjämt en djungel och det finns en uppsjö av bettingsidor att spela på. Att hitta rätt omedelbart kan vara svårt, och dessutom finns det stora fördelar med att ha konto på flera bettingsajter, varpå vi uppmuntrar till att testa på flera.

Här, på olika sidor samt i våra recensioner hittar ni alltid information om bettingsajterna men det kan alltid vara en smart idé att klicka sig vidare till spelbolagen för att läsa på mer, eller helt enkelt djupdyka direkt samt testa bolaget med en mindre insättning. Det är ofta det enda, eller åtminstone mest pricksäkra sättet att hitta rätt i speldjungeln. Testa, testa, testa.

Men vad kan och bör man leta efter specifikt? Givetvis beror det på vad man föredrar för form av spel, men vi nämner några av de preferenser man kan gå in med i jakten på sina nästa bettingsajter.

Utbud

Utbudet är förstås A och O när man ska jaga en ny bettingsajt att spela på. Ett stort antal av dem har ett solitt och brett urval av sporter, från mängder av länder samt med många marknader – men det är inte alltid fallet. Dessutom är det, oavsett bredd på spelbolag, omöjligt att vara bäst på alla områden. Vissa specialiserar sig exempelvis på europeisk fotboll, andra inhemsk ishockey och vissa esport.

Odds

Oddsen står alltid i centrum för någon som bettar, tillsammans med utbudet. Om bettingsidan inte återbetalar tillräckligt i allmänhet, eller på vissa marknader specifikt, blir det allt svårare att hitta vettiga spel. Hög återbetalning är alltid viktigt, med andra ord; höga odds, på det som du lockas av är fundamentalt när man jagar bettingsajt.

Observera att många spelbolag delar samma oddsleverantör, varpå utbudet blir detsamma eller snudd på dito. Däremot finns det några som faktiskt sätter sina egna odds, vilket vi uppskattar. Exempel på det är Coolbet och Betsson.

Marknader

Vissa bettingsidor fokuserar främst på större marknader, som fotbollens 1X2 eller över-/underspel på målmarknaden, medan andra har ett desto frodigare utbud av marknader. Om vi tar fotbollen som exempel på nytt, kan man hitta allt från spel på kort till hörnor och antal passningar från en viss spelare. Mindre marknader är sidor som Bet365 och Unibet vassa på.

Funktioner

En bettingsida är så mycket mer än en plattform där man skapar ett konto, erbjuder odds och uttag. Det finns betydligt mer än så att bli erbjuden, i alla fall från mer fullfjädrade och kvalitativa bolag. Vi nämner ett antal exempel här.

 • Att spela med BankID. Slipp manuell registrering, inloggning och jobbig verifiering i samband med uttag.
 • Direkta uttag. Du slipper vänta dagar på att få ut dina vinster – nu har det istället blivit en fråga om enstaka minuter.
 • Cash Out. Stäng ditt spel innan det ens är avgjort, till en betalning som motsvarar det rådande oddset. Få chansen att ta makten över ditt spelande!
 • Bygg ett spel. Kombinera mängder av spel på olika marknader från en och samma match. Snickra ihop en helt unik kombination för att höja oddset!
 • Boostade odds. För att hålla spelarna nöjda samt locka nya, boostar bettingsidor då och då deras ordinarie odds. Där snackar vi spelvärde!

Glädjande för oss svenskar är att vår marknad är fullproppad med operatörer som erbjuder det lilla extra. Övriga tenderar att ha svårt att konkurrera på marknaden, vilket visar på den enorma konsumentkraften som finns.

Användarvänlighet

Det berör flera områden, användarvänligheten – inte minst nu med de blixtsnabba betalnings- och uttagsmetoderna och att kunna spela utan konto. Det är saker som underlättar spelandet rejält.

Vad som också ska nämnas under kategorin användarvänlighet är hur hemsidan är uppbyggd, dess snabbhet och om det finns vettiga sökfunktioner. Även kundtjänsten spelar en central roll med hänsyn till att de flesta av oss någon gång hamnar i en situation där oklarheter eller frågor dyker upp.

Kampanjer

En bra kampanj är ett fantastiskt skyltfönster för alla bettingsajter. Om de kan erbjuda en vettig bonuskampanj, kommer de få in fler kunder som annars inte hade testat på deras produkt. Däremot krävs det att allt annat i övrigt håller hög kvalitet, så att spelarna det facto stannar och spelar där under en längre period.

En bra erbjuden bonus kan man se som att spelbolaget har självförtroendet att riskera en förlust, för att de är övertygade att spelaren kommer bli dem lojala. Men det behöver inte alltid vara så, och man ska sålunda inte bli blind för bonusar.

betting

Bettingsidor som är nya 2021

Färre nya bettingsidor lanseras nu under 2021 och så har utvecklingen sett ut under ett par års tid, sedan licenssystemet trädde i kraft. Det är å ena sidan tråkigt, i och med att utbudet minskar, men å andra sidan ett sundhetstecken. Tidigare kunde det lanseras flera nya bolag per vecka, men då höll en stor del av dessa alldeles för låg klass.

Nya bettingsidor 2021 är alltså färre, men definitivt bättre – i allmänhet. Förklaringen är alldeles uppenbar; att det finns en större kravbild på de nya bettingsidorna. En mycket större.

Tidigare var det som krävdes mer eller mindre bara en svensk översättning för att kunna etablera sig och eventuellt ta en bit av den svenska spelmarknaden. Nu krävs det att de betalar för att söka en licens, gör det juridiska arbetet samt anpassar sig till svensk lagstiftning.

Tryggheten har därför ökat på de som spelar på nya bettingsidor i Sverige – att du kan vara säker på att det inte är några skojare som slagit upp en spelsajt.

Och oroa dig inte; nya bettingsajter kommer alltjämt till marknaden, så det finns ofta någonting nytt att testa på. Då kommer vi förstås, såvida de håller måttet utöver att bara ha en licens, ha dem här på Bonus-kampanjkod.se.

Bettingsidor utan konto

Visst låter det märkligt, bettingsidor utan konto? Uttrycket har använts flitigt i marknadsföring och är numera ett allmänt sådant bland tippare, men det är smått missvisande. Man kan inte betta utan konto, men det känns så på dessa former av sidor.

Saken med det hela är att du istället spelar med ditt BankID som konto, istället för att manuellt skapa användarnamn och lösenord. Då verifieras dessutom ditt konto direkt, vilket innebär att du slipper skicka in onödiga dokument och dela med dig av obekväma uppgifter. Med andra ord kan man starta sitt spelande nästan omedelbart.

En av de stora fördelarna med betting utan konto är att det öppnat för möjligheten till snudd på direkta uttag, som behandlas direkt och landar på kontot inom några minuter.

Den som spelade för ett antal år sedan minns säkerligen huvudbryet med att behöva verifiera sig själv, skicka in bilder på ditt ID- eller körkort och därefter vänta länge på att ärendet behandlades i samband med uttag.

Läs mer: Allt om betting utan konto.

Betalningsmetoder på bettingsidor

När man letar efter bettingsidor att spela på, kräver det att man hittar en som har rätt betting betalningsmetoder. De ska med andra ord vara kompatibla för vad för typ av transaktioner du har tillgång till, normalt nyttjar eller helt enkelt föredrar. Med hänsyn till det enorma utbudet av dessa, är det någonting vi varmt rekommenderar att titta upp – framförallt för att inte slösa tid. Kanske hittar du också en ny favorit till betalningsmetod?

Men det som också kan vara klurigt är att vissa sidor har vissa insättningsmetoder tillgängliga, men inte för uttag eller vice versa. De mest återkommande metoderna hittas dock på den stora majoriteten av svenska bettingsidor, vilket exempelvis kan vara en helt normal banköverföring.

Om du föredrar mindre traditionella metoder, via e-plånböcker exempelvis, är det ännu mer relevant att verkligen se över vilket utbud som finns på din framtida spelsida.

Bettingsajter med BankID & snabba uttag

Genom att spela med BankID kan du komma igång på nolltid, utan krånglig registrering eller verifiering – någonting som ofta kallas att betta utan konto. Det finns mängder av bettingsidor med BankID att välja och vraka mellan, vilka vi förstås bevakar och listar här på hemsidan.

Någonting annat som hjärtligt uppskattas med denna form av funktion är att du också kan få tillgång till bettingsidor med snabba uttag och då slipper du vänta, som förut; upp emot flera arbetsdagar, på dina uttagna vinster. De kommer istället inom loppet av så lite som 15 minuter.

Bettingsidor med bonus

Vem älskar inte att spela en bonus? Mer spel för pengen, fler vinstchanser och inte en krona extra i kostnad. Bettingsidor med bonus finns det ett flertal av och det är förvisso deras sätt att locka dig, som spelare, till dem – men det innebär att du får mer att spela för.

Förhoppningsvis har du i samband med detta hittat din nästa favoritsajt – någonting du kanske inte hade utan det där välkomsterbjudandet. Därför blir det en win-win för både dig och operatören.

Normalt är dessa bonusar på 100% extra på din första insättning, upp till en bestämd summa. Det betyder alltså att du får det dubbla att spela med. Men kom alltid ihåg: omsättningskrav och övriga regler tillkommer allt som oftast.

Läsrekommendation: Allt om bettingbonusar.

Riskfritt spel

Normala bettingbonusar har de flesta koll på vad det är, men riskfria spel – hur fungerar de? Det är en form av kampanj där man, på en bestämd match eller i allmänhet, får placera ett spel där man vid förlust återfår insatsen. Dessutom ofta med lågt omsättningskrav. Ett riskfritt spel erbjuds inte sällan vid utvalda, större event. Men kan också finnas som standardbonusar.

Läs mer: Allt om riskfria spel.

Bet sidor för nybörjaren

Du som sällan eller till och med aldrig spelat har med största säkerhet andra behov än den regelbundna spelaren – och så även gällande just bet sidor. Vad ska man söka sig till som nybörjare? Det är frågor vi ställts inför förut och även om behoven även inom gruppen kan se annorlunda ut, finns det ofta gemensamma nämnare.

 • En lättnavigerad och välstrukturerad sajt.
 • Odds på de sporter du föredrar.
 • En bra och lättillgänglig kundtjänst.
 • En odds bonus utan krångliga villkor.

Bästa bet sidor för nybörjaren

 • Betsson: Enkel och välstrukturerad bet sida
 • Unibet: En av Sveriges mest klassiska bettingsidor

Bet sidor för vanespelaren

Du som är bekant med bet sidor samt betting sedan innan, men ändå söker en ny bettingsida att spela på, är en mer svårkategoriserad grupp. Här blir personliga preferenser av allt större betydelse, exempelvis om du uppskattar att spela på fotboll eller tennis. Gruppen tenderar att ha flera spelkonton, varpå bonusar brukar uppskattas när man testar på nytt.

 • Högre odds är av större betydelse, med hänsyn till större omsättning.
 • Större bonusar.
 • Funktioner som exempelvis cash out, skapa ett spel och livestreaming.
 • Funktionellt verktyg för livebetting.
 • Snabb betting.

Bästa bet sidor för vanespelaren

 • Bet365: Bland de högsta oddsen på svenska bet sidor
 • Betfair: Betting sida där du sätter egna odds

Odds sidor med nya funktioner

När man kommer in på olika odds sidor kan vissa saker kännas märkligt och diverse spelverktyg krångliga. Det förstår vi till fullo! Om man inte är en regelbunden spelare, eller inte spelat aktivt de senaste åren, finns det en hel del nytt (och skoj), olika verktyg och trender, att att lära sig.

Live streaming

Bra odds sidor för livebetting kombinerar allt som oftast det med live streaming. Vi tipsar också om bettingsidor med live stream. Det innebär alltså att du kan se matchen du spelar live på. Faktum är att flera större betting sidor fått rättigheter till stora europeiska fotbollsligor som La Liga och Serie A, däribland Hajper och Unibet. Men det finns också streams på alla möjliga och märkliga sporter, ligor samt turneringar. Perfekt komplement till bra liveodds!

Cash Out

Möjligheten att stänga ett spel innan det avgjorts, där du får betalt som motsvarar det rådande oddset, har implementerats hos en stor mängd odds sidor. Det används inte minst live, men man kan nyttja cash out redan innan en match startat också. Man bör dock inte överanvända detta då spelbolaget får ytterligare positiva marginaler på sin sida, men finns förstås tillfällen när det är vettigt. Eller kanske framförallt; skönt.

Bygg ett spel

Vissa matcher, hos vissa oddssidor, kan ha hundratals satta odds och spel att vraka mellan, men numera finns ännu fler möjligheter – att bygga sitt eget spel. Det betyder att man kan kombinera spel från flera olika marknader i en och samma match, som man sedermera får ett erbjudet odds för. Ett oerhört underhållande sätt att spela, då det krävs lite extra fingertoppskänsla.

Odds sidor i mobilen

En klar majoritet av allt spelande sker i mobilen och därför är det av yttersta vikt att odds sidor är välutvecklade för spel i mobilen. Tillgängligheten är förstås det som lockar – att kunna ta upp sin mobil var som helst och placera ett spel på nolltid. Mer tidseffektivt, helt enkelt.

De allra flesta bettingsidor har riktigt bra lösningar för spel i mobilen, annars hade de inte kunnat locka spelare, men det finns ändå stora skillnader. Avskalningen, snabbheten och navigationen är viktig. Vissa föredrar att spela via en app, medan andra föredrar mobilens webbläsare.

betting i mobilen

Betting sidor i framtiden

Hur ser framtiden ut för betting sidor? Det kommer det troligen, tror vi, också lite beroende på hur spelmarknaden utvecklas med regleringar, fortsätta lanseras relativt få nya aktörer. Däremot anser vi att det redan på ett par år sedan licensieringen har blivit en betydligt mer sund och kvalitativ marknad.

Vi kan troligen räkna med fortsatt fokus på användarvänlighet och snabb betting över överdrivet stort fokus på bonusar. Därutöver tror vi att fler och fler, vilket vi redan sett, betting sidor kommer skapa egna verktyg för ansvarsfullt spelande som ett komplement till de regleringar som finns.

Frågor och svar om bettingsidor:

✅ Vilken bettingsida är bäst?

Omöjligt att säga. Det är upp till var och en, samt att olika bettingsidor är bra på olika saker. Men det finns vissa spelbolag som är mer fullfjädrade och allround. Vi anser att två av de bästa bettingsidorna är Bethard och ComeOn.

✅ Hur ser man vilka bettingsidor som har svensk licens?

Dels kan man alltid vara trygg med att de bettingsidor som vi marknadsför här på sajten, också har svensk licens. Om man dock är osäker när man hittat in på en bettingsajt kan man kolla om de i deras footer har länkar till Spelinspektionen samt Stödlinjen och information om deras licens. Därefter kan man dubbelkolla direkt via Spelinspektionens hemsida.

✅ Behöver man betala skatt på sina vinster från bettingsidor?

Nej. Åtminstone inte om du spelar på en svensk bettingsida – då är alla vinster, oavsett storleken på dem, alltid skattefria bettingsidor. Därmed behöver du inte deklarera några av dina bettingvinster.

✅ Vilken bettingsida är bäst på esport?

Det finns några riktigt bra bettingsidor för esport, men bäst skulle vi titulera Betway vara. De har en helt egen sektion för kategorin, erbjuder spel på många event samt bra odds på flertalet marknader.

✅ Vilka nya bettingsidor finns på nätet?

Flera! Även om det lanseras färre, finns det många nya bettingsidor. Mer detaljer om vilka finns här på sidan, med länkar till de bästa samt nyaste bettingsidorna.

✅ Hur jämför ni olika bettingsajter?

Genom många olika vinklar. I grund och botten handlar det dock om de viktigaste sakerna; som utbud, odds, användarvänlighet, kundtjänst, specialfunktioner och vilka betalningsmetoder som finns.

Sammanfattning: Allt om bettingsidor

Du som hittat in på den här sidan om bettingsidor har troligen antingen letat efter information om ämnet eller varit på jakt efter de bästa bettingsidorna i Sverige. Här har vi också delat med oss av vår expertis om ämnet, ur alla möjliga synvinklar, samt listat våra favoriter till operatörer.

Förhoppningsvis har du också fått en större kunskap om ämnet och eventuellt hittat din nästa favorit i den stora bettingdjungeln. Vi listar enbart svenska bettingsajter, som är licensierade, och sätter höga krav på våra samarbetspartners – för att behålla samt stärka vår trovärdighet inom ämnet. Vårt mål är att du, spelaren, ska få en så bra upplevelse som möjligt när du bettar.

Slutligen vill vi påminna om att alltid vara ansvarsfull i ditt spelande och vid minsta tecken på negativa spelbeteenden sluta omedelbart, innan det eventuellt spårar ur. Här kan du läsa mer om ansvarsfullt spelande och hitta relevant information samt hur du kan få professionellt stöd. Spel ska vara underhållande, ingenting betungande.